יש לי בעיה

Dewberry

New member
יש לי בעיה

עושים עליי וודוו. לפחות ככה אמרה לי מטפלת שעשתה לי הילינג לפני כמה ימים. את הפגישה איתה אירגנה סבתא שלי, שמאוד מאמינה בדברים האלה, אני מאמינה קצת פחות. לפגישה הזאת הגעתי בשביל סבתא שלי, לא רציתי לפגוע בה אחריי המחווה יוצאת הדופן. בכל מקרה, מאחר והגעתי רק בשביל סבתא שלי הגעתי גם מאוד סקפטית והרגשתי בסוג של משחק או תכנית טלויזיה. היא התחילה לשאול אותי את הדברים הבסיסיים - שם, תאריך לידה וכו'. זרמתי ותרמתי את מרב המידע. היא התחילה להסביר לי מה היא הולכת לעשות שזה בקיצור - פתיחת חסימות בהילה, בשדה האנרגטי, שנוצרו עקב חוויות שליליות במהלך החיים. הנהנתי והיא המשיכה בטיפול, בהתחלה היא לקחה אבן קריסטל שמחוברת לחוט והתחילה לסובב אותה כמו מטוטלת ובמקביל לרשום כלמיני דברים. אחרי כמה דקות היא נעצרת ושואלת אותי "את סובלת מדלקת פרקים? גם כאבים בעצמות ובשרירים?" בנקודה הזאת כבר היה לי חיוך מאוזן לאוזן, לזה לא ציפיתי. הדברים האלו שהיא כרגע הזכירה, הם כאבים שאני סוחבת איתי שנים, אפילו ברגע זה, בעודי כותבת לכם, הרגל שלי לא מפסיקה לכאוב. כאב צורם ובלתי נסבל שכזה, פיברומיאלגיה זה נקרא. היא המשיכה לזרוק עוד בעיות בריאותיות שיש לי, ובדיוק רב. כאן היא כבר קנתה אותי ואת האמון שלי, הרי מאיפה לה לדעת את כל אלה? אלו לא דברים נפוצים והיא גם תיארה אותם בדייקנות מפליאה. היא ממשיכה לטלטל ולכתוב, זה נמשך כמה דקות, בסוף היא מסיימת. פורצת באנחה ומסתכלת עליי במבט מודאג: "החסימות שיש לך בהילה? לא מחוויות שליליות.. החסימות שלך נובעות מכישוף" אוקיי... מה?? "אני לא יודעת אם את מאמינה בדברים כאלה אבל יש אנשים שעושים כשפים. יש כישוף שלוקחים חפץ של מישהו וקוברים אותו מתחת לאדמה.. זה לא זה. לך עשו כישוף הרבה יותר קשה, שמסביר את הבעיות הבריאותיות שלך. אני רואה אישה עם שיער קצר שמחזיקה בובת וודוו שלך תוך כדי שהיא דוקרת אותה. אני באדישותי שואלת "אפשר לדעת מי זו?", "אפשר לנסות לשאול". טוב, בינתיים היא שואלת, מטלטלת ומטלטלת.. בסוף גם נזרק שם מוכר. יש לי רק אוייבת אחת, אך ורק אחת. אני אדם טוב, חברותי שגם אם במקרה והיה מישהו שלא אהבתי אז גם אליו אני אהיה סופר נחמדה. אבל אותה, אותה האישה עם השיער הקצר, אני פשוט לא יכולה לסבול! - מהסיבה הפשוטה שהיא רעה!! רעה רעה רעה! ואת זה עוד ידעתי לפני שההילרית נידבה לי מידע. אבל כזאת פסיכית לא תיארתי לעצמי? וודוו?? כן אנחנו שונאות אחת את השניה, כן היא רעה ואני מנסה למצוא דרך להעיף אותה מהחיים שלי אבל מה לעזאזל הקשר בינה לבין מיסטיקה?? ועוד כזאת שחורה?? היא תמיד נראתה לי אדם ארצי, חומרי שלא מתעסק בתחומים האלה, את הרוע שלה היא מוציאה לאור בעזרת צביעות ותככנות, לא מאגיה... עד שניזכרתי שיום אחד היא הזמינה מספר חברות אליה לערב מיסטיקה. ויותר מזה, מישהי שקשורה אליה גם הלכה לאיזה רב כדי לקבל ברכה והוא התחיל לצעוק לה השאישה הזאת מקללת אותה קללה נוראה ועוצמתית! בזמנו היא סיפרה לי איך התווכחה איתו והתחילה להגיד לו שאין סיבה והיא בכלל לא מתעסקת בשטויות האלו וכו' וכו'. היא חזרה נורא עצבנית אבל עדיין לא הבינה איך הוא יודע שהיא בכלל קיימת. עשיתי אחד ועוד אחד והגעתי למסכנה שאולי היא באמת עושה עליי וודוו?? יכול להיות כזה דבר?? ואם כן, מה אני יכולה לעשות כדי להתגונן מזה? תודה רבה אם קראתם עד כאן, זאת חתיכת מגילה אני יודעת.. :)

