יש לי בעייה. אני לא מצליחה לשכוח מהאקס

יש לי בעייה. אני לא מצליחה לשכוח מהאקס

אני חדשה בפורום, אז אני לא יודעת אם זה שייך לכאן אבל אשמח לעצות ותמיכה הסיפור הוא כזה היינו יחד 5 חודשים, אהבנו בטירוף. רק מה? לו לא הסתדר הקטע שאני מסורתית והוא לא זה הטריף אותו. אז הוא נפרד ואח"כ הסתובב איזה שבועיים והרצה לחברים שלי כמה הוא אוהב אותי ולמה אני שומרת שבת הייתה לו חברה- חודשיים במהלך הזמן הזה וגם אחריו הוא ניסה ליצור איתי קשר בכל מיני דרכים. אף פעם לא משהו ברור\ מן תזכורת שהוא שם ועדיין חושב איך יוצאים מזה? אמרתי לו שמחקתי את המספר- רמז עבה של אל תתקשר העפתי אותו מכל איזור אינטרנטי. פשוט לא מבינה מה זה הסימנים האלה שהוא שולח. אתה רוצה אותי?- בוא תיקח. אתה לא רוצה אותי?- אז מה לעזזל אתה עדיין עושה פה 3 חודשים אחרי. מה עושים? איך שוכחים? או לחלופין- משיגים חזרה.

coach miriam

New member
אז מה את באמת רוצה?

לשכוח או לקבל חזרה? יש לי הרגשה ממה שאת כותבת שאת בעצם בכל הסיטואציה הזו לא בשליטה הוא זה שלא אהב את העובדה שאת שומרת שבת הוא זה שנפרד ממך הוא זה שמסתובב ומספר לכולם שהוא עוד אוהב אותך הוא זה ששולח סימנים ומה את? את יושבת שם ומחכה? את זמינה לרגע שהוא יחליט? את חיה באולי? נקודת המפתח זה מה את רוצה? תתחילי מזה ואחר כך תראי איך עושים את זה

כן אני מבולבלת אבל לא באשמתי, הבעייה היא זה ש

הוא זה שעשה הכל- באמת אין לי שליטה על הדברים אני רוצה להתקדם הלאה אבל לא יכולה כי הוא כל הזמן מחזיר אותי אחורה וגורם לי להמשיך לרצות אותו. אבל כמו שאמרתם- גם על זה אין לי שליטה. ואני לא מבינה מה הוא רוצה ממני? למה הוא עושה את כל הדברים האלה?

צמיחית

New member
לדעתי שימי עצמך במרכז ולא אותו....

ראשית תחשבי טוב עם עצמך...מה מגיע לך ומה את רוצה עם כל הקושי והגעגועים.....ברגע שהחלטת לכאן או לכאן.....תעשי הכל לממש את החלטתך. שום גבר לא אמור לגרום לך לבלבול כל כך נורא. אני מאמינה שיש מכסה מתאים בידיוק לסיר שלך אם רק תמשיכי לחפש אותו... ותעשי הכל שהדרך הזו תיהיה מהנה ומלמדת ובונה....כי זה בעצם שיעור מצויין עבורך בהצלחה....

רוצה אותו.

לא יודעת מה לעשות. הרי אין שום מצב וגם זה יהיה מטומטם אם נמשיך במתכונת הנוכחית. כל עוד הוא לא עושה התפשרויות (אין לך מושג כמה אני עשיתי) אין סיכוי שנחזור לא מבחינתי ואני בטוחה שגם לא מבחינתו כל היצירות קשר האלה שלו, אמורות לרמוז לי משהו? ואם כן, מה אני צריכה לעשות?

צמיחית

New member
יכול להיות אך לא בהכרך...

אולי את משדרת לו משהו שבעצם נוגד את מה שאת רוצה מסיבות כאלו ואחרות.... אסור לך להרגיל אותו למצב שהוא יכול לעשות מה שבא לו ובכל מצב את תקבלי אותו.....פשוט תחליטי ותתמידי בהחלטתך אלא אם כן שתיכם עומדים בתאום ציפיות שאתם חייבים לעשות אם החלטתם על "הזדמנות נוספת" בהצלחה...

