יש לי בקשה

SupeRonit

New member
יש לי בקשה

לא שרשררתי. כי לא ידעתי לאן (זה לא קשור לכלום) וגם כי פחדתי שאני לא אקבל ייחס לבקשה: יש הודעה,שאני מצרפת ל"פרסומת" שלי בפורומים "הורים לתינוקות" ו"להיות הורים"..פעם בחודש,אני מעדכנ תאותה,וצורך העידכון,אני צריכה פורום לעלות אותה בו. רציתי לדעת אם זה בסדר מבחינתכם (ובעיקר מבחינתך-רויטל,שתעשי עימי חסד,ולא תמחקי) שאני מחר אוסיף את ההודעה.אם מחר (שאני אכנס) אני אראה שהתגובות חיוביות (+אישור מרויטל),אני אוסיף את ההודעה. נ.ב:אני מבקשה הערות (או כל דבר אחר) על ההודעה תשרשרו לפה,ולא להודעה עצמה,כי אני רוצה שזו (כקישור) תהיה נקייה מתגובות (לצורך הרשמיות) תודדדדדדדדדדדדדדדדדדדה ענקית מראש-רונית וליל מנוחה לכם (בעיקר לחן)

SupeRonit

New member
מאחר ולא קיבלתי תגובות

אני יוצאת מתוך נקודת הנחה ש: זה בסדר מבחינתכם או שאף אחד לא קרא את הבקשה שלי בכל מקרה אני מוסיפה למעלה את ההודעה אם זה לא בסדר (בעיקר מבחינת חוקי הפורום) תמחקו את זה מיד ושוב אני מבקשת: לא לשרשר תגובות להודעה מתחתיה,אלא בשרשור הזה . . . בבקשה זה ממש חשוב לי שההודעה תישאר "נקייה"

הי רונית .

רק עכשיו ראיתי את ההודעה.פעם אחת זה בסדר , אבל זהו, זן לא מטרת הפורום , מה שכן אני אפתח פה בפורום לוח פרסומי, ושם תוכלי לשים הודעה שלך שתההי שם קבועה.

למעלה