יש לי בקשה מיוחדת

יש לי בקשה מיוחדת../images/Emo163.gif

יודעת, שבאינטרנט מקובל להסתיר את שם האמיתי של הכותב. בזמנו, שהתחלתי לכתוב, בשמי, התנפלו עלי, שרוצה פרסום. לפני, שהתחלתי לנהל את הפורום. לשמחתי, עמיתי, סיגל, גם משתמשת בשמה. בפורום שכזה, שאנחנו לא מדברים על מזימות, חלומות רטובים, בהחלט, הייה טוב, שאנשי המקצוע השונים, ישתמשו בשם שלהם... לדעתי, מי שכותב עם שם ומקצוע, מחייב באחריות גדולה, את מי שנותן את התשובה, אבל גם יותר אמין... תחשבו על זה... בלוחות קיים קטגוריה, בשם יועצים הפורום. ריק... הייתי מאוד רוצה שאנשי מקצוע השונים, המשתתפים בפורום,נותנים תשובות, ירשמו את עצמם. בתוך הפורום לא מפרסמים, אבל בלוח, כל אחד, שנותן שרות לציבור, יכול לרשום את פרטו. כמובן, אז צריך לציין את השם, שאתם משתמשים, בפורום. אל דאגה, אם משהוא רושם את עצמו, ולא משתתף בדיונים, המנהלים תמיד יכולים למחוק אותם.

החלפת שם משתמש

יש למעלה מצד שמאל את האפשרות הזו. יפתח חלון ותוכל להקיש שם חדש עם סיסמא חדשה. והרי לך עוד זהות וירטואלית... בהצלחה

avi182

New member
שאלה

מה לגבי המלצה שלא תתקבל יפה או לא תובן נכון האם כתוצאה מכך אותו אדם מאוכזב יוכל לנסות לתבוע את מי שעומד מאחורי ההמלצה ועוד דבר מה לגבי מי שאינו בעל מקצוע אך מבין בכמה תחומים שונים אך מגדירים אותו יהיה מעניין במיוחד לשמוע חוות דעת לגבי השאלה הראשונה

למעלה