יש לי בעייה ענקית!

אל בנדי

New member
יש לי בעייה ענקית!

טוב אז ככה! אני מוכן לקרוא לעצמי "מורעל של הצבא" ולמרות שיש לי עוד שנה וחצי ועוד לא היה לי צו ראשון אפילו, אני כבר החלטתי לאיזו יחידה אני רוצה להגיע הבעייה היא שאני לא מספר לאף אחד על זה כי אני יודע שיצחקו עליי ויגידו לי שאין לי סיכוי מפני שליחידה כזאת בוחרים בערך 20 מתוך מאות שרוצים להגיע אליה! אני לא יגיד גם לכם באיזו יחידה מדובר כי אתם גם תצחקו עליי אבל אני מיואש כי אני גם יודע שצריך להיות ממש מושלם כדי להגיע לשם ואני אוסף על היחידה הזאת חומר רב וקורא עליה חומר רב באינטרנט ואני יודע שכל המוטיבציה שלי בנויה על להגיע ליחידה הזאת ואם למשל אני לא יתקבל כל המוטיבציה שלי תרד! זה ממש מעצבן אותי שאני כל כך הרבה חושב על איך יהיה שם ומה אני יעשה שם למרות שאני יודע שסיכויי להגיע ליחידה זאת קלושים! מה לעשות??????? איך אני יוצא מהאובססיה הזאת לפני שהיא תהרוס אותי ואת הרוח שלי?

911

New member
דבר ראשון כמובן שמוטיבציה דבר מעולה

ופשוט תגיד לעצמך שאתה תעשה כמיטב יכולתך כדי להתקבל לאותה יחידה ואם לא התקבלת פשוט תדע שלפחות ניסית. בקשר לשאלה איך יוצאים מהאובססיה? באמת קשה...אולי פשוט תחשוב יותר על זה שיותר חשוב להתגייס ולתרום לכל יחידה שהיא ולאוו דווקא היחידה שאתה רוצה.

למעלה