יש לי בקשה כנסו דחוףףףף

shimritwillis

New member
יש לי בקשה כנסו דחוףףףף

מישי יכולה להביא לי את המייספייס של סטיב?אם יש לו! או מייספייס שהוא נמצא שלא של סאן אוף דורק?

shiraz cohen

New member
תקשיבי,את חייבת להפסיק לפתוח שרשורים...

על כל שטות! ואנלא נכנסת למייספייסים,מצטערת.

T a l14

New member
נצל"ש

מצאתי כל מיני וידיואים ביו טיוב של ג'יימס זה ממש מצחיק-ג'יימס שר את גרייס קלי של מיקה ולקראת הסוף הוא עושה את המון וואק המפורסם שלו פה עוד אחד של ג'יימס משתגע, ד"א אין לי מושג מאיפה זה (למרות שזה נראה מניו יורק מההופעה שלו) כאן אוקי זה פשוט מפחיד. זה בטח הדירה שלו ושל איך קוראים לה-חברה שלו היר

T a l14

New member
עוד כמה

אנשים בעלי קולות לא מזוהים ששרים מיט יו דר של באסטד, ג'יממס שוב רוקד. בהתחלה הא שר איתם והקול שלו ממש יפה היר יו בדיוק היה קישור בפורום של מקפליי לביצוע של באסטד לשיר שקוריאם לו טריביוט (שכ"כ החזיר אותי לימי כיתה ז' :p) והנה מצאתי את זה (כן מצאתי הרבה ווידיואים, נו אני משועממת...)-ג'יימס מתחיל לשיר תשיר אבל לא בגרסא של באסטד בגרסא האמיתית שלו, ואז בא מישהו (שנרראה לא רע בכלל) גונב לו תגיטרה ומנגן וג'יימס שר, טופ פשוט תראו גם זה מצחיק ואו אני רוצה להגיד שמאז ההופעה הזאת בניו יורק0התאהבתי בג'ימס מחדש, הוא עדיין קצת דפוק על זה שהוא לא חוזר לבריטניה ומברר מה נסגר עם הלהקה שלו , באט איי לייק הים.

purple floyd

New member
אני דבירתי על טירברט במקפליי D:

וואי ג'יימס ממש מצחיק. אני ממש אוהבת אותו
שיחזור לאנגליה ראבק.

Dana Mi

New member
יש למישהי את השיר הזה??????

בחיים לא שמעתי על tribute.. אני ממש אודה לכן אם מישהו יכולה לשים את השיר הזה להורדה??

T a l14

New member
אוקי... מאט אומר מה קרה ללהקה בזמן שהם היו ב

ניו יורק (בטח בזמן שהם צילמו את אמריקה או באסטד). אומג. אתן חייבות לראות את זה. מאט נראה קצת שיכור , אני לא חושבת שהוא התכוון לומר את זה. תראו. היר

או-מיי-גאד. ../images/Emo12.gif

זה כזה עצוב.
מה שמאט אמר. |סניףסניף| הוא ממש שיכור.
בטוח שהוא לא היה אומר את זה אם הוא לא היה כזה שיכור. XD ראיתי את הכול חוץ מ-מיט יו דר. הוא לא פותח לי ת'לינק. XDDDDD הטריביוט כזה מאגניב.
זה שמנגן...
הוא ממש מוכר לי!
בכל מקרה,הוא מנגן ממש יפה. והוא באמת חתיך.
חחח בקליפים הראשונים זה ממש נראה כאילו הוא על סמים.
תודה! XD

T a l14

New member
לינק חדש למיט יו דר

הבי כן וזה ממש עצוב, כאילו תמיד חשבתי על זה, וגם דיי ראו את זה בסירטונים שג'יימס וצ'ארלי לא ממש מתחברים ושמאט הוא כזה הדבר שמחבר ביניהם... אבל לא חשבתי שזה ברמה של לשנוא, סתם חשבתי שג'יממס לא חבר טופ שלו כמו שהוא של מאט... ממש עצוב...

YoureMyHeroine

New member
../images/Emo115.gifHe looks so friggin' WASTED!!!!

הוא כזההההה שיכור!!!!! עצוב..עצוב מה שהוא אמר

O0NoNi0O

New member
הבנאדם נדפק...../images/Emo4.gif../images/Emo10.gif../images/Emo2.gif

חח איזה טלוויזיה ענקית יש לו בביתO:: ואאנמצב שהוא גר עם חברה שלו היא כולה בת 17XD תודה רבה

shimritwillis

New member
Busted - Thunderbirds Are Go [Acoustic]

כ"כ יפהההההה &__& אם תשאלו אותי זה מדהים רק חבל שהם נראים כאילו עבר עליהם יום קשה! http://uk.youtube.com/watch?v=hqzncZg_Kqc&feature=related מאט נראה מדהים!!

shimritwillis

New member
Busted - Crashed The Wedding ( acoustic )

גם זה ממש יפה!!! http://uk.youtube.com/watch?v=3u5BsnrnQu0&feature=related

just chenis

New member
נא לא להתייחס להודעה..

יש תפוזבל נותן לי סופסוף להגיב
*שיתפרסםשיתפרסםשיתפרסם*

למעלה