מזל שאני קטן אמונה ובודק מדי פעם את לשונית הספאם בתיבת הדואר שלי בג'י מייל וכך גיליתי את מה שגוגל בקנאתם/רשעתם ניסו להסתיר ממני.
אני יודע שיהיו כאלה שלא יאמינו לי לכן אני מצרף את צילום ההודעה בדיוק כמו שקיבלתי.
אל דאגה חברי, אני מתכוון לחלק בנדיבות מהשפע שאני אקבל ברגע שיגיע לחשבון הבנק שלי, בעיקר לכאלה שהתיחסו אלי יפה, נתנו לי לייקים (עדיין לא מאוחר) ו/או לא התווכחו איתי גם אם רשמתי משהו שלא ממש עולה בד בבד עם עובדות מסויימות הידועות להם.
חג שמח לכולם
צפה בקובץ המצורף 8594
קודם כל, אל נא תשכח אותי, גם אם לא ממש חילקתי לך לייקים. השבתי לכמה משאלותיך ועשיתי כמיטב יכולתי במתן התשובות. אבל חוצמזה? יש לי גם בשורה. מזה זמן רב, איזה קרץ שולח לי מיילים מחו"ל ומספר לי על לקוח שלו כעו"ד, שנספה בתאונת דרכים. ה'לקוח' נושא את שם משפחתי, ולכן הוא זקוק לי, כדי שאשתף עמו פעולה כדי לרשת את ההון הרב שהמנוח הותיר. אז מכיוון שבתיבת האי-מייל שלי שם משפחתי אינו מאוזכר, בקשתי ממנו שיואיל ויאמר לי מה שם משפחתו של המנוח. והוא דווקא רשם... אז הנה...
--------------------------------------
אל: משה 11
משה יקר
ראשית, תן לי להתחיל להישבע לך בחיי ובחיי בתי החולה כי הצעה זו הינה ללא סיכון וקרן הירושה תועבר אליך תוך 5 ימים אם תקפיד על פי הוראותיי. אנא הבין שהייתי עורך הדין האישי / המוציא לפועל היחיד ללקוח שלי, מר אליהו פרנץ, שהיה מגנט נפט עצמאי במדינתי לפני מותו בהתנגשות תנועה. לידיעתך, מר אליהו פרנץ ז"ל היה אזרח ישראל והיותו אדם חשאי מאוד אף פעם לא אוהב לדון בשושלתו, במשפחתו הקרובה או המורחבת, אלא במהלך אחת מסדרת הדיונים שקיימתי איתו במהלך סמינר למשפטים בגמביה בשנת 2002 , הוא אמר לי שסבו המנוח מר אברהם פרנץ, היגר מישראל לאחר תום מלחמת העולם השנייה לבריטניה בתחילת 1945. בבריטניה נולד הלקוח המנוח שלי, מר אליהו פרנץ. הוא עבר את השכלתו ואת הקריירה הראשונה שלו במנהל עסקים בבריטניה לפני שעבר לגור בלוב, דרום אפריקה ולבסוף טוגו שם באתי איתו במגע. הוא היה נשוי להיבה פרנץ ולבתם היחידה מאיה שכולם אבדו בתאונה.
מרשי אליהו פרנץ המנוח היה קבלן נפט רשום בקטגוריה A של הקהילה הכלכלית של מדינות מערב אפריקה. הוא עסק בעסקים עם חברת Société Togolaise de Gaz (SoToGaz). הוא נפטר בגיל 69.
מתוקף קרבתי למנוח ולמשפחתו הקרובה אשר אבדו כולם בתאונה קטלנית, אני מודע מאוד למצבו הכלכלי של מרשי. אני אוהד בכנות את מותו של מרשי, אך חשבתי שזה לא מועיל שהכספים שלו יוחרמו על ידי הבנק כקרן שלא הוגשה. הסברתי בצורה מקצועית מאוד וזה ראוי מבחינה משפטית להציג אתכם כקרוב משפחה בפני מרשי שנפטר וזה אפשרי מבחינה משפטית ויעשה בהתאם לחוקי האומה הזו. אני מוצא שזה אפשרי מהסיבה העיקרית לכך שאתה חולק את אותה הלאום עם מרשי המנוח ומעל לכל, נושא את אותו שם משפחה שמקל עלי הרבה יותר להציג את התביעה לבנק בתפקיד זה. שים לב כי זה חוקי ונטול סיכון של 100% מכיוון שיש לי את כל המסמכים החיוניים אשר יתבקשו על ידם וזה יעניק לך את הזכות החוקית להגיש תביעה זו.
אני לא אכשל בהודעתך כי הצעה זו היא נטולת סיכון וכי אסור לך להתעורר בפחדים משום שהסדרים הנדרשים להשלמת העברה זו. אני מבטיח שזה יבוצע תחת הסדר לגיטימי שיגן עליך מכל הפרה של החוק גם כאן בארצי וגם שם בארצך.
כמו שכתבתי לך קודם, אני אזרח ברפובליקה של טוגו וכפרגן לחוק, אני מכיר היטב את חוקי אומתי. רצוי להבין כי בנקים כאן אינם סומכים על ביצוע בדיקת DNA או בדיקת דם כדי לקבוע את מקום קרוב אחריו, ומכאן שאתה כשיר מבחינה משפטית לקבל את הכספים כל עוד אתה מוכן לעמוד בהוראות שלי.
בבקשה ללא עיכובים נוספים, שלחו לי את המידע שביקשתי מכם בכדי שאציג מכתב תביעה רשמי שאושר על ידי הנוטריון שלנו לבנק לצורך העברת קרן הירושה לחשבון הבנק שלכם לטובתנו ההדדית.
מלא את הפרטים הבאים;
מספר חשבון בנק: __________
שמך המלא: ____________________
הגיל שלך: _______________________
מצב אישי: ____________
העיסוק שלך: _____________________
ארץ מוצא: __________
מספר דרכון: ________________
כתובת בית: ________________
מספר הטלפון שלך: ________________
בנוסף, שלחו לי עותק סרוק של הדרכון או תעודת הזהות שלכם כדי לזהות את דרישות הבנק. מיד אקבל את המידע שלך, אכין במהירות מכתב בקשה
כך שהם יתחילו לעבד את קופת הירושה ללא דיחוי.מטעמך ואגיש אותם לבנק,
תודה על שיתוף הפעולה שלך מראש ויהי רצון שאלוהים ימשיך להגן עליך ולברך אותך כשאתה תמיד כולל את בתי החולה בתפילותיך.
בכנות,
הברליסט ריצ'רד וויליס.
-----------------------
אה? מה דעתך שייח? רוצה להשתתף איתי?