יש לי בקשה חשובה ודחופה

יש לי בקשה חשובה ודחופה

החברים הכי טובים שלי בני 30+ טסים הלילה לבודפשט אני מכינה להם רעיונות היכן לטייל ומה לראות ומחפשת מקומות בילוי ומסעדות טובות אשמח אם תוכלו להציע רעיונות למקומות מיוחדים לבילוי בבודפשט לצערי זה דחוף כי רק אתמול הם סגרו את הדיל של הנסיעה תוכלו לעזור לי עם רעיונות???? תודה מראש לכל מי שיטרח לעזור.

ארפי

New member
ענת לאח שלי בבודפשט..

יש מקום מיוחד בו עושים תאי מסאג´ אם תרצי אני בקשר איתך ונותן לך כתובת וטלפון איך ללכת שם. ויש המון מקומות יפה בבודפשט אם את רוצה לדעת.

תודה ארפי

שלחתי לך מסר אישי ואשמח לכל מקום יפה שתוכל למסור פרטים נוספים עליו אני ממשיכה לחפש....... שבת שלום

טומי*

New member
לבני 30+ בוי נחשוב יחד...../images/Emo6.gif

ראשית זה תלוי מה הם מחפשים ? אם זה לטייל אז הואצי אוטצה וסביבתה הקרובה מקום אולטימטיבי. אם מדובר בקניון אז הווסט אנד המקום האידאלי לישראלי הממוצא.אם זה בילוי מיוחד של בריכה מחוממת בחוץ ובסופה מסז´,אז הייתי מציע את הסאצ´אנ´י בוארושליגט שזה הפארק הגדול מאחורי כיכר הגיבורים.כמובן בבודה ישנם מקומות יפים וסתם לטייל שם ליד המצודה. חובה להכנס לאיזה בית קפה טוב ואיזו עוגה טובה. ולסיום הייתי אומר סיור עם אוטובוס עם הדרכה בעברית לכל המקומות המפורסמים של בודפשט

תודה טומי

הם מחפשים מקומות עם אוירה הונגרית אותנטית שמות של מסעדות טובות, פאבים, או מקומות שיש שם מוסיקה צוענית יתקבלו בברכה. אני מחפשת כרגע בכל הדפים הקודמים של הפורום וגם מוציאה חומר מהאתר של למטייל הם לא מדברים הונגרית אז הכל צריך להיות כתוב בעברית. יש לי זמן עד הלילה בחצות, ולקחתי על עצמי לדאוג להם לחומר מעניין (קצת כי אולי דרכם אצליח קצת להרגיש כאילו גם אני שם אני מתגעגעת מאוד להונגריה - לא הייתי שם זמן רב - לצערי) שוב תודה לכל מי שיוכל לעזור......

טומי*

New member
יש המוני מסעדות טובות....../images/Emo21.gif

עם אוירה הונגרית המפורסמים הם מאטיאש פינצה, פושטא קוצ´י,צנטראל ובטיילת של הדנובה שיוצאים אליו מואצי אוטצה ישנם מלא מסעדות טובות יש גם אוניות שעוגנות שם ועליהם מסעדות. פאבים לצערי אני לא מכיר.

lili5

New member
Sentendre חובה !!!

זוהי עיירה במרחק חצי שעה נסיעה ברכבת מבודפשט. יש שם מוזאון מרציפן מקסים ביותר: ריהוט ממרציפן, חיות, דמויות ואפילו תחרה ממרציפן. חובה לקנות פסלי מרציפן כמתנות. לא ממש יקר. גם את מוזאון הקרמיקה חובה לראות. המסעדות בסנטנדרה טעימות וזולות. ניתן להשקיף לדנובה אם עולים לגבעה. המון חנויות לעבודות יד בעיקר מפות רקומות מקסימות. אולם נדמה לי שבשוק המקורה בבודפשט יותר זול לקנות עבודות יד.

טומי*

New member
lili5 ברוכה הבאה...../images/Emo24.gif

נכון סאנטאנדרה אומנם מקום יפיפי

lili5

New member
מוזאון המרציפן בסנטדרה

תודה טומי ואני מצרפת תמונה של עציצים ממרציפן שצילמנו במוזאון

orlu

New member
הי ענת,ניראה שהרקוט והטיול של

החברים שלך עורר אותך בחזרה אלינו.....well well אני זוכרת מסעדה סטייל צוענית משהו משהו חבל על הזמן,ליד האופרה ועוד מיסעדה מצויינת בבודה .אם החברים לא נסעו אמרי לי ואברר את הכתובת המדוייקת.דרך אגב מנסיוני אם נוסעים לימים ספורים חבל להשקיע בחפוש רציני אחרי כתובות,כמעט וקשה לפספס מסעדות טובות.על כל פנים אמרי ואברר. חןוחן

ארפי

New member
לענת הנה קישור לאתר של אחי אטילה

זה האתר ושם יש את כל הפרטים על המסג´ תאילנדי שבגרליט שם יש גם ברכות שחיה ומעינות חמים ועוד דברים טובים. מסג´ תאילנדי תלחצי כאן מקווה שעזרתי קצת

הם יוצאים מהבית רק בחצות

אז אשמח אם תכתבי את השמות של המסעדות שאת אישית זוכרת אורלי הדפסתי גם חומר מהאתר של "למטייל" אבל כמובן עדיף תמיד מקומות שמוכרים אישית לכל מי שכותב וקורא כאן. אין כמו ניסיון אישי. ובהחלט אני מודה שמהבוקר אני עסוקה בהדפסה וחיפוש חומר על בודפשט ונהנית מכל רגע, כן, אפילו שכחתי קצת מכל העולם מסביב עם הצרות והבעיות. האמת, שהמראות של בודפשט חוזרים אלי תוך כדי חיפוש חומר כתוב, גם הריחות של המאכלים והצלילים של המוסיקה...... ואת הפורום אני אוהבת! רק ממעיטה לכתוב, אבל גם זה זמנית (אני מקווה).

orlu

New member
ענת אני מצטערת לא מוצאת את

הכתובות וגם לא את מי שיכול היה למסור לי אותן עד חצות.ודאי חברייך יבואו וימליצו לנו על מקומות.שאשמח ליישם בתחילת דצמבר כשאהייה בהונגריה. איתך הסליחה

למעלה