אשתי מעולם לא רקדה איתי.
רעיתי שתחיה לאורך ימים טובים, מעולם לא רקדה איתי. היא רקדה הרבה שנים, ואף כשביקשתי ממנה לא הסכימה. היא טענה (ובצדק) שאיננו מתאימים. שנים רבות רקדתי עם בת זוג קבועה וזה לא הפריע לאשתי. כיום אשתי אינה רוקדת יותר בגלל תאונת דרכים שעברה, אך אין זה מפריע לה שאני רוקד. יתירה מזו, לאחר פעם אחת בה הכריחה אותי ללכת איתה לסרט "אמנותי", הכריזה שגם לאירועים "תרבותיים" היא לא תלך איתי, הספיקה לה פעם אחת בה התביישה בגלל הנחירות שלי. אני לא אוהב ללכת למשחקי כדורגל או כדורסל, אבל רבים מחברי אוהבים, ואינם מכריחים את נשותיהם לבוא עימם. לסרטי פעולה (מטומטמים כאלה) אני הולך עם הילדים, עם הנכדים או עם חברים. לא מכריח את אשתי לבוא איתי ולסבול. פעם פגשתי מכר שרקד יפה עם אשתו, הבעתי את קנאתי שאשתו רוקדת איתו כל כך יפה. השיב לי - "אל תקנא, בכל יתר הדברים אנחנו לא מסתדרים..." כשמתחתנים אין זה אומר שעליבם לוותר על "העצמיות" שלכם. תמשיכו לכבד עת העדפותיו של האחר. ואם בעלך לא אוהב לרקוד, כבדי את זה. גם אם הוא לא ירקוד איתך, אין זה אומר שהוא לא אוהב אותך. ועוד משהו, רוב חברי שכל השנים היו "אחד בתחת של השני", כל הזמן הלכו יחד ועשו כל דבר יחד, כבר התגרשו מזמן...