יש לי בשורה נהדרת לבשר לכם :)

טלי19881

New member
יש לי בשורה נהדרת לבשר לכם :)

החלטתי כמובן לבשר לכן בשורה נהדרת והבשורה היא שאני עוברת ניתוח לשינוי מין החודש הזה ב25 אני מתאשפזת בשיבא קיבלתי את הבשורה ליפני שבוע ואני פשוט מאושרת ולא מאמינה הרגע שלי הגיעה סוף סוף יהיה לי טוטה חייתי 26 שנים עם בולבול ואת המשך החיים שלי אני אחיהיה עם ואגינה וואי איזה דרך ארוכה ומייגעת עברתי כול כך הרבה שינויים סובלנות בכי והכול בישביל לעבור את הניתוח הסופי שלי והינה הוא סוף סוף הגיע בנות בנים אני מאחלת לכם בהצלחה למי שנימצאים בתהליך ולמי שרק התחילו שתיהיו מאושרים בתור מי שאתם ומה שאתם שתילכו תמיד עם האמת שלכם עד הסוף ועים ההרגשות שלכם אל תיתנו לאף אחד להשפיע על ההחלטות שלכם כי זה רק יגרום לכם סבל תילכו עם הלב שלכם ועם מה שאתם מרגישים אני אוהבת אותכם מאוד כול אחת ואחד כאן ובמידה שאתם גם תיתנתחו ותגיעו לרגע הזה אני כמובן אתמוך בכם ויאחל לכם הרבה הרבה הרבה בהצלחה תמיד אשמח ליעץ לעזור לכם לכול מי שצריך וצריכה כאן עזרה

hatzilonit

Member
מנהל
ואו
והמון המון

את יודעת כמה זמן נשארים בבי"ח אחרי זה?
מי יהיה איתך שם?
(שיעבור בשלום
)

טלי19881

New member
תודה נשמה מאמי

אני יודעת ש5 ימים ימים או קצת יותר אמא שלי תיהיה איתי כניראה אבל אני לא ישאר יותר מ5 ימים בבית חולים זה דיכאון להיות שמה חחחחחחח ההחלמה הכי טובה בישבילי זה הבית המיטה שלי האוכל של הבית אני לא אוהבת בית חולים זה מדכא אותי חחחחח תודה מאמי על האיחולים ועל המילים החמות אוהבת אותך :)

Rosie52

New member
בהצלחה רבה מאוד

כל הכבוד על הסבלנות וההתמדה
&nbsp
מחזיקה לך אצבעות
&nbsp
רוזי
&nbsp

טלי19881

New member
תודה לכולן לאלונה רוזי אוהבת אותכן

אוהבת את כולן וכולם באמת תודה רבה על האיחולים :)

טלי19881

New member
אני שמחה שאלון לירן ינתח אותי ולא חיים קפלן

כי זה מישהוא שלמד בחוייל ויש לו ידע איך לבצע ניתוחים כאלה ואני גם שמחה שהאדון חיים קפלן פרש מניתוחים לשינוי מין כי הרבה בנות שהוא ניתח אז בזמנו בתל השומר נסעו לתאילנד לעשות תיקונים וזה בעיניי פשוט נורא לבצע ניתוח שלא יודעים לעשות אותו ואז להתנער מכול אחריות ולהגיד זה מה יש כי בן אדם כמו חיים קפלן לא צריך לבצע ניתוחים לשינוי מין ואני שמחה שלא נפלתי עליו כי אים הייתי נופלת על אחד כזה הניתוח שלי לא היה מיסתיים בניתוח אחד אלא ב3 חחחחח בלי להגזים וזה מבנות שדיברתי איתן ושאלתי אותן ואמרו לי שהוא פשוט הרס להם את הואגינה

mayan33

New member
איזה כיף לשמוע

עברת דרך ארוכה כל הכבוד מאחלת לך בהצלחה

טלי19881

New member
אני מאחלת פה לכולן בהצלחה בתהליך

ואתן גם תגיעו לרגע הזה מבטיחה לכן במידה ותירצו לעבור תניתוח ואני איהיה פה כדי לאחל לכן בהצלחה ולעודד אותכם אוהבת :)

למעלה