יש לי בעייה!!!!!

יש לי בעייה!!!!!

ההורים המפגרים והמעצנים שלי אמרו לי שאסור שיותר אף בן ישן אצלי ואסור שאף בן בכלל יכנס לחדר שלי. והייתי בנינו מריבה ענקית ואני כועסת עליכם כל כך! ועכשיו כולם יחשבו שאני ילדה קטנה שההורים שלה אומרים לה מה לעשות וגם אני לא רוצה ללכת לבתים של בנים כי אני מתביישת מההורים שלהם. כאילו לבתים של ידידים שלי לא אכפת לי. אבל לבנים אחרים לא. ואני לא יודעת מה לעשות!

לדעתי..

הם קצת צודקים, את נערה בת 17, מה יש לך לישון אצל בחור כבר? אל תתרגשי מזה יותר מדי, אני מאמינה כשיהיה לך חבר, אז הם ירשו, לא?

לדעתי

את צריכה שוב לדבר איתם.. מזתומרת לא רוצים שיבואו אלייך? מה הם מעדיפים שאת תילכי אליהם?.. לא יודעת מה איתך אבל ההורים שלי מעדיפים שחבר שלי יבוא אליי ולא שאני יבוא אליו... וגם הם לא מרשים לי לישון אצלו וההפך ואנחנו כבר חצי שנה ביחד <היום:)> תדברי איתם עוד ועוד עד שיקלטו..

HyPeR SoNiC

New member
תגידי לי.....

מה גרם להם לקבל החלטה כזאת? זה משהו שעשית? או שסתם, את אחת שאוהבת שידידים שלך באים לישון אצלך? אין לך מה לדאוג ממה שיחשבו עלייך.... אני בטוח שאת לא תיהי "פחות מקובלת", עכשיו שבנים לא יכולים לישון אצלך.... אבל בכל זאת, בשביל מה יש לך להביא ידידים לישון אצלך? כאילו, אם היית מזמינה כמה אנשים, או שזה היה החבר שלך, הייתי מבין..... אבל סתם ככה להביא בנים לישון אצלך? בשביל מה??

זיו25

New member
הם צודקים.

עוד שנה, שתהיי בת 18 תוכלי לעשות מה שאת רוצה. כרגע, הם רוצים לגונן עליך ולמנוע ממך לעשות דברים שאולי אחר כך תצטערי עליהם. בברכה, זיו.

מיטללל

New member
חכם...

"דברים שמצטערים עליהם" אפשר לעשות בכל מקום. האיסור הזה לא ימנע כלום ורק ימנע ממנה לעשות "דברים" במקומות אחרים. ורק יקלקל (לדעתי) את התקשורת בינה לבין ההורים שלי. כי היא תעשה בכל מקרה מה שהיא רוצה.

למעלה