יש לי בשבילכם סיפור מדהים לשבת

rolan

New member
יש לי בשבילכם סיפור מדהים לשבת

תוך כדי שיטוטי בפורומים אחרים, בהם אני מפרסמת אותנו, נתקלתי בפורום זוגות מעורבים. הוא מופיע אצלנו ברשימת פורומים מומלצים. הפורום מיועד לזוגות שחלקם מתגוררים בארץ, חלקם בחו"ל אך כולם נשואי תערובת - ז"א ישראלי/ת עם תושב חו"ל... הצצתי ונפגעתי, אחת החברות מספרת שם את סיפורה, הסיפור הזה מתגלגל שם כבר שבוע. ארוך מאוד אך שווה קריאה.

קראתי הכל,מומלץ בחום

אכן מאד ארוך וקיבלתי טלפון מאבא ואמא שהם ממתינים שנגיע כבר. לך תסביר שאני באמצע חלום של רומן..... אהבתי את הסיפור והאמת שבא לי עוד קצת להכנס לנשמה שלה,הלוואי שהיא תמשיך לכתוב..... לרגע לא מנסה לחשוב על הבעל האוטיסט שפשוט הפך לגולם או אולי היה כזה תמיד...... עפה לחיפה ואשוב בלילה. ביי לכולם

עלמה 3

New member
רולן,

קראתי אותו באמצע השבוע, את 2 הקטעים הראשונים ופתאם הזכרתי , טוב נחמד נשאר הרבה מתח.............. נראה היום אם יהיה הפרק האחרון? עלמה

rolan

New member
בוקר טוב לכם

כן... זה ממש כמו טלנובלה רק שלא יודעים בכמה פרקים כל יום אני נכנסת לשם 7 פעמים אולי היום... אולי היום יהיה הפרק האחרון מצחיק איך לפעמים אנחנו נכנסים למשהו משהו שמצליח לסחוף אותנו כך שאין לנו שליטה שאנחנו ממש מתמכרים אליו

rolan

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo35.gif....

ברוכה הבאה על את מודה לנו?...

princess lis

New member
ועכשו...../images/Emo51.gif על קבלת הפנים...

רק שאלה קטנה לי אלייך רולן... מי האחראי/ת על הכיבוד
על ה
לקריאת הסיפור בהמשכים ולכל חברי הפורום שבוע טוב

rolan

New member
בוקר טוב

אין אצלנו חלוקת תפקידים אבל אף פעם לא מאוחר... ברוכה החוזרת שבוע נהדר

1נתי 1

New member
קראתי ו..........

יש לי תחושה שהכל דימיוני לא יודעת למה אבל - הפרקים בהמשכים..... נראה כאילו מישהי/ו מותחים אותנו לא נראה לכם??????????

איזה נאיבית אני

אפילו לרגע לא חשדתי...... פתוחה תמיד לעבודה בעיניים. בכל אופן מאד נהנת לקרוא ולהמתין לעוד עמוד.

נראה לי שהבחורה עזבה את הארץ

מה עם ההמשך? נשארתי במתח והיא מחזיקה אותנו קצר.............

rolan

New member
הוא אכן, לא בארץ../images/Emo70.gif

בסקנדינביה ואני מקנאה בא.... איזה נופים אוףףףףףףףףף אבל מה, לא הייתי חיה שם לא עוזבת את הארץ

למעלה