יש לי בקשה!!

music freek

New member
יש לי בקשה!!

מישהו יוכל בבקשה לכתוב פה מילים בסיסיות באידיש, כדי שאני הממ....אדע אותם? כמו תודה, בבקשה, להתראות....אולי גם כמה משפטים.... זה יהיה ממש אודה למי שיסכים לעשות את זה!!

music freek

New member
לא.....

מצטערת, אבל זה לא עזר לי..... התכוונתי למילים יותר מילתיות..... אבל תודה בכל זאת!!!!!!!

מילון אנגלית-ייִדיש באינטרנט ../images/Emo54.gif

אוסף מרשים מסודר לפי קטגוריות. מילון אנגלי-יידי. הבעיה העיקרית של המילון הזה היא האותיות הלטיניות שמחליפות את האותיות העבריות, אך ניתן להתגבר על מכשול זה בקלות.

music freek

New member
הממ......

טוב אולי הייתי צריכה לציין שאני קצת דפוקה....... מצטערת( ממש...) אבל זה לא ממש עזר לי..... אני לא מאמינה, אפילו כשנותנים לי מילון מול העיניים אני לא מסתדרת!!!!! לא משנה, תודה בכל זאת!!!

zimes

New member
אז אולי...

תגידי אילו מילים את רוצה לדעת ביידיש, ונתרגם לך פה? (נתרגם, אלק! יתרגמו. אני - מה אני יודעת? אני אהיה מוכנה לעזור לך בקריאה.) (מחזיר אותנו לבדיחה למעלה על ה - זיבעטל
)

music freek

New member
מילים כמו....

נגיד, תודה, שלום, להתראות, מחר, היום, אני, מילים שאפשר להשתמש בהם כל יום.... תודה מראש!!

grinberg

New member
אני יתרגם לך

תודה - אַ דאַנק שלום - אַ גוטן להתראות - אויף ווידער זעהן (מגרמנית ואפשר גם ביִידיש, למשל אני אומר כך
) מחר - מאָרגן היום - היַינט אני - איך זהו, תחזרי על המילים, נעשה לך מבחן קטן ונמשיך לשיעור הבא

למעלה