יש לי בקשה..

Peach 16

New member
יש לי בקשה..../images/Emo124.gif

הדורבנים באים להופיע בבי"ס שלי בפורים, ואחרי ההופעה ידיד שלי מראיין אותם לתוכנית של בי"ס.. אנחנו צריכים שאלות וכאן אני מבקשת ממכם לכתוב שאלות מענינות, שאלות שמעניינות אתכם וכו'. אני לא רוצה לשאול אותם שאלות כמו למה קובי, למה דורבנים ואלו.. אם למישהו יש שאלות קצת יותר מורכבות ושאלות שלא שאלו אותם עדין אני אשמח שתכתבו אותן פה! תודה!

אוווו יש לי!

אם הם חושבים שהם השפיעו על המוזיקה כיום באיזושהי צורה, מה הם חושבים על תגובות של הערצה (מעריצים וגרופים וכאלה), ו...אמ...אני אנסה לחשוב על עוד... יווווו! ברור שאת מקליטה את התוכנית בצפר הזאת...ואז נותנת לי לראות...

יאאא איזה כיף לך!!

איפה את לומדת?! מגניייב... קיצר...שאלי אותם שאלות על הדיסק החדש-מאוט חשוב! איך הוא יהיה, מה יהיה בו, מה חדש בו...את יודעת..סומכת עלייך
חוצמזה נראה לי שהם ממש אוהבים לענות על שאלות לגביו. ו..מה עוד? אהה כן שאלי אותם על מנהגי הופעות שלהם-מופע הקסמים של זיגו, השיר של אייל, ריקדי...כל אלה..שאלי אותם איזה הם הכי אוהבים, מה הכי מצחיק אותם, מה עומד מאחורי כל מנהג שכזה...יו קנואו! אממ...חכי אני בשוונג!! שאלי אותם על מעריצים/ות...איך הם מגיבים, מה המתנה הכי יפה ומקורית שהם קיבלו ממעריץ [האממ...ירדן..האמממ], מה הדבר הכי מטורף שמעריץ עשה להם [לזיגו יהיה פה סיפור נחמד, שאלי אותו על מה שקרה בבארבי בכפ"ס עם המכונית שלו..]. אה, כן-הכי חשוב: מה קרה לעזאזל להופעות בכפ"ס
זהו.

DesertRose7

New member
וואי..

קשה לי עם שאלות.. אבל את חייבת לשאול אותם על האלבום הבא.. ומה קרה שהפסיקו להופיע בלוח זמנים מטורף!! והעיקר- תקליטי/תצלמי (וידאו/תמונה) -הקף את התשובה הנכונה לגביך ותשלחי לי!! תביאי לי איכשהו ואל תשכחי שאתצ עוד חייבת לי את מה שעשית לי לפני הטיול שנתי שלי!!! צאלה.. גררר..

DesertRose7

New member
נצל"ש- עכשיו זה רשמי (חחח..)

אני נכה!!! אני על קביים!!! וכל כך כואב לי!! כנראה שמתחתי איזה גיד ברגל ואני לא יכולה לדרוך עליה!! עד שאני משתתפת בשיעור ספורט ומשחק כדוריד כמו סוסה.. שניה לפני השריקה לסיום.. מתעקמת לי הרגל! גגרררררר...

אוי ואבוייייי!

אני יודעת איך את מרגישה! לפני שנתיים הצלחתי ליפול מהקורקינט (שאז היה מגניב, דרך אגב) ולמתוח אותו כל כך חזק עד שהיה בו קרע קטנטן... אז תרגישי טוב! (ותבואי להופעות עם קביים
)

לא חדש לנו שאת נכה...../images/Emo3.gif

חחחח
סתםםם מאמי... תרגישי טוב..
אני בתור אחת שידועה בלמתוח גידים מבינה אותך לגמרי
אני לא יכולה להתעמל עכשיו בגלל שמתחתי גיד ביד.. והיה לי גם פעם ברגל שבכלל לא יכולתי לקום.. אז אני מממש מממש מבינה אותך
לאב יו בובה

צ א ל ה

New member
תרגיעי....

א. תרגישי טוב... תמיד אמרתי שאת נזק!!!! ב. אז שכחתי להביא לך את המכתב... אבל גם את חייבת לי משהו (על פי דברייך) אז לא רק אני יוצאת פה רעה....

DesertRose7

New member
טוב אז אנחנו תיקו..

אבל לך יותר קל לעשות את זה!!!!!! לי זה קצת יותר מסובך ואת יודעת את זה!

Peach 16

New member
תודה רבה לכולם!! ושחר בובה-

תרגישי טוב!!! זה יעבור לא לדאוג!!!! ובקשר לראיון- הוא הייה די קצר ואמור להיות משודר במגזין של בי"ס. אין לי מושג מתי אבל אני אודיע לכם.. אני לא ממש בטוחה שכולם יוכלו לראות כי זה משודר בערוץ הקהילתי..

DesertRose7

New member
לי יש לי יש לי יש!!

אז תודיעי לי! אבל בטוח שדאני אפספס.. זה יותר מדי מתאים לי!

שושה 12

New member
שאלה לpeach 16

יש לי רעיון, את יכולה לשאול אותם איך זה שהשירים שלהם לכ כך יפים, איך זה שחברי הלהקה כל כך חתיכים ולמה אני כל כך שרופה עליהם?!

על זה אפילו אני יכולה לענות...../images/Emo8.gif

זה תשובות ברורות חמודה שלי...השירים כל כך יפים כי כל אחד מחברי הלהקה הוא 100% כישרון טהור, כל כך חתיכים כי ככה הם נולדו, ובקשר לשריפות שלך עליהם זה משהו שתשאלי את עצמך, אבל אני מניחה שזה בגלל שילוב של התשובות לשתי השאלות הראשונות...

כן, היה לי מוזר לרגע

לשים את הרגשות שלי כלפיהם כאומנים בצד ולהתייחס אליהם כחתיכת בשר...

למעלה