amphioxus

New member
מגניב!

תנסי להשיג את הוראות ההפעלה לבובה ותעשי בדיוק אותו דבר עליה. זה יהיה מאוד משעשע. עין תחת עין מחט תחת מחט... את מכירה אותה מאותה תקופה שהתחילו הכאבים?

Dewberry

New member
חחח מחט תחת מחט :)

אני מכירה שמונה שנים, הכאבים הם מילדות, איזה פאק גנטי או משהו.. אבל כל שאר הבעיות הבריאותיות החלו מאז שהכרתי אותה וכל פעם נוסף משהו חדש.. מה גם שכל הבעיות הבריאותיות שצצו לי לא קשורות אחת לשניה, כל בעיה קשורה לתחום ונושא אחר. בדר"כ יש מחלה ואז את כל הסימפטומים שלה, אבל לי יש רק כמה בעיות שלא קשורות לגורם מסויים. עכשיו שאני חושבת על זה זה באמת מרגיש כאילו מישהו בוחר איזורים שונים בגוף, כי אין להם גורם אחד משותף.

Dewberry

New member
אה ולגבי הבובה

תודה אבל לא תודה, אני לא מתכוונת להרוס לעצמי את הקרמה בגללה. גם אין לי שום רצון לפגוע בה, רק להגן על עצמי..

Dewberry

New member
האמת שכן

לא הטובה ביותר, אבל בהחלט טובה. וזאת בדיוק הסיבה לזה שאני אולי נתונה כעת תחת כישוף, כי אותה האישה מגנה על עצמה בכך שהיא מתקיפה אותי. וזה עובד לה מצויין. היא השיגה הרבה דברים שלא חשבתי שהיא תוכל. ועוד להעיף אותי החוצה? זה בכלל הלם עבורי. אבל אנשים נבונים מצליחים להגן על עצמם בלי לפגוע באחרים וזאת המטרה שלי. דרך אגב, עצם העובדה שהיא הצליחה לעשות דברים שלא האמנתי שיכולים לקרות גרמה לי עוד יותר לחשוב האם באמת מדובר כאן בכישוף. או שהיא ממש ממש ממש חכמה בצורה נוראית כמו כל הגאונים הפסיכוטיים (היטלר..) או שזה באמת כישוף.

BlackCandle

New member
אל תקשיבי לו

התקפה היא בשביל לתקוף, הגנה היא בשביל להתגונן, אם את רוצה להתגונן, תגני על עצמך. אני בכל מקרה אומרת שהדברים האלה לא קורים אם לא מאמינים בהם. אם את מאמינה שזה בא מכישוף, תחקרי את העניין לעומק, יש אלמנטים שמגינים, יש אלמנטים שמטהרים. תמצאי אולי מאג טוב ועוצמתי שיסיר ממך את הכישוף ושידריך אותך מה את צריכה לעשות כדי להגן על עצמך על מנת שזה לא יחזור על עצמו. בהצלחה

