יש לי בעייה קטנה...

Thunder

New member
יש לי בעייה קטנה...

ובכן... שמי ניר, אני במכון כושר תקופה של חודשיים, ויש לי בעיה במציאת המשקל והמאמץ המקסימלי המתאים לעבודת כוח כלומר, אני עובד במשקלים קטנים מידי ואני לא מודע לכך האם יש שיטה מסויימת למצוא את המשקל שהוא באמת המקסימום ? ושאלה נוספת.. כל אימון כוח שלי אורך משהו בסביבות שעתיים ורבע, ואני עובד על חיטוב הגוף ולא מעוניין להתנפח, כי יש לי מסת שריר טבעית מאוד גדולה האם זה נורמלי ? אשמח לקבל תשובה כמה שיותר מהר, תודה ..

Thunder

New member
ונזכרתי בעוד שאלה..

מהו הקצב המומלץ לביצוע תרגיל, ואין לי מושג מה זה אקצנטרי וכל שאר הסינית הזאת.. כי קראתי באחד המאמרים משהו 2 אקצטנרי ו4 בלה בלה בלה אם תוכלו להגיד לי האם יש שיטה של ספירה לביצוע תרגיל תודה

דורון K

New member
RM

אני ממליץ לך לרשום יומן אימונים ובו מפורטים המשקלים,בקשר למציאת המשקלים-אזי זה מבוצע על ידי ניסוי המשקלים באופן אישי וזה גם תלוי במספר הסטים והחזרות-כנס למאמרי הפורום ושם תמצא מאמר על RM. זמן האימון שלך הוא מוגזם-עדיף לעבוד עד שעה בכל אימון על קבוצות שרירים שונות.

Thunder

New member
ומה לגבי השאלה של

קצב ביצוע התרגילים ? ואני עושה לכל תרגיל 4 סטים עם 10 חזרות

דורון K

New member
אם תקפיד לבצע נכון...

את התרגילים זאת אומרת:לעבוד עם המפרק/ים שצריך לעבוד,בלי לקחת תנופה,בלי "לרמות" עם הגב ועם המשקלים המתאימים אז אני חושב שגם קצב התרגיל יהיה נכון,אבל רק בכללי אל תעשה תרגילים מהר ואל תעשה גם סופר לאט מה שמצריך משקלים קלים יותר,וקשה להתמיד בו למתאמן הממוצע. בקשר לספירת שניות-אני לא רואה צורך בכך אלא אם כן אתה רוצה לשלב כיווץ איזומטרי(סטטי) בתרגיל עצמו,כגון לעשות כפיפת בטן למשל ובעלייה לחכות כמה שניות בכיווץ איזומטרי.

למעלה