יש לי בעיה!

debby88

New member
יש לי בעיה!

בחופש הגדול הכרתי מישהו שגדול ממני בארבע שנים, הוא גר באשדוד ואני בנתניה. היינו בקשר ואחרי כמה שבועות רבנו כי הוא התחיל עם החברה הכי טובה שלי! 4 ימים אחרי הוא חזר לאשדוד, לפני חודש (בערך) הוא התקשר אלי והתחלנו לדבר וכל הרגשות שלי חזרו (כי הייתי מאוהבת בו). היינו בקשר טלפוני וביום שישי הוא בא לנתניה לבת דודה שלו ונפגשנו אבל זה היה רק לכמה דקות כי הוא היה צריך ללכת לאיזה מסיבה ונורא התאחזבתי! (עוד פעם) בבקשה תעזרו לי כי אני לא יודעת מה לעשות!

זה תלוי בך

השאלה היא אם את רוצה קשר רציני, כי הוא לא יותר מזה. אני מקווה שתוכלי להפיק ממנו את כל מה שאת יכולה, תהני אל תקחי הכל קשה, בהצלחה מיכל:)

מתוקה שלי

ממה שאת מספרת הבחור פשוט לא רציני, ואני חושבת שאת צריכה להמשיך הלאה לא לחשוב עליו, יש עוד המון בחורים חמודים שיירצו אותך כל הזמן ושייתנהגו אלייך בכבוד אל תשקיעי בו אנרגיות חמודה חוקרת

debby88

New member
את צודקת אבל...

זה קל להגיד וכבר הרבה אמרו לי את זה אבל אני פשוט לא מצליחה לשכוח אותו. וזה לא שאני לא מנסה אני מנסה אבל לא מצליחה! מה אני יכולה לעשות?

דבי יקרה

נכון ,את צודקת קל להגיד ולא הכי קל לעשות אבל זה אפשרי, תעשי דברים שאת אוהבת לעשות תמלאי את החיים שלך במה שאת רוצה, תחשבי לעצמך שהוא פשוט לא אוהב ואני בטוחה שלאט לאט הכל יישכח הזמן עושה את שלו.... חוקרת

David L.

New member
דבי

נכון שתמיד קל יותר להגיד מלעשות,אבל המלצתי אלייך היא לא לתת לבחור לשחק בך. על פי הלך הדברים נראה כי הבחור פשוט לא רציני. אל תשחקי לידיים שלו. הפתרון לדעתי הוא פשוט לנתק קשר לחלוטין, שכן קשר עם הבחור רק מוסיף לך כאב ומטריד את מנוחתיך. עלייך להמשיך הלאה, בין השאר להכיר בחורים חדשים- יש הרבה דגים בים... בכל מקרה, ההחלטה היא שלך ואת יודעת מה הוא הטוב ביותר עבורך. בהצלחה!!!

למעלה