יש לי בשורה טובה לגבי המחיר

אבי החביב

לילה טב לך. ובכן ידידי, אין לי מושג ,איך נקבעים המחירים בתל אביב? וגם לא כל כך מעניין אותי.אני בוודאי לא משלה את עדה,ולא אף אחד אחר. בס"הכ החמאתי לה,על עקשנותה מול המוסדות, ועל נושא שלכולם צריך שיהיה איכפת ממנו. אם הצליחה? ואם לאו? ימים יגידו.במקום לכתוב שזו שטות שלה? ושאני אסביר לה זאת? תעשה אתה מעשה נחמד.ראשית אל תשלול את מה שהיא באמת ובתמים מאמינה בו.אתה יכול לכתוב אליה ישירות או במסר אישי,ובדרכי נועם להסביר לה גם את עמדתך. שנית, יתכן והדו- שיח ביניכם כן יוליד פתרון הולם. בכל מקרה ,עדכנו את חברי הפורום, האם הגעתם לעמק השווה. בהצלחה לכם. שיהיה לך ליל מנוחה. יום טוב.

תודה לך ידידי אבי

על הסמכותיות שקיבלתי ממך.( וזה מאוד מחמיא ) אבל בפורום חשוב לי להיות כאחד העם. כל פרטיי האישיים, ואף תמונתי מופיעים בכרטיס האישי. כל זאת כדי שאוכל להגיב חופשי על נושאים שנראים לי,ולקבל תגובות וביקורות משאר חברי הפורום. אני חשוף בדיוק כמו כולם, ואין לי בעיה עם זה. לגבי עדה? אני מאמין שכשהיא תתעורר היא תקרא את שכתבנו זה לזה, ואולי היא תשנה את דעתה בעיקבות זאת. גם אם לא? בוא ידידי נכבד את דעתה גם אם אנו לא מסכימים לה.כך אני חושב שהיית רוצה שיתיחסו אליך. אגב למה אתה לא חבר בפורום? נדמה לי שפעם ראשונה שאני נתקל בשמך, ואתה כותב כל כך כייפי ולעניין. אני משוכנע שחבריי לפורום ישמחו לכותב נעים כמוך. תחשוב על זה. אחלה לילה שיהיה לך. יום טוב.

ליום טוב, תודה על הפירגון אך אני מצ

אני מציעה לא להקדיש זמן יקר לאורחים לא מזדהים בפורום, המגמה פשוט ברורה, איני יודעת אם לך אך לפחות ברורה לי. אני החלטתי להפסיק להתייחס אליהם. ולגבי המחיר אין פה שאלה של זמן - מנהל בית דני שכבודו במקומו מונח, דיבר איתי ואמר לי מפורשות שהמחירים בבית דני לא יעלו - איני חושבת שהוא שיקר ויש לכבדו ולתת למילתו צ´אנס, ושום אורח חצוף לא יוכל לשנות את עמדת ההנהלה בבית דני, ידוע לי שבכל גוש דן יש מגמה לא להעלות את המחירים לאור המצב הכלכלי הקשה השורר במדינה. אנו כרוקדים חייבים להלחם על כך ומי שמפריע, יכול רק להתנדב ולשלם אקסטרה מכספו ולהפסיק להפריע לאחרים.

יש לי בשורה טובה לגבי המחיר

היום רקדתי כרגיל בבית דני, מוטי מוסאי החליף את גדי ביטון במתחילים ואשר (מדריך שלא הכרתי) הרקיד הן במתחילים והן במתקדמים ועשה "עבודה טובה" הוא גיוון בריקודים כבר נשכחו מהחדשים-ישנים - כמה שנים לאחור ובינהם גם ריקודי גדי ביטון שמשום מה כבר לא משמיעים אותם. בקיצור היתה אחלה הרקדה. והנה מופיע על הבמה מנהל בית דני (איתו ניהלתי שיחה - לפני מספר שבועות) ושאלתי אותו מה קורה עם המחיר? והוא ענה: "הנהלת בית דני החליטה - לא להעלות את המחיר!" - ראיתם? מאד שמחתי! הבה נקווה שכל ההנהלות בכל החוגים יילכו בעיקבות הנהלת בית דני ולא יעלו השנה את המחיר! כמו כן נתבשרתי כי הנהלת בית דני שוקלת לפתוח עם מדריך חדש עוד יום הרקדה בבית דני! נ.ב. הריקוד "צימאון" לא נקלט בחוגים ע"י הרוקדים למרות שחזרו עליו כמה וכמה פעמים!

לעדה - תגובה

לילה טוב לך. מוריד את הכובע בפנייך, על התעקשותך המשתלמת, שבסופה ניצחת. כן ירבו כמוך לוחמות על העיקרון,ואיכפתיות לגבי הציבור הרחב. שיהיה לך אחלה מיום טוב.

ליום טוב תודה

תודה על תגובתך. אמשיך להלחם למען שלושת הרעיונות שהצגתי. עצירת המחיר גיוון בחוגים פתרון לצפיפות יתר ריבוי ריקודים בהשתלמויות - (אך בהחלט עידוד יוצריהם ובחירת הטובים שבניהם),הקמת קרן לעידוד היוצרים שלנו - היוצר הטוב ביותר שיהיה ישראלי יזכה לפרס כספי/ו/או נסיעה לחו"ל/ או תגמול אחר מגיע ליוצרים שלנו שיקבלו איזו שהיא תמורה על המאמץ!!! שיהיה גם לך ערב טוב. עדה

למעלה