יש לי בעיה

22dudu

New member
יש לי בעיה

חיברתי את שני המחשבים יחד דרך ההאב עשיתי שיתופיות על החייגן של הספק אינטרנט קיבלתי כצפוי 192.168.0.1 והגדרתי על המחשב השני 192.168.0.2 הגדרתי סאב נט של קלאס סי. ה- DEFAULT GATEWAY הוא 192.168.0.1 ונתתי שרת DNS של ספק אינטרנט בשביל שלא יאט את המערכת שלי. יש פינגים מצליח להתחבר למחשבים דרך הרשת. אני פותח אקספלורר ומנסה לגלוש..נפתח דף הבית של MSN וזהו.. אולי שניים שלושה אתרים חוץ מזה אבל ממש שום אתר אחר. הצלחתי להתחבר ל-ICQ, ן-IRC גם לא מצליח להתחבר. מה נראה לכם שיכולה להיות הבעיה שמונעת ממני לגלוש במחשב השני? אני שוקל להתקין תוכנות כגון proxy plus,wniroute,wingate אבל ICS היה נראה הפיתרון המהיר והמוכר לי יותר.

22dudu

New member
אחד ווינדוס 2000 פרו שאליו

מחובר ה-ADSL וקליינט הוא XP. מה שלא עשיתי לא עבד

כנראה שלא קראת איך מקנפגים ICS

המחשב ה"לקוח" אמור להיות מוגדר לאיי פי אוטומטי, ובמקום זה - נתת לו איי פי קבוע.

וכמו כן - גם שאר ההגדרות אמורות

להגיע מהמחשב הראשי. בנוסף - אתה מוכרח לשנות את ה- MTU במחשב ה"לקוח" ל- 1400.

dov98

New member
לגבי MTU אני חוזר שוב על השיטה

הקלה ביותר לשינוי מבלי להסתבך: google > I feel lucky >dr.tcp משם להוריד למחשב ראשי את הגרסה המתאימה, לעשות TEST בdslreports.com ולרשום בתכנה את הMTU וRWIN המתאימים בלבד. וtada יששש! לגבי הclient ניתן לעשות אותו דבר, רק לשים 1400 בחלון IPMTU של התכנה.

22dudu

New member
הגדרתי אותו ככה אחרי שבפעם האלף

זה לא עבד כשעשיתי שהמחשב יקבל כתובת איי פי אוטומטית.ותאמין לי שעשיתי את זה מספיק פעמים בשביל לדעת איך עושים ICS בכל אופן משהו שם השתבש באחד המחשבים ואני בטח לא מתכוון לפרמט את האלפיים שלי עד שהוא עובד כמו שהוא עובד. התקנתי WINROUTE הגדרתי פרוקסי והמחשב השני עובד מהר מאוד. והוא עובר 20 מטר של כבל CAT 5. אבל אני לא מצליח להכנס מהמחשב השני לצ´אטים כמו תפוז נענע וכאלה... וגם לא מצליח להתחבר ל-IRC. אם למישהו יש פיתרון אני אשמח לשמוע

dov98

New member
דודו, התאמצתי בשבילך

והנה. תמצא את מה שאתה מחפש בין האלף הראשונים!

22dudu

New member
דב תודה על המאמץ

נכנסתי הסתכלתי ולא ממש הבנתי איזה פורט מהם לבחור. מישהו אמר לי להשתמש בפורט גבוה 50000 אבל זה לא עזר לי. לא הצלחתי עדיין להתחבר להכל. הפורט ש-WINROUTE משתמשת בשביל הפרוקסי הוא 3128, חיפשתי אותו שם וראיתי שהוא רשום על NDL או משהו כזה. אני אנסה עכשיו להשתמש בתוכנת Cproxy נראה איך זה יעבוד... בכל אופן אם יש לך תוכנת פרוקסי טובה אשמח לשמוע עליה

dov98

New member
wingate אך גם שם אתה צריך

לפתוח פורטים. אנטידוט מכיר הרבה בע"פ.

dov98

New member
דודו../images/Emo70.gif אל תתיאש פורטים לIRC

יששש! בבקשה 6665-6669

למעלה