יש לי בקשה

popikon23

New member
יש לי בקשה

אז ככה, אנחנו פורום מאוד מצומצם, לא מפורסמות פה הרבה הודעות ביום (בד"כ- ביומיים האחרונים הצקתי לכם הרבה והיתה תנועה של כולם לעומת בד"כ) ולמרות זאת הרבה הודעות שאנשים כותבים משורשרות לשירשור קיים,שירשורים קיימים מקבלים כותרות וכו'. אני חושבת שאין בכך כל צורך (שוב- תנועה דלילה בד"כ אז אין צורך בכך), זה לפעמים אפילו מעצבן. אם מישהו מחברי הפורום כותה הודעה חדשה- צריך להשאיר את זה ככה ולא לשרשר לשירשור קיים כי אז אפשר לפספס את ההודעה שלו (בייחוד במימשק החדש של תפוז שלא מקפיץ שירשור שנוספה לו תגובה). מצטערת על העברית העילגת- אני ישתמש בשעה המאוחרת כתירוץ. אז אחרי כל המגילה שלי- אתם מסכימים איתי? נ.ב אבקש לא לשרשר הודעה זו לשירשור:"המגיבים הנודניקים"...

H I L A M A

New member
עכשיו אתן אומרות...

אחרי שהעלתי את כל התמונות לשרשור קיים?!

popikon23

New member
../images/Emo6.gif

לא נורא, אם מישהו פיספס את זה במקרה הוא יקרא את השירשור הזה ויראה אותם.

H I L A M A

New member
צודקת

לא חשבתי על זה... בכל מקרה נראה לי שסיימתי (עכשיו כשאני מסתכלת,זה לקח לי מלא זמן) ונגמר לי הכוח. אז לילה טוב ושקט לכולם.

YulaShpil

New member
LOL, אבל ברצינות

מלה לפני שאני סוגרת את הבאסטה להיום: סדר צריך שיהיה כאן, אפילו אם ההודעות מעוטות (הלו! זה רק סימן שעליכם להתעורר מהתנומה שחטפתם ולהתחיל לכתוב יותר!) שרשורים בני יותר מיומיים לא קופצים, בלי קשר לממשק החדש של תפוז, ולכן, אם הדיון שבשרשור עודנו רלוונטי, אני משרשרת להודעה חדשה, ולעתים אף נועצת שרשורים, כדי שלא "יברח" לתחתית העמוד. כמו כן, שרשורים בנושא שאני מעלה לטאגליינס (האלה למעלה, מעל הפורום, בכחול), אני רוצה שיופיע כל מה שרלוונטי, כדי שיהיה אפשר למצוא הכל, ולכן גם אלה משורשרים. זה כל הרעיון בשרשור הודעות: ליצור רצף נושאי של הודעות. ואני לא מבינה איך לא מוצאים הודעות קודמות, אם גם ככה ההודעות אצלנו, בגלל מיעוטן, לא עוברות מהר לדף הקודם... אני מוכנה לשמוע רעיונות נוספים לניהול ההודעות בפורום, אם יש לכם (חוץ מ"לא צריך לשרשר הודעות, כי גם ככה אין מספיק הודעות בכל יום") ליל מנוחה

popikon23

New member
אז כמה רעיונות..

קודם כל הכוונה היתה שלא צריך לשרשר הודעות לא בגלל שאין הרבה הודעות ביום אלא בגלל שלא בכל פעם שנכנסים לפורום קוראים את השירשורים הישנים, אז אולי כדאי לא לשרשר לשירשורים ישנים מכיון שהם לא קופצים ולשרשר הודעות חדשות רק לשירשורים שכן יוקפצו כתוצאה מכך. דבר נוסף, לא תמיד ההודעות קשורות באופן ישיר לשירשור שאליו הן שורשרו (ונמאס לי מהמילה הזו כבר...) ואז זה די מיותר. זו בסה"כ דעתי, אני חושבת שיותר נוח ככה אבל לא אני הכחולה פה
שיהיה לילה מצוין

popikon23

New member
ולא התכוונתי

להציף את הפורום.. אז אני חושבת שמיציתי את נוכחותי פה להיום. אני חוזרת ללימודים ואם אני אגיב פה שוב- שמישהו יעשה משהו ויחזיר אותי לקלסר. תודה.

handlessman

New member
לבסוף...

עם כל המילים שמכילות את השורש ש.ר.ש.ר הצלחתי להבין מה כוונתך, ואני מסכים איתך... לגבי איפה אנשים יפרסמו או לאן הם ישרשרו נושאים חדשים שלהם - זה לא תלוי במנהלת, אלא בהם... בעצם המנהלת אולי תוכל להטיף בנושא...

למעלה