יש לי בקשה קטנה...

MaTieRiAL BoY

New member
יש לי בקשה קטנה...

אני רוצה את התמונה של גוון סטפני מתוך הכליפ "ריץ גירל" שהיא על העוגן נשענת עליו.... יש לה כמה פוזות שם (את כל הפוזות זה יהיה טוב) אבל מה שיש זה גם טוב... :)

dilan angel

New member
זה מה שיש לי

GarbageAddicted

New member
כל הקטע הזה בקליפ ממש לא אמין

ממתי יש צל על שמיים ? או שאני פסיכית או שזה נראה ממש כמו בד . קצת להשקיע =\

GarbageAddicted

New member
לא דיברתי על העננים...

יש בקליפ את הסצינה שהיא על העוגן לבד והשמים מאחוריה ... ורואים כאילו את הצל שלה ושל העוגן על השמיים ... לא נראה אמיתי בשיט אבל אני לא יכולה להגיד כלום לפני שאני רואה עוגן במציאות על שמים =]

אני אסתכל על זה יותר טוב ואתן את דע

דעתי לדעתי התיפאורה בכוונה ככה כי מי שעבד עם הצלם-מי שתמיד עובד עם הצלם זה דבר ראשון התאורן....לא יכלו לעשות טעות שכזו....

GarbageAddicted

New member
זה תלוי

כמה השקיעו בקליפ הזה , עם איזה אנשים היא עבדה וכמה הם הקפידו על הפרטים . באופן כללי התחושה שלי מהקליפ היא שהיא לא קשורה לשיר בשום אופן ושלא השקיעו בתפוארה בכלל . כל הקליפ נותן תחושה של סט צילומים וראיתי קליפים מושקעים יותר לשירים פחות טובים . אני לא מבינה למה מישהו ירצה לעשות את זה בכוונה, זה רק מזלזל בצופה

da1boy

New member
לדעתי זה מכוון...

ולדעתי זה גם לא קשור לזלזול בצופה... זה פשוט אווירה של הקליפ , אווירה משעשעת , של ספינה שמצולמת באולפן... רואים שזה באולפן, אני בטוח שהבמאי לא תכנן שזה ייראה אמיתי אם הוא צילם את זה באולפן... כנראה זה חלק מהנסיון להעביר לצופה שזה "פנטזיה"... כמו ב" WHAT YOU WAITING FOR , שגם שם רואים שזה אולפן והיא לא באמת ביער...

dilan angel

New member
נכון,../images/Emo110.gif

הרי הם לא עד כדי כך דפוקים.. ולהשקיע עוד טיפה כסף בשביל לסדר את זה אני חושבת שיש להם

GarbageAddicted

New member
לא מבינה

למה לכוון קליפ למשו כזה ...וד"א את רוב הדברים מצלמים באולפן... יכלו להשקיע עוד קצת בתפוארה לפי דעתי. בWYWF לא רואים שזה אולפן ולפי דעתי הקליפ מתחבר לשיר .

da1boy

New member
לדעתי הקליפ דווקא מאוד מושקע

וזה בסך הכל חלק מהאווירה... מדובר גם בקליפ אמריקאי, כמה שהוא נראה לך לא מושקע, בטח לעשות אותו עלה למפיקים יותר ממה שעולה לעשות 2 סרטים ישראלים...

../images/Emo45.gifלא עושים משהו "מזלזל" בכוונה

ובטח שלא עושים תיפאורה או תאורה לא נכונה בכוונה אני צפיתי בקליפ אתמול זה שחור-זה עננים שחורים שזזים זה ממש לא צל... אני לומדת קולנוע ובשלבי הקדם הפקה וההפקה מוודאים אתה דברים האלה-נראה לכם שבאמתע שו טעות כזאתי עם צל בשמיים? לא יכול להיות לא קרה שנייים....בהפקותה כי מסריחות זה לא קורה כי זה דבר בסיסי ליצור אווירה אמיתית...

NoWords

New member
זה צל.

למה להתווכח עם עובדות אולי יש סיבה מסוימת שבגללה לא השקיעו בתפאורה של הקטע הזה לא נורא, כל שאר הקליפ מושקע

למעלה