אבל אני לא משדרת כלום

אני לא יוצרת שום קשר זה כל הזמן הוא וגם אז אני לא משתפת פעולה הבעייה היא אחרת הוא כל הזמן יוצר קשר אבל סתמי הוא לא אומר בואי נחזור הוא רק מדבר על כלום מה שלומך וכאלה... ואני לא מבינה מה הכוונות שלו? למה אתה ממשיך ליצור איתי קשר ולא אומר שום דבר לגבינו?

bat41

New member
שליטה במצב !!

תחשבי איך את את מחזירה את השליטה במצב ,חזרה לידייך? מהן הפעולות שאת יכולה לנקוט על מנת שתחושי שהמצב בשליטתך. מוזמנת לשתף...

הדבר היחיד שאני חושבת עליו

זה פשוט להתעלם ולנבות להמשיך הלאה אם הוא רוצה אותי הוא צריך להגיד את זה במפורש ולא לשלוח לי סימנים שלא אומרים לי כלום אבל אף אחד מכם עוד לא הסביר לי מה הפשר של כל היצירות קשר שלו?

bat41

New member
פשוט להתעלם ולנסות להמשיך הלאה...

זה נפלא. ועכשיו פשוט תרפי!!!! להמשיך הלאה זה אומר שאת לא מתעסקת בו ובכל הקשור אליו... בהצלחה

יצירת קשר

יכולות להיות סיבות רבות ליצירת קשר כזו, פעמים רבות מדובר ב"לשמור על אש קטנה", לגרום לך בדיוק את מה שהוא גורם לך, להשאיר את עצמו בתמונה. מצטרפת למה שנאמר לך-מה שחשוב הוא מה את מחליטה, כשתדעי אם את רוצה אותו או לא, ההתנהגות שלו תהייה פחות מבלבלת עבורך. אם את לא רוצה- אין משמעות לרמיזות ולאיתותים שלו. אם את רוצה- תחשבי באילו תנאים את מוכנה לחזור אליו ותבדקי האם את והוא מוכנים לעמוד בהם.

פה בדיוק הבעיה

אני מוכנה לחזור אליו בכל מצב זה הוא שיש לו את הבעיה איתי ולכן הוא אמר שכדאי שנפרד ולא נמשוך את זה סתם וכל הזמן הוא ממשיך ליצור קשר. ולכן אני מבולבלת זה הוא שלא רצה אני כן רציתי ולכן אני לא מבינה אותו עכשיו אם אתה חושב שלא מתאים שניהיה ביחד למה אתה עדיין פה?

תן חיוך יקרה-

האם יש לך אפשרות לכתוב לו? -מייל, מסנג'ר, מכתב? זה לא חייב להיות משהו עמוק וריגשי, אלא פשוט כדי לעקוף את הקושי שלך לדבר איתו. פשוט לומר לו שאם הוא מעוניין בקשר את כאן, ושהוא מוזמן לבוא בלי משחקים ומסרים כפי שהוא נוהג עכשיו. יכול להיות שגם לו לא ברור מה את רוצה, וזו דרכו להראות לך עניין מבלי לפגוע לעצמו באגו....

את צודקת

אבל כבר ניסיתי את נושא המסנג'ר למיניהם אין כל חדש תחת השמש הוא אומר שאני חסרה לו אני אמרתי לו שזה הייתה הבחירה שלו והוא אומר שלטווח ארוך זה הכי טוב הוא חוזר על זה כל פעם שיצא לנו לדבר אני לא יודעת הוא נראה לי מנסה לשכנע את עצמו ואני לא יודעת מה לעשות

אגב,

חברים שלי אומרים משהו נכון לפי דעתי אם הוא רוצה- הוא יבוא לבד הוא לא מהטיפוסים שמשחקים על כבוד והוא מכיר אותי מספיק טוב לדעת שאני כאן אם הוא צריך משהו אבל זה שאני אקפוץ כל פעם שהוא מראה סימן לא יעזור הוא צריך לרדוף ולהראות עיניין גלוי לא את הפרורים שהוא זורק לי עכשיו כי איתם אין לי מה לעשות כ"כ מה את חושבת?<

פרורים

אם מה שיש לו להציע כרגע אלו פרורים, יהייה לך קשה לשבוע מהם. את מנסה להיכנס לראש שלו, להבין את ההיגיון במעשיו ואת זה בלתי אפשרי לעשות. אני מציעה לך להתחזק, להתמקד בעצמך וברצונותייך. תני לו לפזר פרורים, מה שאת רוצה זה משהו שלם. אם אין לו את זה להציע לך, הפרורים יתייבשו מאליהם. האם משהו במצב הנוכחי נעים לך?

למעלה