יש לי בקבוק קסשה (היפיוקה) ובקבוק מי סוכר

Rhythm of blues

New member
יש לי בקבוק קסשה (היפיוקה) ובקבוק מי סוכר

איך אני יוצר מהמי סוכר סאוור, אני רוצה להכין מזה קפירנייה באיזה כמויות עם הקסשה והמי סוכר ניסיתי להכין אבל יצא לי טעם דומיננטי מאוד של הקסשה, יותר מדי... (ע"פ הכתוב צריך 2 קסשה ו-1 סוואר)
 
לא בעיה

אני עושה ככה: קודם כל לגבי המי סוכר - על כל שליש סוכר 2 שליש מיים חמים. ואת הקאיפירנייה - מנה קשאסה והשאר 2 שליש מיץ לימון ושליש מי סוכר. אני הכי אוהבת ככה ועד היום לא קיבלתי תלונות אז אני משערת שזה בסדר (או שאולי חוש הטעם של אנשים דפוק כמ שלי.. זו גם אופציה).
 

Symbolic

New member
קאייפיריניה

אני בכלל לא עושה את זה עם סאור מיקס. קח ליים רגיל או לימון קטן, תחתוך לקוביות דשנות למעוך באולדפאשן עם 2 כפיות סוכר או 30 מ"ל מי סוכר (מי סוכר ביחד של 1:2 לטובת הסוכר) קרח כתוש עד סוף הכוס, 1.5 OZ קשאסה (איפיוקה הרגילה על הכיפאק לקאיפירינייה) ניעור קל בשייקר בוסטון (לא להמיס מידי את הקרח הכתוש) צ'ירס
 

maxfain

New member
../images/Emo45.gif

גם אני מכין ככה. חוץ ממי הסוכר, שאני עושה ביחס 1:1
 

Rhythm of blues

New member
תודה לכם על העזרה ../images/Emo24.gif

קאיפירנייה ממש כמו בברזיל
 
למעלה