Bastat

New member
דעתי

אני ממליצה לך לחזור לאשה שסבתא שלך לקחה אותך אליה, לשאול אותה אם יש לה את הכלים לבטל את הכישוף שנעשה עלייך, ובאם אין לה האם היא יכולה להפנות אותך למישהו/י שיש לו את הכלים לביטול (והחזרה :) של כישוף. אני ממליצה על האישה שסבתא שלך לקחה אותך אליה כי היא סומכת עליה.... שיהיה לך בהצלחה והלוואי שכולם היו כותבים את עיניינם בצורה יפה ברורה ופיוטית כמוך

Dewberry

New member
תודה רבה../images/Emo9.gif

ואני עוד דאגתי שאף אחד לא ירצה לקרוא את המגילה הזאת
ולגבי הנקודות שציינת, עניתי עליהן בתשובה הכללית למטה :)

RainBird

New member
הסתייגויות 1. מאוד קל לחזות את העתיד ובעיות של אנשים. זה כה קל, עד שצריך רק אינטואיציה מפותחת ויכולת הבנה אנושית. זה שמישהו מצליח "לקרוא" אותך, לאוו דווקא הוא יכול גם להטיל כשפים- שזו פעולה מסובכת פי כמה. לפיכך מצאי קריטריון נוסף למי שיש לו יכולת ומי לא. בנוסף הרבה חוזי עתידות מדברים על קללות, כדי לקבל כסף על הסרתן. 2. וודו זו דת. פירוש המילה עצמה הוא "נפש-spirit" מישהו עשה עלי וודו, הוא שווה ערך ל"מישהו עשה עלי נצרות קתולית" מבחינה מילולית. סביר להניח שהכוונה היא שמישהו השתמש בלחש להזיק לך. למרות שמקרים כאלו אינם בלתי שכיחים (וזה לא חייב להיות אפילו לחש מכוון, מספיק תצורת מחשבה חזקה מספיק שיוצרת תבניתיות!) אני מציע טיהור. הוא לא חייב לבוא משאמן או מכשף. זה יכול לבוא גם ממך. זה יכול להגיע מהחלטה שאת לוקחת חופש מהיומיום שלך, ושוכבת בשקט במיטה תוך כדי הגעה למסקנות חדשות ששוברות תבניות ישנות.

Bastat

New member
הסתייגות ../images/Emo35.gif

הצעתי לה לחזור לאישה שהסבתא לקחה מלכתחילה מכמה סיבות - קודם כל אמרתי מראש לשאול את האשה האם יש לה יכולת לבטל כישוף.... ודבר שני בגלל שאני מכירה את כל נביאי הזעם למיניהם שאוהבים לספר לאנשים שיש עליהם כישופים או קללות למיניהן....דווקא מהסיבה הזו הייתי חוזרת לאותה גברת שהחליטה שהטילו כישוף, הייתי גורמת לה להיות אחראית על ההחלטה שלה.... ומעבר לזה ארדן מבין הרבה יותר ממני על דת הוודון ויכולותיה "ושוכבת בשקט במיטה תוך כדי הגעה למסקנות חדשות ששוברות תבניות ישנות." - בקרוב אצלי אח שלי

moonflim

New member
אני מסכים אם ארדן אבל

יש צורך לעבוד בזהירות וקצת הגנה לא יכול להזיק Dewberry מאגיה זו דרך חיים ולא רק כלי ,אם את רוצה להשתמש במאגיה את תצטרחי לעבוד הרבה ולאט אין למקצוע הזה מקום לפזיזות , חוסר סבלנות היה ארסנית אבל אם את רוצה ללמוד להגן על עצמך בעזרת מאגיה ברוכה הבאה

