יש לי בקשה קטנה שתעניין אתכם!

litaloosh

New member
יש לי בקשה קטנה שתעניין אתכם!

אני מחפשת מוזיקה אוטנטית כזו כמו..... DESERT ROSE של סטינג... כמה מכם אולי יראו את זה לא ככ"כ אוטנטי אבל אני צריכה אולי כמה שירים כאלה עם מוזיקה כזו רוחנית ואיך נאמר.... מיוחדת אולי קצת מוזרה! לא כמו ששומעים כל יום ברדיו או בTV!! אני ישמח אם מישהו יעזור לי. תודה רבה מראששש- ליטל.

lala182

New member
אמממממ...

קודם כל... בקשר לדסרט רוז... יש חידוש ישראלי (מזרחי?) לשיר קוראים פרח מדבר והוא דווקא נחמד... שר אותו תומר חן (זה מצינגלה) עם עוד איזה אחת שאין לי מושג מי זאת... שירים כמו שביקשת... יש את אניגמה כמובן.... מה שלי יש זה: enigma- endless quest gravity of love principles of lust (מומלץ ביותר!!! שיר מהמם..) smell of desire the dream of the dolphin rain song יש להם עוד הרבה שירים זה בעקרון מה שאני הורדתי עד עכשיו.. הכי מומלץ זה פרינספילס אוף לאסט ו גרביטי אוף לאב... מקווה שקצת עזרתי.. לה-לה

epitaph

New member
נסי את Orphaned Land

במיוחד את Mercy שלהם...נראה לי תאהבי אותו (למרות שהוא קאבר ללהקה אחרת).

litaloosh

New member
אני מנסה כבר

שניייייםםםםםם למצוא שירים שלהם בקאזה!!!!!!!! שנים!!!!! אני מתה לשמוע לפחות שיר אחד שלהם זה משגע!!!!!!!!!! כ"כ מדברים עליהם! שיו! תודה אניוואי.

epitaph

New member
אז זו כבר בעיה ../images/Emo13.gif

אם יש לך MSN מסנג´ר גם אפשר...

litaloosh

New member
אמממ

אין לי:( יש לי רק אי מייל וקאזה! אפרופו אי מייל- שנים לא בדקתי אותו- המממ! תודה בכל אופן! ליטל.

jily

New member
תנסי את זה

את מכירה את ERA? יש להם מוזיקה רוחנית, כמו AMENO שאוליאת מכירה. יש אוסף ששמו SPIRITS OF THE WORLD. יצאו כבר כמה גרסאות שלו, זו מוזיקת עולם.באוסף מופיעים המון הרכבים של המוזיקה שאת מחפשת. הנה כמה: DREAMCATCHER OLIVER SHANTI ADIEMUS

למעלה