לפי דעתי: אסור לך להפסיק!
אני בת 14 וחצי,ותאמיני לי גם ההורים שלי סובלים. ארבעה פעמים בשבוע לצאת לריקודי עם,פעם אחת זה עוד בחינם אבל שלושת הפעמים האחרים הם עולים כסף, וכמו שהם אומרים כסף לא גדל על העצים,אבל כשאני מכורה אז אני מכורה ואני מוציאה בשבוע 62 שקלים על ריקודי עם. וכמה שהם אומרים לי להפסיק זה לא מזיז לי כי אני רצינית זה כבר אצלי בדם,אני רוקדת 7 וחצי שנים ואחרי זמן כזה ארוך{שבאמצע מלווה בהפסקות קטנות} קשה לי להפסיק,לפני בערך ארבע שנים אמרתי לעצמי שבלי עוד הפסקות בלי כלום אני פשוט ממשיכה,והאמת?אני שוקלת להתקדם לחמש פעמים בשבוע,אבל מצד שני אני חושבת שזה מטורף אבל אני לא יכולה,מה לעשות? אני חושבת שלמרות שיש אנשים שאומרים שצריך להקשיב להורים אבל אני אומרת שגם צריך להקשיב לרצון וללב,את אוהבת לרקוד למה שלא תנצלי את זה.בקשר לזה שאת עם מבוגרים? אז מה? אז מה? את יכולה להביא חברות וחברים בני גילך גם אני בהרקדות מסויימות {רובן} הכי צעירה ולפעמים גם היחידה? ואת חושבת שזה מזיז לי? לא! אני חושבת שאת צריכה להסביר לאמא שלך,שכמה שאת מבינה אותה את מאוד אוהבת את הריקודי עם ואת מאוד נהנית לרקוד ריקודי עם. מקווה שעזרתי,אביגל.