יש לי בעייה!

irit13

New member
יש לי בעייה! ../images/Emo14.gif

שלום לכל מי שקורא את ההודעה ...יש לי בעייה, מן הסתם...אני ילדה דיי יפה ויש לי גוף יפה ..קיבלתי מחמאות :) אבל עדיין לא היה לי חבר ואני לא מבינה למה ... אז השאלה שלי היא יותר לבנים...מה אתם מחפשים בבנות ?

יש לי את אותה "בעיה"

אז מה?1 קחי את זה באיזי כל החיים עוד לפנייך... את עוד תימצאי חבר.. ותאהבי הרבה בנים. גלית

אני מסטולה ואני אומרת את האמת!

אני חמודה מאודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד ככה אומרים לי ילדים לא אני אמרתי! באמת.. הגוף שלי נורמלי הוא לא הכי מיוחד.. ואני מקנא בכולם.. במיוחד שאני רואה מישהי שיותר יפה ממני אני מצליחה למצוא בה פגמים, עם אנחנו חברות אני מנסה להלביש אותה יפה ואז שאני רואה שהרבה בנים מתחילים לא להתייחס אלי אני מנסה לכער אותה. ואני לא יודעת מה לעשות נמאס לי אני בדיכאון
פעם ראשונה שאני מודה במשהו.

סוררת יקירתי

את יודעת שיש כל מיני סוגי ם של בנים,,,, אחד רוצה כזאת ,והשני רוצה אחרת אחד אוהב רזה,השני אוהב שמנה.... חמודה יש מלאן בנים ,,,, ואת לא צריכה לקנא בחברה שלך.... פשוט תהיי את....עצמך,,,, תהיי אמיתית... ואז הכל יסתדר....... שלך.......חוקרת

liran b

New member
מה בנים מחפשים בבנות??? אוו זאת....

שאלה מאוד יפה......... אז ככה... יש בנים שמעדיפים בנות יפות עם חזה איך נגיד שופע...ויש שלא יש בנים שמעדיפים בלונדיניות...ויש שלא.. יש בנים שמעדיפים בלונדיניות עם חזה שופע...ויש שלא יש בנים שמעדיפים בת חכמה ויפה ... ויש שלא.. יש בנים שמעדיפים בת חכמה אך לא כל כך יפה... יש בנים שמעדיפים בת שיש לה אופי חמוד..ויש שלא.. יש בנים שמעדיפים אופי לפני יופי ויש כאלה שאוהבים יופי על פני אופי.. יש בנים שאוהבים פרחות\סנוביות\צפוניות\פריקיות.... יש עוד מה לעבור???? :)) ואני רוצה שתיהיה לי חברה גבוה.. :) כל אחד ומה שהוא מעדיף....

נריה_ה

New member
המזל שלנו

אני חושב שהמזל שלנו (של כולנו, בנים ובנות) הוא שלא כולם מחפשים את אותו הדבר. תארי לעצמך שכל הבנים היו מחפשים דווקא ^סוג^, או יותר נכון מראה, אחד של בנות מה היו עושות כל השאר, ולהפך. את רק בת 13, חכי זה עוד יבוא. את לא צריכה למהר למצוא חבר, לפחות לא בגיל הזה, חכי עוד, כשתהיה לך מטרה לחפש חבר. נריה

עירית מתוקה

חמודה,,, כל בן מחפש משהו אחר,,, לכל אדם יש אופי שונה,,,,, את פשוט תהיי עצמך,,,, ואז יבוא הבחור שמתאים במיוחד לך,,,, את עוד צעירה,,,, תהני בינתיים מחברות יציאות בילויים,,,,, ואז יבוא הבחור בשבילך,,,,, חבר לא תמיד בא כשרוצים,,,,, לפעמיים זה קורה בהפתעה..... שלך....חוקרת

לפי הניק שלך אני רואה שאת בת 13 אז

יש לך זמן, בקשר לשאלה שלך לצערי הרב בעולמנו המגעיל רוב הבנים מחפשים יותר יופי וגוף (כוסיות), אני אישית מחפש רק אופי, לא מעניין אותי בכלל היופי מכיוון שיופי זה עניין של טעם, כסף (ניתוחים) ועם הזמן לאט לאט הוא נעלם . . . DJ made in israel

חשוב~ אני קנאית ו...

