יש לי בעייה!

יש לי בעייה!

לעזאזאל! אני גומר מהר! אני בן 25 מערכת יחסים רצינית ורצופה, וזה עדיין קורה לייייי! בחנות סקס דחפה לי המוכרת איזה משהו ששרף רצח! ויותר מיזה, זה לא עזר. . . אני מיואש כבר!

לא מומלץ לטפל בשפיכה מהירה אצל מוכרת בחנות...

אין קשר בין הגיל ורצינות הקשר לבין שפיכה מהירה. זה קורה בדרך כלל כאשר נמצאים בריגוש גבוה מידי ולא מצליחים לעצור את הפרץ. יש כמה דרכים לפתור את העניין, אפשרות אחת היא לא להגיע למצב שאתה לא יכול לחזור ממנו, את המפגשים הקרובים עם בת הזוג שלך תתכננו כך שאתה בעיקר מתמקד בה ומפנק אותה, אל תוריד אפילו את הבגדים התחתונים שלך ואל תתן לה לגרות אותך, תתמקד בה בלבד. בדרך זאת תוריד ממך את הפחד ש"זה שוב הולך לקרות" דבר שמאד מלחיץ. עוד אפשרות היא להגיע למיטה אחרי שפרקתה את עצמך באופן עצמאי ואז תהיה יותר רגוע במיטה ולא מגורה מידי. דבר שלישי, ללמוד לזהות את הדרך שמובילה אותך לגמור וכשאתה מתרגש מעט אז לעשות הפסקה כדי לא להעלות את הריגוש מהר מידי. אתה צריך ללמוד להרגיש את הגוף ולהיות נוכח ברגע וכך תשלוט ללא קושי בגמירה . בהצלחה!

אוקי...

אז ככה. בקשר לעצה הראשונה, באמת ככה אני עושה וזה עוזר חלקית, כי אני עוצר את עצמי בהכל חוץ מבפנים... בפנים זה עניין של שניות ממש! בקשר לעצה השנייה נסיתי, לא ממש עזר הרבה. בקשר לעצה השלישית זה כ``כ כוללני ולא ממוקד שלא ממש הבנתי. בכל אופן, ממש ממש תודה שאת מנסה לעזור!

העיקרון הוא אימון. יש שלבים בריגוש המיני, אתה

לא ישר גומר. אתה צריך ללמוד להרגיש את השלבים של ההתרגשות המינית ומומלץ לתרגל את זה ללא בת הזוג בזמן אוננות. לתרגיל קוראים "התחל הפסק" תתחיל לגרות את עצמך ותתמקד בהרגשה ותזהה את ההתגברות ההדרגתית בריגוש המיני. כאשר אתה בריגוש גבוה אבל לא מאד, תעצור להפסקה. תמשיך ותגיע שוב לאותה ההרגשה ושוב תעצור. תנסה כל פעם להגיע להתרגשות יותר גבוהה אבל לעצור את הגמירה. כך תתרגל עד שתלמד לזהות את הרגע שלפני ותיישם את זה במיטה. הריגוש מגיע מהמוח וזה רק עניין של תרגול, זה עובד. תחליטו שבפעמים הקרובות אתה לא חודר ותוך כדי ההתעלסות תהיה ערני לתחושות שלך. תשתף את בת הזוג שלך ב"לימוד" כדי שתפרגן לך ותוכל להתאמן ללא חשש. בהצלחה!

בין התחלת ההתעוררות המינית ועד לאורגזמה ישנם

שלבים שונים נכון? ככל שאתה קרוב יותר לאורגזמה אז הריגוש הולך וגובר, אז אתה צריך ללמוד להיות ערני לתחושות. זאת לרוב הבעיה אצל גברים עם שפיכה מהירה ובשביל לפתור את העניין צריך ללמוד לזהות את ההרגשה וכך גם לשלוט בה.

טוב תודה לך..

אני מקווה שהבנתי נכון.. אני מקווה שזה יעזור, אם כן (וזה יעניין) אני אשמח לעדכן.. תודה לך חגית. לילה טוב!

חגית...

שיגעתי אותך כבר. והייתי בטוח שכבר כתבתי לך אבל מסתבר שלא... אז זהו שזה לא הלך.. נסיתי פעמיים, נסיתי לזהות, התחל הפסק והקסם פשוט לא פעל. ואל תיתפסי אותי על המילה קסם.. חבל שאני מלאה אותך סתם. תודה על הניסיון..

קשה יותר להסביר בכתובים ואני ממליצה לך להעזר

ביעוץ טלפוני ל"דלת פתוחה" שם נותנים יעוץ בנושא המיניות בטלפון באינטרנט ובמפגשים במקום ללא תשלום. סניף ת"א נמצא ברחוב רמב"ם 13 ליד נחלת בנימין והמספר שם 03-5101511 ישנם סניפים נוספים בארץ אם אינך גם במרכז. בהצלחה!

חגית . . .

לעזאזאל, זה לא עובד! אני לא מצליח לזהות! גם אם אני מנסה אבל כשאני בפנים לא עוזר כלום.. עזבי, אני לא אלאה אותך. תודה על הנסיון.

למעלה