יש לי בקשה!

יש לי בקשה!

אני בת 16 ואני מעוניינת לשפץ את חדרי. אני מעוניינת שהחדר כולו יהיה חדר בסגנון "זן", כלומר רוחני. אני רוצה שכל החדר יהיה לבן, כל הרהיטים והחפצים, אבל לבן לבד זה משעמם אני צריכה עוד צבעים שיעבירו את המסר של ההרמוניות והשלווה. חשבתי לצבוע את הקיר בצבע שמנת, אבל אני עדיין לא יודעת. אני רוצה שחלק מהרהיטים יהיו צבועים גם בלבן וגם בעוד צבע. ניסיתי לחשוב על עוד צבעים אבל הצבע היחיד שמתאים לרעיון של החדר הוא ירוק מנטה ממש ממש עדין ולא צועק. למישהו יש רעיונות?

melodynoa

New member
נראה לי שאף אחיד פה לא מבין בזן

אין פורום כזה במקרה? אני יודעת שיש גם אתרים.

בלי שום קשר... פשוט זה ש...

אני רוצה לעשות חדר בסגנון הזה, זה סגנון יותר רוחני, שקט, שליוו. מקום שנעים להיות בו ופשוט להיות לבד בשקט של עצמך וכאלה... זה נחמד... בגלל זה אני צריכה צבעים שמעבירים את המסר של ה"זן" שמשתלבים ביחד עם החדר הלבן. אתם יכולים לעזור לי? פשוט אני מבקשת הרבה פעמים ואף אחד (חוץ ממך) לא הגיב להודעה שלי.

allegro

New member
תחשבי על זה ככה

קחי דף ותרשמי כל מה שעולה לך בראש שקשור לנושא הזה, הקטץ'- בלי תחושות. דוגמה: אם הייתי רוצה לעצב חדר בהשראת הים אז הרשימה שלי הייתה ניראת הערך ככה: *צדפים *דגים *אלמוגים *גלים *כחול *חול ועוד ועוד ועוד. אח"כ חושבים מה רוצים שיהיה בחדר, ומנסים לעצב פריטים ע"פ האסוציאציות שרשמת לעצמך...אני אנסה לעלות כאן שרטוט לדוגמה מאחד הפרויקטים שלי. אם את צריכה עזרה פני אליי. בהצלחה

E l i a n

New member
הייי מלאכית ../images/Emo13.gif

קודם כל, האם מותר לך לצבוע באיזה צבע שאת רוצה? אני חושבת שיהיה יפה לבן עם צבע כזה נע בין ירוק בהיר בהיר - תכלת וסגול אבל ממש ממש בהירים.. כשאני אומרת נעים בין, אני מתכוונת לכך שתעשי כזה בעדינות משיכות צבע.. או עם ספוג כזה.. על התיקרה לדעתי כדאי לך לעשות עננים עם ספוג. יש גם בכל מיני מקומות לונגים (בדים ענקיים) עם גלגל המזלות. תחפשי כזה בצבעים בהירים. בכלל, אם רוחני- אז בהיר. מומלץ: קריסטל שקוף תלוי על חוט ליד חלון או באמצע החדר. מוביילים (פעמוני רוח). בהצלחה!!!!!!!! אליאן.

shafan8r

New member
hi mybe i can help u

i study design i n milan so firt rule always please the custumer u want zen u got it there are a lot of coloures u can use try looking at poster and boos of zen as an inspiration what kind of zen far east kind ? u can also use vailes and drapes beside just colour on the wall and pls donet use the green it sound not so good

למעלה