יש לי בעייה? תגידו לי אתם..

djoren

New member
יש לי בעייה? תגידו לי אתם..

18 שעות ביממה על המחשב בממוצע, לא יכול להפסיק על הפעם הבאה שאני אהיה עליו, כל הזמן לומד ועסוק במחשב, חוסך כסף לעוד מחשב, נייד, ההורים מתחרפנים, החברים מתעצבנים, הידידות בכללללל מתחרפנות. מה אני אעשה? אני פשוט לא יכול להפסיק !!!!!!!!
אוהב נורא נורא, אורנו´ש

djoren

New member
סליחה התכוונתי ל

לא יכול להפסיק -לחשוב- על הפעם הבאה שאהיה עליו..

העצלנית

New member
אורן

ככה זה כבר אמרתי לך פעם (אחרי שהוא נפל) שזאת תלות. וגם אתה מודה בזה אז ככה עוד כמה ימים מתחילים ללמוד חצי יום אתה בבית ספר וכבר אתה רוב היום לא עליו תבוא הביתה אוכל, שיעורים תהיה קצת עד שעה מסויימת שאתה קובעה לעצמך. ובמילת כבוד תעמוד בזה. או שתקבע עם חבר נגיד בשעה הזאת שאתה הולך אליו או אתם נפגשים בחוץ. תפסיק לחשוב כל היום עליו תהיה עסוק בדברים אחרים (יש אחלה ספרים) ואז אתה תראה שלבד כבר לא תצטרך אותו כל הזמן אבל תשתדל לעמוד במילה שלך כלפי עצמך. זה הכי חשוב. בהצלחה אוהבת אותך דפנה

djoren

New member
../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

לא חשבתי על זה.. תודה, חולה עלייך.... אורנו´ש..

Byzee-D

New member
זה לא ממש טוב ולא ממש בריא!!

בלי קשר שזה אובססיה למחשב כל אובססיה זה דבר לא טוב אתה צריך להגביל את עצמך למטרה של בערך 6 שעות ביום ולהגיע לזה בהדרגתיות אלכס

Byzee-D

New member
אבל אל תוותר לעצמך!!!

למשל...נו טוב היום אני אהיה עוד שעה ומחת פחות! אל תעשה ככה !!!!!!

Miri cohen

New member
איזה קטע... ../images/Emo6.gif

וואי.. גם לי יש את אותה הבעיה... אבל, אני לא מוטרדת ממנה! כי אני אוהבת להיות על המחשב, המחשב הוא כל חיי! (אני מבקשת בקטע הזה לדמיין מוסיקה עצובה ושקטה) ... מחשבי היקר, אוהב אותך לנצח! גם אם אמות מרצח! תשאר תמיד בליבי.. כי אותך אני אוהבת חי-חי-חי...
.. מה זה פה?! טלנובלה?! טוב, את זה סתם עשיתי... אבל באמת דיברתי! אני באמת מחורה למחשב! אני אוליי רק 12 שעות, אבל.. עדיין, אני גם מחורה!!!

Miri cohen

New member
תיכון טעות של עצמי : ../images/Emo8.gif

מממ... ת´אמת.. אני דווקא כן יודעת שזה לא בסדר כך להיות מול למחשב! הנה לפני שתי דקות, אבא שלי בא ואמר לי: "מירי, זה לא טוב ככה כל הזמן במחשב, קומי קצת!" אז אני אמרתי : "עוד כמה דקות"... אני מתכוונת לקום. אבל אני פשוט לא יכולה, אני מחורההה... אז תשמע, זאת לא "בעיה"... זה רק לא טוב! זה אפילו גרוע, אז... יש לי הצעה.. תעשה הפסקה מהמחש.. בערך כל שעתיים, תקום לחמש דקות, לך לשתות, לשירותים ולמקומות כאלו... ואז תחזור למחשב, את זה גם אני עושה, זה עוזר.. וזה טוב! מקווה שעזרתי!

16th

New member
שופו על האירניה

היא רשמה תיכון טעות...עם שגיאת כתיב למי שלא שם לב....!!!חחח.....

Miri cohen

New member
תיקון טעות2

חבר´ההה, אני יודעת שאתמול היו לי מליוני שגיאות כתיב... אמרתי לכם כבר למה.. כי הייתי כל-כך עייפה, לא שמתי-
למה שאני עושה, באמת!!! אני אפילו נרדמתי על המקלדת וכתבתי בלי כוונה... ואני לא יודעת אפילו אם שלחתי את זה... חחח, אבל יפה שראית!

**Blue-Lagoon**

New member
אל תדאג

פשוט יש חופש אז יש לך זמן יתחיל הבית ספר חצי יום תהיה בבית ספר ואז יהיו לך דברים אחרים לעשות. אני מזדהה :או אולי זה :/ שיהיה אמילי

BaBy-Girl

New member
מה כבר אפשר לעשות עם מחשב...?! ../images/Emo25.gif

18 שעות????????? מתי אתה ישן/אוכל/רואה טלוויזיה/מסתובב עם החברים/עושה קניות/משחק כדורגל???????? טוב בכל אופן יש לך פתרון פיצוץ בשבילך... תקלקל אותו, תכניס לו וירוסים (אם אתה צריך עזרה CALL ME) אחר-כך תמסור אותו לתיקון, שייקח בערך שבוע, וככה לא תהיה לך ברירה, ותוכל להסתובב חופשיייייי עם החבר´ה שלך וההורים שלך יהיו מרוצים.... בייי

~ליסה~

New member
קצת הסבר בשבילך... ../images/Emo13.gif

18 שעות : ישן? אני ישן בקושי 5 שעות ביממה. אוכל? כשאני על המחשב. רואה טלוויזיה? כבר לא. מסתובב עם החברים? כבר לא. עושה קניות?!?!?! ממתי?????????????????? חחחחחחחח.. משחק כדורגל? אין לך מושג כמה אני מתעב את המשחק המשעמם הזה !!!!!! וזה לכולם: אני לא חושב שהחזרה ללימודים תעזור הרבה. אמנם אני אבלה איתו פחות שעות, אבל שתי דברים. האחד, אני עדיין מכור, והשני, אני קונה מחשב נייד ככה שבכל מקום אני אהיה עם המחשב. במילים אחרות, מעל ל18 שעות.. לא יודע עזבו. זה כבר לא ממש מפריע לי..

~ליסה~

New member
סעמק עם הבת דודה שלי ! דפקה לי

את הרישום ! חורשת לי על המחשב כשאני בעבודה ולא שוכחת להסיר את השם שלה מהמחשב שלי! חוצפה ! אני כבר אסדר את זה. וגם אגמור איתה חשבון המניאקית.. הידעתם? בני דודות יכולים להידלק עליכם..

stavvi

New member
חיזוק ../images/Emo3.gif ../images/Emo12.gif ../images/Emo39.gif

...מחזק את אורן

למעלה