יש לי בעיית דימוי עצמי

doris654

New member
יש לי בעיית דימוי עצמי ../images/Emo14.gif

אני בת 15 ויש הטוענים שיפה (בלי להחמיא לעצמי) אבל יש לי בעייה של דימוי והערכה עצמית נמוכה הביטחון העצמי שלי על הפנים ומזה נובעת הביישנות כול זה החל ביסודי ששם תמיד הקניטו אותי ועשו לי גיהנום כול יום וזה רק בגלל שמוצאי רוסי אבל אני יהודייה תמיד ירדו עליי ועשו לי בלאגנים והייתה לי רק חברה אחת. עכשיו שאני בכיתה י´ ואני בתיכון אז יחסית היסתדר לי המצב החברתי ולא מציקים לי ולא כלום אבל מה שמפריע לי זה שאני לא מוצאת חבר אולי זה כי אני מקרינה חוסר ביטחון וביישנות איני מבינה וגם מה ניתן לעשות כדי לשנות זאת?

דוריס.

אז מה אם אין לך חבר? זה לא הכי חשוב. אבל העצה שלי היא שאם כבר לא כל כך מציקים לך תתחברי עם אנשים נחמדים. שהם אולי קצת יותר מקובלים. תיפתחי לאנשים. תמצאי חברה טובה ותאמיני בה. גלית

ל ד ע ת י !

לדעתי, את צריכה ללכת למקומות שאת לא מכירה בהם איש, בכדי להכיר בחורים, אם הצלחת מה טוב, אם, לא נגרם כל נזק כי בלאו הכי לא תראי אותם שוב.

לך דוריס....

מתוקה תיראי..... מה שהיה בעבר היה, תניחי אותו מאחורייך,,, ותביטי קדימה,,,, תסתכלי בתוך עצמך,,,, ותהיי פשוט את ,, הנה עכשיו הדברים הסתדרו לך קצת,,, אז תמשיכי כך,,, תביטי בתוך עצמך,, ותיראי שלא חסר לך כלום,,,, בקשר לחבר,,,, אל תדאגי מתוקה ,זה יבוא,,, גם לי בכיתה י´ לא היה חבר....וזה ממש לא נורא אז תהני לך בינתיים,, תצאי ,תבלי,, וכשלא תצפי זה יבוא..... תהיי את,תקריני את היופי הפנימי שלך.... ותאמיני לי ,,, הבחורים עוד ירדפו אחרייך..... שלך.......חוקרת

למעלה