יש לי בעיה

asdasdsadhg

New member
יש לי בעיה

אני הצלחתי סוף סוף להתקין את הדריברים למודם תוכנה שבירשותי (מסוג ROCKWELL) אבל עדיין יש לי בעיה, אני מצליח להיתחבר לאינטרנט עם המודם הזה אבל לא שום דבר יותר מיזה כלומר, הוא מיתחבר אבל אני לא מצליח לגשת לשום אתר באינטרנט. יש לי כמה כיווני מחשבה בנושא, אולי יש איזה FIREWALL אוטומטי שפועל ולא נותן לי לגשת לשום שירות שקיים אולי פשוט לא קינפגתי את כל החיבור כמו שצריך (כל הDNS ושאר ה חרא הזה) בכל מקרה, אני מישתמש ברדהאט 7.2 ובתוכנה שלו לחיבור לאינטרנט ואני מנסה להיתחבר לנטויז´ן, אז אם למישהו ישנן הצעות או שמישהו חווה את אותה הבעיה על בשרו אתם יותר ממוזמנים לעזור לי בימצוקתי

Rul3R

New member
תנסה..

תנסה להכנס לאתרים לפי האי פי ולא לפי הדומיין שלהם, אם זה עובד לך אז הבעיה היא בהגדרת שרת ה DNS וזה אומר שלא הגדרת אותו טוב, נסה להכנס ל http://192.117.122.34 לצורך העניין (www.linux.org.il). כמו כן תנסה לשלוח פינג לספק אינטרנט שלך ולאתר כלשהו (www.linux.org למשל).

asdasdasdasds

New member
thanks

thanks for the answer but i already found out what the problem was not beeing arrugant or sth like that but i´m damn proude of finally solving sth in this linux world on my own hehehe

asdasdsadhg

New member
ובכן

הבעיה היתה הטימטום האישי שלי שמישום מה הנחתי שזה יפעל אם אני לא ידאג לסדר את השרתי DNS לא יודעלמה שחכתי לסדר אותם

Rul3R

New member
שרת ה DNS

של נטוויז´ן: ראשי 194.90.1.5 משני 199.203.1.20 תבדוק אם זה מה שהגדרת.

למעלה