יש לי בעייה!

יש לי בעייה!

אני בת 13 ואני רוקדת כבר שנה ריקודי נוסטלגייה. והבעייה שלי היא שאימי כל הזמן מתלוננת שהבילוי היחיד שלי הוא בריקודי עם בסביבת מבוגרים ולא עם בני גילי. האם אני צריכה להפסיק לרקוד???

עוז 2002

New member
את שואלת אותנו בתור מה?

א. ככלל, כדאי לעשות מה שאמא אומרת. ב. ריקודי עם, הם גם מפגש חברתי. ולכן, אם את בחוג הזה גבלל אהבת הריקודים, אז אם תמצאי חוג עם חברה צעירים, המשלב ישן עם חדש, אני מאמין שתיהני יותר. ואם זה בגלל שאת מעדיפה סביבה של מבוגרים, שווה לבדוק מדוע. באופן מקצועי.

אל תפסיקי לרקוד

שלום מיכל, את אוהבת לרקוד ריקודים ישנים, וזה יופי. את לא צריכה לוותר על זה. גם אם תלכי להרקדה רגילה המשלבת ישן עם חדש (או אפילו רק חדש), עדיין תתרועעי ברוב המקרים עם אנשים מבוגרים (יחסית אליך) - אלא אם תלכי להרקדה של ילדים (יש דבר כזה?) אני מניחה שיש לך עוד זמן פנוי. את הרי לא רוקדת כל יום ריקודי נוסטלגיה. תנסי בזמן הפנוי שלך לשלב אולי עוד תחביב שיחשוף אותך יותר לבני גילך. מקווה שעזרתי. חגית

למיכל-את לא צריכה להפסיקאת ריקודי

הנוסטלגיה ואת לא צריכה להגזים בריקודי הנוסטלגיה.רקודי הנוסטלגיה הם הבסיס של ריקודי העם שלנו חשוב וטוב לדעת לרקוד אותם אבל יחד עם זה את חייבת לארגן לעצמך את הזמן שלך להכנת השיעורים ולבילויים עם חברים וחברות טובים בני גילך, שאת סומכת ומחבבת אותם.

avigal23

New member
לפי דעתי: אסור לך להפסיק!

אני בת 14 וחצי,ותאמיני לי גם ההורים שלי סובלים. ארבעה פעמים בשבוע לצאת לריקודי עם,פעם אחת זה עוד בחינם אבל שלושת הפעמים האחרים הם עולים כסף, וכמו שהם אומרים כסף לא גדל על העצים,אבל כשאני מכורה אז אני מכורה ואני מוציאה בשבוע 62 שקלים על ריקודי עם. וכמה שהם אומרים לי להפסיק זה לא מזיז לי כי אני רצינית זה כבר אצלי בדם,אני רוקדת 7 וחצי שנים ואחרי זמן כזה ארוך{שבאמצע מלווה בהפסקות קטנות} קשה לי להפסיק,לפני בערך ארבע שנים אמרתי לעצמי שבלי עוד הפסקות בלי כלום אני פשוט ממשיכה,והאמת?אני שוקלת להתקדם לחמש פעמים בשבוע,אבל מצד שני אני חושבת שזה מטורף אבל אני לא יכולה,מה לעשות? אני חושבת שלמרות שיש אנשים שאומרים שצריך להקשיב להורים אבל אני אומרת שגם צריך להקשיב לרצון וללב,את אוהבת לרקוד למה שלא תנצלי את זה.בקשר לזה שאת עם מבוגרים? אז מה? אז מה? את יכולה להביא חברות וחברים בני גילך גם אני בהרקדות מסויימות {רובן} הכי צעירה ולפעמים גם היחידה? ואת חושבת שזה מזיז לי? לא! אני חושבת שאת צריכה להסביר לאמא שלך,שכמה שאת מבינה אותה את מאוד אוהבת את הריקודי עם ואת מאוד נהנית לרקוד ריקודי עם. מקווה שעזרתי,אביגל.

למיכל אביב../images/Emo24.gif - לא להפסיק לרקוד

בשום אופן לא להפסיק לרקוד - איזה כיף תגדלי איתנו

למעלה