יש לי בעיה

סטלהמ

New member
יש לי בעיה

שלום לכולם! אני חדשה בפורום והחלטתי לחלוק איתכם את שעובר עלי. לפני כמה חודשים הכרתי גבר בנסיבות שאני לא מעונינת לפרט כרגע. באותה תקופה שנמשכה לפחות 4 חודשים לא היה ביננו שום מתח מיני או חשיבה לרומן. ופיתאום זה קרה. אני יודעת שהיחסים שלו בבית עלו על שירטו הרבה הרבה לפני, אבל אני מפחדת שעכשיו יש לו סיבה לעזוב. מה הייתם עושים במצב כזה.

אהההה... איזה מצב ?

מה ? מי ? מו ? או קיי - הנסיבות הן לא לפירוט... אבל גיל... שלך ,שלו... אתם רווקים נשואים, אחת לשניה ? לאנשים אחרים ?

טוב....

לפי מה שאני קוראת מבין השורות מדובר כנראה באדם נשוי ...בכל מקרה לא כזה מהר מפרקים נישואים זה הרבה יותר מורכב כך שבמידה והנישואים עלו על שרטון והוא חשב לפרק תדעי לך שזה ממש בגללך -בכל מקרה זו הבעיה שלו ואל תטרידי את עצמך בדברים שהם לא תלויים בך .

veredpi

New member
פתאום זה קרה...

יענו יש מתח מיני? יש רומן? אם זה ככה וטוב לך איתו אז תיהני מזה מה יש לפחד מזה שיש לו סיבה לעזוב עכשיו? ואם יש לו סיבה לעזוב... זה רע לך? בכל מקרה תדעי ותיידעי אותו שזה החלטה שלו ושלו בלבד.

magenta73

New member
אה...

פתאום, פוף, נהיה מתח מיני? זה שאת לא ראית את זה בא מותק, לא אומר שהוא לא ראה את זה בא. את מפחדת שעכשיו יש לו סיבה לעזוב? מה זותומרת?... בגדולף אני לא הייתי נכנסת לקשר עם איש נשוי. נקודה.

למעלה