יש לי בעיה!!!

pain is MY love

New member
יש לי בעיה!!!

אני לא נרדמת.... שיחה של 4 וחצי שעות עם המילואימניק שלי עדיין לא התישה אותי...
וחשבתי לעצמי משהו... יש פה כל כך הרבה אנשים קבועים שאני כל כך נהנית לקרוא בפורום אבל רבאק! כולם מתחבאים מאחורי כינויים ויוצא שאני בקושי מכירה את השמות!!! אז מה דעתכם לעשות דבר כזה? שם: גיל: מקום מגורים: צבע שיער: (סתם כי בא לי) סטטוס קשר: (רווק/ה / תפוס/ה) זה כדי שאני אדע עם מי להתחיל
וזהו :) גם אם עניתם על זה בעבר.. תעשו את זה בשבילי!!!!

pain is MY love

New member
ננסה שוב...

שם: מרינה גיל: 20 מקום מגורים: ראשון לציון צבע שיער: בלונדיני אמיתי... סטטוס קשר: רווקה הוללת

עתודאית

New member
עוד לא ממש קבועה אבל בסדר

שם: גם אני מרינה גיל: גם אני 20 מגורים: ת"א- עיר החטאים
שיער: חום סטטוס: שנתיים וחצי בקשר + מגורים משופים

pain is MY love

New member
חלום חיי!!

גם יש לך שם יפה, את גם בגיל הכי יפה ואת גרה בעיר הכי שווה!!! רק חבל שאת לא בלונדינית...

עתודאית

New member
אני אצבע

רוצה להיות חברה שלי
למרות שרק אתמול אמרו לי שאם כבר לצבוע עדיף לשחור...

Paranoid Eyes

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif

שם:סיון (עם וו אחת כן!?) גיל:24+ מקום מגורים: צבע שיער: (סתם כי בא לי)חום בהיר כהה.. באמצע.. טוב נו כהה! סטטוס קשר: (רווק/ה / תפוס/ה) רווקה.. תתחילי תתחילי.. נו..

טוב נו..../images/Emo9.gif

שם: בת-אל
מקום מגורים: בית.. בנגב
צבע שיער: ג'ינג'ית טבעי
סטטוס: רווקה

pain is MY love

New member
אתה בין היחידים שאני זוכרת חחחחח

כשבאתי לכתוב את ההודעה חשבתי לעצמי "בונ'ה! רק השם של קובי עולה לי לראש!!!" ואני לא צינית...

זכוכיות

New member
../images/Emo13.gif

שם: דנה. גיל: 21. מקום מגורים: ת"א. צבע שיער: הטבעי שלי- חום- אדמוני שכזה, בדרך כלל אני צובעת לשחור. סטטוס קשר: תפוסה.

ת מ י מ ה

New member
מממ

שם: לורן גיל: אם כבר מדברים על זה יום שני אני אהיה בת 21 (יש לכם רעיונות איך אפשר לחגוג? צבע שיער: חום (לא צובעת..) סטטוס- לא ברור(אני יוצאת עם מישהו כבר חודש -אנחנו מכירים מלפני..)

Cobe Anan

New member
‏...

לחגוג 21 או לחגוג צבע שיער חום...?
סתם... מזל טוב! את יום ההולדת תמיד כיף לחגוג עם האנשים שהופכים לך אפילו סתם יום רגיל למשהו מיוחד.. פעם אהבתי דברים גדולים, אבל בסוף הבנתי שאיפה שאת יכולה באמת להרגיש קרבה לאנשים החשובים באמת, וגם לנשום אווירה טובה ולעשות קצת כיף- זה הכי טוב. פאב, מסעדה, ים, אולי איזה פארק אטרקציות- ואפילו בבית או בחצר.. מה שלא יהיה, אני בטוח שעם האנשים הנכונים יהיה לך יומולדת הכי שמח בעולם:)

eithancambridge

New member
למרות שהרוב פה כבר יודעים

(ואיכשהו, בעיקר יודעות חחח): שם: איתן גיל: 23 מקום מגורים: ארה"ב צבע שיער: (סתם כי בא לי) בלונדיני סטטוס קשר: (רווק/ה / תפוס/ה) אני התחלה של משהו לא ברור:)

למעלה