יש לי בשורה אישית משמחת....

יש לי בשורה אישית משמחת....

למי שהתכתב איתי לפני שבועיים...אני לא זוכר ממש עם מי התכתבתי כי זה היה הרבה פה מהחברים. אבל יש לי בשורה משמחת. עשיתי PET שני. בפט הראשון- גילו גידולים בחזה ובצואר, הרבה... קצת בטחול. קיצר-שלב 3 של הודג'קינס. קצת מפחיד. עשיתי טיפול אגרסיבי שכלל 2 מחזורים עמוסים, וב"ה עברתי אותם בשלום... בפט השני- קיבלתי תשובה משמחת מאוד. חלה הטבה משמעותית מאוד. הטיפול עזר מאוד ב"ה. מכל הגידולים נשאר לי קצת בחזה (ממה שהיה למעלה מ-6 ס"מ! נשאר 1.2 ס"מ וזה ממשיך ליסוג). יש לי קצת בלוטות בצואר אבל הם לא קולטות, כנראה הם מתו ונשארו צלקות פנימיות, כי שם היה מאוד נפוח. מקווה לטוב. אני שמח מאוד ב"ה. רק שאני מעוצבן שהתחלתי מחזור שני, ארוך של 8 טיפולים ב-4 חודשים, ועשיתי רק מחזור 1 בינתיים. אוף אני מת שזה יסתיים, מת להרגיש בריא כבר. שהשיער יחזור לאיתנו (הוא כבר גדל לאיטו...) תודה לכם יוני מי שעבר את המחלה הזו והטיפולים האלו שיכתוב לי אפילו בפרטי. איך? ומה? ואיך נגמר?

מיליתו

New member
יופי

טוב שהטיפול משפיע. אני הייתי עם הון הודקינס דרגה 4 - ואני עדין כאן... היו לי 10 שנים של הפוגה מלאה, ואח"כ זה חזר, שוב טיפולים, השתלת מח עצם - ועכשיו אני כניראה בסדר תודה לאל (טפו טפו טפו, מלח מים, שני סיבובים שמאלה וקפיצה על רגל אחת עם פירואט...). נסה לשחרר את הכעס והעצבים - זה לא בריא בשבילך, ולא בריא לאף אחד. למה שלא תשים לך איזה מדבקת קעקוע על הקרחת - ככה יחשבו שעשית את זה בכוונה.

דגנילי

New member
מיליתו את גדולה מהחיים../images/Emo6.gif

יוני, אני ממש מאושרת בשבילך שאתה מגיב טוב לטיפול
. זה מראה שהכל יהיה בסדר
. הגידול ימשיך להצטמק.. ובעוד מס' חודשים תהיה כמעט כמו חדש. ובהרגשה הכללית יותר מחדש... לי גילו את המחלה בשלבים הסופיים שלה.. אין לי מושג מה היה דרוג המספר.. הרופא אמר להורים שלי בכעס שנשאר לי עוד חודש לחיות.. ורשמתי ב"כעס" כי כשהתלוננתי שאני מרגישה רע וביקשתי מהם שיפצירו ברופא המשפחה שיעשה לי בדיקות דם - הם לא האמינו לי וכמובן שגם הרופא לא.. חשבו שאני רוצה קצת חופש מבי"ס לקראת סוף השנה.. הגידול שלי בחזה היה 14 ס"מ ובצוואר היו לי 2 תפוזים בולטים.. תהיה אופטימי - תעבור את התקופה הלא נעימה הזאת, השיער יגדל פרוע ויתבדר לך ברוח.. - אחי קטן עליך...

חדשה בפורום ורוצה לעודד

יוני, נשמע שמצבך משתפר, רציתי רק לומר שאני חליתי בהודג'קינס כשהייתי בת 18, המחלה היתה בשלב 4 B וקיבלתי 8 סדרות של טיפולים כימוטרפים. עברתי הקפאת מח עצם על כל מקרה שהמחלה תחזור. מאז אני בביקורת ועברו כמעט 15 שנה, אני נשואה ואם לשתי בנות. איזה כייף שיש פורום כזה שבו אפשר לכתוב, לשאול, להתייעץ ולשתף במה שעובר על כל אחד בזמן המחלה. מאחלת לך ולכולם פה החלמה מהירה רונית

תודה רבה מאוד ../images/Emo140.gif

ברור שמה שאת אומרת מאוד מעודד אותי. נותן תקווה גדולה. תודה לך ולכולם פה יוני

למעלה