יש לי בעיה

תוםשפר

New member
יש לי בעיה

אני רוצה להתחיל לעסוק במאגיה ומשום מה זה מושך אותי כמה שאני מנסה להימנע מזה.... הקטע הוא שאני נ\מנסה להימנע מזה מכיון שבדעתי הצלולה כישוף זה המצאות של אנשים כדי שיפחדו מהם.... אז אם אצליח להוכיח לעצמי שמאגיה היא במת אמיתית בלי ללמוד שנה (מקסימום חודש) אאמין במאגיה

Azaruk

New member
אתה לא צריך

הוכחות כדי להאמין במאגיה. זה די סותר את הרעיון של האמונה :) מה שאתה צריך לשאול את עצמך, לטעמי, היא מה המטרה שלך כשאתה בא ללמוד מאגיה. אם אתה מצפה להפיק מזה תועלת, ורוצה הוכחה מראש שישתלם לך להשיקע את הזמן, אני חושש שאולי עדיף לך להפנות אנרגיה לתחומים אחרים בהם הרווח מובטח הרבה יותר. אם אתה מעוניין ללמוד מאגיה משום שזה מעניין אותך, אני לא רואה מה תפסיד אם לא תוכל להוכיח לעצמך מראש שהיא אמיתית.

תוםשפר

New member
זמן-

יש 2 סיבות שאני נמשך למאגיה- א- מאז שהייתי קטן האמנתי בכוחות קסומיים והתעניינתי בכסף- מאגיה זה דומה... ב- אני מאמין שפה ושם כישופים רק יועילו אמרת שאני יכול לנצל אנרגיה כדי להפיק תועלת? באיזה תחום- תן קישור

Azaruk

New member
השקעה של אנרגיה

יכול להיות שלא הבהרתי את עצמי כראוי. כשאמרתי השקעה של אנרגיה התכוונתי ללמוד תחום אחר, שנניח אפשר לעסוק בו ולהרוויח כסף. נניח עריכת דין. או רפואה. או לעשוק עמותות ציבוריות. יש המון תחומים שאפשר להפיק מהם תועלת הרבה יותר מהר מאשר ממאגיה. אבל לצורך העניין, אם אתה כבר מאמין שפה ושם כישופים רק יועילו, אז תתחיל לקרוא דברים בתחום. המאמרים בפורום יכולים להוות התחלה טובה. תמצא לעצמך את הגישה שמתאימה לך, ותראה אם זה מתאים לך.

למעלה