Dewberry

New member
דבר ראשון תודה רבה לכולם על התגובות ../images/Emo24.gif

דבר שני, כדי להבהיר מספר נקודות שנגעתם בהן, שאלתי את אותה האישה מה אני יכולה לעשות כדי לבטל את הכישוף/לקבל הגנה ממנו והיא אמרה לי פשוט להתפלל. היא השתמשה במשפט "מלחמה של כוחות הקדושה כנגד כוחות הטומאה". היא אמרה שההילינג שהיא עושה יכול לעזור לפתוח חסימות שנגרמו בעקבותיו ובכך לבטל את ההשפעה שלו עד הפעם הבאה שהוא יקרה שוב, אבל לתת הגנה של ממש היא לא יכולה. היא אמרה לי רק להתפלל, שאלו כוחות הקדושה, והיא גם פירטה בדיוק אילו תפילות להגיד. היא אמרה שלמילים בתפילות היהדות יש כוח חזק, כוח של קדושה שיגן עליי אם אני אתמיד בו. בגלל זה אני לא רואה סיבה לזה שהיא סתם תגיד, כי מה יוצא לה מזה? אני גם ככה התכוונתי לעשות אצלה טיפולים, גם אם לא היה עליי כישוף. אם אני לא אראה תוצאות אז אני אבין שהיא לא באמת הילרית ואפסיק, וזה תקף גם אם אני אחשוב שיש עליי כישוף. אין דרך בטוחה לדעת.. רק אם זאת שעושה את הכישוף תחליט להגיד לי שהיא עושה. שזה יקרה...אף פעם? חשבתי אולי ללכת לקבל חוות דעת נוספת מאסטרולוג או מתקשרת, לנסות?

arafell

New member
תגובה

1. לדעתי (ואני אולי די אגרום לתגובות מחברי הפורום) אין בארץ אנשים מספיק בעלי ידע ונסיון לעשות וודו. 2. ואם יש כאלו שיגידו אחרת, אשמח לראות הוכחה. 3. לדעתי עין רעה, אפשרי כי היא אינה דורשת ידע מאגי אלא רגשות שליליים חזקים מיצאי מישהו שיעזור לך בעניין זה, זה לא עד כדי כך חמור ערפל

Dewberry

New member
עכשיו שאתה מעלה את זה..

זה מזכיר לי שכל פעם כשדודה שלי הייתה קוראת לי בקפה היא הייתה מתחילה במשפט: "יש לך עין רעה כל כך גדולה!! אני לא מבינה את זה!" ובגלל שהיא הייתה אומרת את זה כ-ל פעם אז התעלמתי מזה..חשבתי שזה סתם ופשוט סיננתי את זה, במקום לקחת את זה עוד יותר ברצינות. יכול להיות שאתה באמת צודק וזאת הסיבה.. כמו שנאמר ממקודם לי, אני אקנה אבן טורמלין שחורה ואקווה שזה יעזור לי.

goldy

New member
אים יורשה לי, ואני חושב שיורשה לי

הדבר היחיד שיצא לך מיזה ש*תיקני* הוא שתעזרי למוכר... מה שאת צריכה לעשות זה לשכנע את עצמך שאת לא מקבלת את עין הרע: לא משנה מה יגידו עלייך, זה נישאר מחוץ לנישמתך. פשוט תדמייני מחסום שנותן רק לדברים הטובים להיכנס ומשאיר את הרעים בחוץ.

arafell

New member
נו באמת מה רע באבן של 10 שקל, לעזור למוכר??

אז בעצם כל בית מרקחת הוא דבר דומה, וסליחה על התרעומת, כי ההתיחסות שלי לשימוש באבנים הוא רמיני ויש הרבה בטואמלין או אבנים דומות שיעזרו לדבר שאמרת לעבוד בצורה חזקה יותר, טך לפי הניסויים שעשיתי בעבר לגבי אבנים , גם ללא אמונה זו האבנים עובדות!! ערפל

goldy

New member
כי זה לא ניגמר בזה

אנשים לא קונים רק אבנים או מיסתפקים באבן אחת. המטרה של הקונה היא קודם לעזור לעצמו לא קודם לעזור למוכר. המטרה של המטופל היא קודם לעזור לעצמו לא קודם לעזור למטפל. כשאנשים באים אלייך את קודם עוזרת להם או קודם עוזרת לעצמך? הטיפול שאת נותנת הוא קודם בשבילם או שקודם הם צריכים לעבור "סידרת טיפולים" עים "מיבחר אבנים" וכל אבן וכל כמות וכל שילוב זה מחיר אחר?

למעלה