יש לי בעייה!!!!!

חורף

New member
יש לי בעייה!!!!!

אני משתגע! אני לא יודע מה לעשות! יש לי חבר, שחושב שאני החבר הכי טוב שלו והוא אחרי כל הזמן, נהיה הצל שלי............. הקטע הוא שהוא בן-אדם בסדר, רק פשוט נודניק. הגעתי למצב שחברים שלי לפעמים מעוניינים לא להיות בסביבה כי הוא שם. אתמול אפילו חלמתי שאני אומר לו - חאלס , נמאס. הבעייה היא שאני לא רוצה לפגוע בו, ואפילו להתעלם ממנו קצת לא ממש עוזר. אבל אם זה ימשך עוד יום יומיים,אני אשבר ואומר לו. אם למישהו יש רעיון מה לעשות...................

s.o.b

New member
מה אתה פסיכופט?

או.קיי, אז איך שאני רואה את זה אתה בבעיה רצינית אין לך חברים אחרים חוץ מעוץ לי גוץ לי הזה, יש לי רק דבר אחד להגיד לך GET A LIFE

רגע תן לי להבין...

הילד הזה לא קולט שחברים שלך לא אוהבים להסתובב איתך כשהוא לידך? אז זה ממש דפק. אני אגיד לך ככה: אם זה היה אני הייתי מביא לו בהפוכה - הייתי פשוט דואג להגיד לו מראש מתי אני יוצא עם חברים שלי ומוצא תירוצים לזה שהוא לא יכול לבוא איתנו. אם אתה רוצה להעיר לו הערה לא פוגעת, אז תשאל אותו פעם למה אין לו ידידים אחרים או משהו כזה. האמת היא שגם לי יש את הקטע הזה: יש לי גם חבר שנדבק, וגם חבר, שלפעמים אני מרגיש שאני נדבק אליו. חיי החברה שלי מאד מוזרים לדעתי - יש לי איזה חמש חברים ממש טובים, ולכל אחד מהם יש את ה``חבר`ה`` שלו, שבד``כ יוצאים ביחד והכל. אצל רוב החברים אני כבר מזמן התקבלתי כאחד מהחבר`ה, אבל אבל בגלל ש``איש הקשר`` שלי זה תמיד אותו אחד, אני לפעמים מרגיש שהוא מזמין אותי מתוך נימוס. החבר הכי טוב שלי, שדוקא אצלו ההרגשה אצלי הכי חשדנית, הוא גדול ממני בשנה, הוא כבר סיים תיכון. שנה שעברה הייתי יוצא עם החבר`ה שלו יחסית הרבה, אבל אז הוא מצא לעצמו חברים חדשים ולצאת עם אותם הילדים בלעדיו כבר לא אותו דבר. אז אולי אני יותר מודע למה שחושבים עלי, ואולי אני פשוט משתדל להבין מה קורה סביבי, ואולי אני פשוט חשדן ופרנואיד... אבל זה עדיף מלהיות כמו חבר שלך - להפריע לך לפתח קשרים עם החבר`ה, ולהשלות את עצמי. ככה אני חושב. אז מה ההצעה שלי אליך? או שאתה נהיה צמוד שלו כמו שהוא צמוד שלך, או שאתה פשוט מביא לו כפה לפרצוף ומעיף אותו מהחיים שלך.

הנה סיפור אמיתי שאתה יכול להזדהות איתו...

יש לי שני חברים טובים בכיתה שלי. אחד ישראלי אחד רוסי אחד ג`ינג`י והשני בלונדיני. אז הקיצר אני והרוסי היינו חברים כבר המוווווון זמן עוד לפני התיכון. וכשנכנסנו לאותה כיתה עם השלישי אז החבר הרוסי שלי התחיל להידבק לג`ינג`י. באופן טבעי, כמו תמיד אני נהייתי חבר טוב שלו גם. אתה צריך להבין שהרוסי לא נדבק עליו לתחת ושם אותו במצור, אלא פשוט כל הזמן בבי``ס בא אליו ודיבר איתו, וזה עצבן אותו. גם שהרוסי הוא במקרה שקרן כפייתי ולפעמים אפשר לתפוס אותו בשקרים קטנים ומעצבנים. אבל בכל מקרה אז פעם הרוסי נדלק על אחת מהכיתה שלנו שבמקרה הייתה שכנה של הג`ינג`י, והג`ינג`י גם נדלק עליה. אז אחרי סוף שנה שעברה הרוסי בא אל הזאתי והציע לה לבוא איתו ואיתי ועם עוד בת אחת לצפון לרמת הגולן. איכשהו באותו זמן הג`ינג`י גם בא אל אותה אחת והציע לה אותו דבר. בסוף הג`ינג`י שהשקיע קצת יותר מהרוסי הכין טיול שלם, הזמין אותי, את הילדה הזאת ועוד אחת. הרוסי היה בטוח שגם הוא מוזמן, -כי הרי הוא היה חבר טוב של הג`ינג`י והוא לא היה ער לתחרות הסמוייה שהולכת ביניהם (בדיוק כמו החבר שלך). אז הוא התקשר אלי ושאל אותי מתי לבוא והכל. אני אמרתי לו את האמת מתי צריך לבוא, כי מבחינתי הוא היה חבר טוב שלי ומצידי הוא יכל לבוא. אבל ישר התקשרתי לג`ינג`י להבהיר לו שהרוסי בא. עכשיו הייתה לו דילמה כמו שלך - או שהוא מזמין, ודופק לעצמו את העסק עם הילדה, או שהוא לא מזמין ודופק לעצמו את הקשר עם הרוסי, שגם ככה עצבן אותו. אז הוא דפק את הקשר עם הרוסי. עכשיו למוסר ההשכל: הרוסי התקשר לחברים שלו, שידועים בנחמדות שלהם, והם כבר ארגנו את המארב שהם יעשו לג`ינג`י. הג`ינג`י קיבל על כך מידע ממשהו והיה בחרדה כל הזמן (עוד ביום הטיול). בסוף אני התקשרתי אל הרוסי להרגיע אותו והמים שקטו. אז זאת לא התחזית הכי אופטימית, אבל שיהיה... :)

לכולם יש חברים כאלו

אז כמו שאתה מספר גם אני סבלתי מאותה בעיה אבל מה שאני עשיתי זה הכנסתי אותם שיהיו כחלק מהחב`רה תנסה גם אם זה אפשרי

למעלה