יש לי בעיה....

dony05

New member
יש לי בעיה....

טוב לא בדיוק לי אלא לסבתא שלי. בפברואר השנה נשבר לסבתא שלי הרגל , יותר נכון הקרסול אבל הרופא לא שם לה גבס אלא מאין תחבושת מפלסטיק דמוי גבס שניתן להוריד אותה(לא זוכר את השם שלה)ולאחר 6 שבועות היא הורידה אותה אבל הכאבים נמשכו. כשהיא הלכה לרופא לא מזמן הוא אמר לה שהצילום של הקרסול לאחר 6 שבועות ולאחר 3 חודשים זהה , ז"א השבר לא התאחה. השאלה /בקשה שלי היא איך גורמים לשבר להתאחה יותר מהר? ז"א איזה תרגילי התעמלות ניתן לעשות על מנת לזרז את התהליך?איזה דברים כדי לאכול? והאם ניתן למרוח משהו? תודה למי שישיב

AMI-101

New member
dony

a super short answer for today I'll try to get back later if no one else does surgery is one method I would avoid exercise for now, let it heal. other areas are fine to exercise though, arms and other leg for instance. but not to area, OK calcium and vitamin D are good, I'm sure others will help, not my specialty, sorry ulrasound and electrical stimulation have been shown to help with non-union fractures, there are portable units designed for this, I dont have links, but can search google to find, OK?! good luch and shabat shalom Ami

למעלה