יש לי בעייה,

וואקה

New member
יש לי בעייה,

לאחר שהלכנו וקנינו 2 חבילות טבק אתמול ואחת נגמרה כבר אז, יש לי בעייה חדשה, נשאר לי גחל אחד! מה אני עושה במצב כזה? החנות דיי רחוקה והיא בצד ההפוך מהזולה שלי, ככה שאין לי כוח ללכת אליה, מה אני יכול לעשות במצב כזה? להיכנס חצר חצר ולבדוק עם יש להם נרגילה בחצר ויש להם גחלים בה, אין לי גם עצבים, פתרון קליל, תציעו משהו, יש גם את השיטה של להביא מישהו חדש לזולה ואיכשהו לרמוז לו שנגמרים גחלים ושמישהו צריך לקנות יעזור או שזה גם יקח זמן?

וואקה

New member
רעיון דווקא דיי נחמד,

הזולה שלנו בעיקרון צמודה לקוטג'ים במצב כזה שאנחנו רואים אותם, אבל הם לא רואים אותנו, אנחנו ממלים מים בקוטג' אחד שם, אז אפשר גם לחמם שם את הגחל, אבל אז צריך להיכנס לתוך הבית ואז אם יתפסו אותנו עלולים עוד לפרק לנו את הזולה ואז צריך להעביר לשיח ליד ואין עצבים לעשות את זה. אפשר להדליק מדורה לעומת זאת, בעיקרון הזולה שלנו בטיילת בשכונה שלנו, אז מחוצה לה.

sgold666

New member
גחלי מנגל הרבה יותר

טובים מסטאר/כיפה/כל גחל כימי אחר

וואקה

New member
שיחה עם היועץ הוירטועלי בקשר לבעייה

שלום לך. תאר לי בבקשה את הבעיה שלך. נגמרו לי הגחלים לנרגילה, אין לי כוח ללכת לחנות ולקנות! מה עוד תוכל לספר לי על עצמך? לא הרבה, אני אוהב לחבוט באנשים - מעצבנים בעיקר, בזמן האחרון אני מבלה הרבה בזולה הרבה עם הנרגילה ועוד כמה. מה אירע בזמן האחרון שגרם לך לרצות לדבר איתי? נגמרו לי הגחלים ולא בדיוק עזרו לי בפורום "מוציאים עשן" מה היית רוצה להיות בעוד 01 שנים? לא חשבתי על זה עדיין אם הכל יהיה בסדר, איך יראו אז חייך? אני אהיה מחסל במאפיה או שהמוציא לפועל. אתה תהיה מחסל במאפיה או שהמוציא לפועל? כן, כנראה או שאני אשדוד ביל גייטס - אחד מהשניים. איך היית רוצה לראות את עצמך בעוד 01 שנים? אתה חוזר על עצמך, אנא המשך. כאשר אתה אומר ' אתה חוזר על עצמך, אנא המשך ' למה אתה מתכוון שאמרת את אותו המשפט פעמיים, כאילו לא הבנת מה אמרתי בפעם הראשונה. אני מצטער. אנא ספר לי בהרחבה טוב, אני רוצה לחסל אנשים או שלפחות לחבוט בהם, אנשים נחמדים כמו האלה ממשפחת האברג'יל, כל מיני כאלה שיהיה נחמד לחבוט בהם. ספר לי על כך בבקשה טוב, אני אקח מחבט בייסבול, אני אבוא לאופנוע, אכנס להם לתוך הבית תוך כדי שאני שובר את הדלת בבייטה, מעיף אותה לקיר השני, מוציא את ה-20 ס"מ שלי - ואני לא מתכוון לאיבר שלי, רובה ציד עצבני יורה בכל שומרי הראש שלו, מרים את המחבט בייסבול מהרצפה(ליד הדלת) ומתחיל לחבוט בו ולחבוט בו, אבל לא בראש, שאני לא אוציא לו עוד עין בטעות! ספר לי בבקשה על ייתרון אחד שיש לך במצב הנוכחי על פני אחרים. נגמרו לי הגחלים - ככה שאפשר להגיד בינתיים שאני לא אעשן - שאני נגמל... נניח שבמהלך הלילה קרה נס והבעיה נעלמה. כיצד תרגיש בבוקר ללא הבעיה וכיצד ידעו זאת הסובבים אותך? הסובבים אותי יעשנו ביחד איתי, אני ארגיש נחמד מהנרגילה - ככה שנקווה שפיית הטבק תשאיר לי איזה חבילת גחלים מתחת לכרית הלילה... אילו תכונות מתכונותיך יכולות לעזור לך במימוש חלומותיך לגבי העתיד? זה שאני רוצה להיות מסוגל לחבוט באנשים בלי שיהיו לי רגשות אשם. כיצד תצייר את עתידך באופן חיובי שאני אתרום את הכסף שאקח מביל גייטס לצדקה? מה ישתנה בחייך אם תדע לענות על כך? זה בערך שאלתי אותך זה בערך שאלתי אותי? כן איך היית מגדיר את חייך? תלוי

למעלה