אני מאוד מקנא עם היה לי חבר מיסכן מה אני יעשה לו! היום חברה שלי בגדה בי כאילו.. היא ציחקקה עם בן שאני אוהבת! והוא כלל לא התייחס אלי ) אתמול הוא כן) ואז היא ראתה עוד בן שאני אוהבת הסתכלה עליו והוא עליה! ( ועוד סיפרה לי ואז אמרה שהיא רצתה לראות עם החתיך כמו שאמרתי!) לא שהיא אוהבת אותם או משהו את זה אני יודעת בוודאות הם ממש לא הטעם שלה והיא כבר מאוהבת מעל כל הראש במישהו שמבוגר ממנה באיזה 6 שנים כלומר היא אוהבת מבוגרים כי היא כזאת בוגרת נורא! לי נראה שהיא רוצה לגזול ממני את כל אהובי רק כדי לראות עם היא יכולה.. ( עם יש לה ת פאוור) ואז לזרוק את ליבם החמוד! לפח אשפה. לא חבל?

Magik7

New member
יופי זה לא הכל...

גם לי יש גוף פצצות, ואני נראה נהדר (אומרים לי את זה). אבל מה שקובע זה בעצם האופי, כי זה מה שבעצם מושך את המין השני, והרבה יותר מיופי. אני ביישן, וזה מה שהורס הכל.

irit13

New member
../images/Emo4.gif

כנראה זאת גם הבעייה שלי...אני דיי בישנית

דניאללל

New member
קודם כל היי.....! ובקשר לנושא...-->

אז...גם לי יש את הבעיה הזו של ביישנות, הרבה בנות מתחילות איתי במסיבות והיו כמה שהיו ממש ישירות, אבל זה לא שווה הרבה כי אני ביישן בטירוף עם בנות, לדוגמא יש מישהי שאני כל הזמן רואה אותה ודי נדלקתי עליה ושמתי לב שגם אני מוצא חן בעיניה, במסיבות תמיד אנחנו מסתכלים אחד על השני. פעם אחת באילת אזרתי את האומץ (יחד עם חבר) ונגשתי אליה עם איזה משפט צולע, פתחנו שיחה אני היא חבר שלי וחברה שלה...אבל זה היה כשהייתי קצת שיכור אז אני זוכר חלקים מהשיחה איתה, ובכלל כל ההיכרות איתה היתה שטחית מאוד. אחרי יומיים ראיתי אותה במסיבה ולא אמרתי לה אפילו שלום מרוב ביישנות!! אחרי 4 שבועות כשחזרנו הביתה למרכז הארץ ראיתי אותה שוב עם חברה באוטובוס בדרך לקניון ונאלצתי להתגבר על הביישנות שלי ולומר לה היי... אז התחלנו לדבר והיא אמרה לי שבמסיבה באילת היא ראתה אותי והיא לא אמרה לי היי כי היא חשבה שאני לא זוכר אותה כי הייתי שיכור (מאוחר יותר הסתבר שהיא סתם אמרה את זה, היא למעשה התביישה) אז אותה אחת שאני כל כך התאהבתי בה עכשיו היא חברה שלי כבר חודש ושבוע...! ובקשר לשאלה מה בנים מחפשים בבנות אז... מרבית הבנים מחפשים קודם כל בנות שנראות טוב (ואין בזה כל רע...) השאלה היא מה זה נראה טוב בעיני כל אחד, אני לדוגמא מחפש (כבר לא מחפש כי מצאתי) פנים יפות (זה יותר חשוב מגוף) עיניים יפות ושפתיים סקסיות, וגוף לא רזה מדי, היא צריכה להיות מלאה(בצורה סקסית, לא עם צמיגים!) זו אצלי המשיכ הראשונית. כדי להחזיק קשר לטווח ארוך אנחנו צריכים להתאים מבחינת שפה...להיות באותו ראש, היא צריכה להיות נבונה ואינטילגנטית, שהשיחות איתה לא יהיו משעממות. אבל זה אצלי...1 ואתם יודעים מה? מצאתי אותה, טל שלי, בעלת השיער הארוך, עיניים מהפנטות, גוף סקסי, שפתיים דורשות, תבונה, חכמת חיים מפליאה לגילה, אינילגנציה, חוש הומור, ואלפי שיחות מענינות ומרגשות בכל פעם. את כל זה קבלתי רק בזכותשאזרתי אומץ לדבר איתה, וקבלתי מאלוהים עוד הזדמנות אחרי שפישלתי קצת...! אז כל הביישנים והבישניות, יאללה לאזור אומץ! מי שמתביש מתיבש!

למעלה