יש לי בשורה

toooti

New member
יש לי בשורה ../images/Emo65.gif

ההורים שלי לא מתגרשים ולא נפרדים! הם נשארים ביחד. בפעם השלישית שזה כמעט קורה.... לא, הם נשארים ביחד. אני לא יודעת אם אני שמחה, באמת שלא, וזה נורא מוזר כי אני אמורה לצהול משמחה, אבל זה נורא מוזר לי שאחרי חודש וחצי שהם בקושי דיברו בינהם הם חוזרים לישון באותה המיטה... טוב, כנראה שלזה הם נועדו. עד ה
הבא... אנילא יודעת למה, אבל אני בוכה עכשיו, וזה ממש לא משמחה. טוב, הזמן יעשה את שלו, אני אתרגל למחשבה שהמשפחה שלי חוזרת לשלמותה ולא... אני לא עוזבת את הפורום, אני יותר מדי
למקום הזה. טוב, אני חושבת שזהו.. בנושא זה! הרבה הרבה הרבה
והרבה
תותי

חיהלה

New member
תותי

ההורים שלך אחראים להתנהגות שלהם אני מבינה את החשש שלך לשמוח אבל אל תחיי בציפייה לבום הבא. תני לזה לזרום, אל תפרשי כל מריבה כאילו הנה... זה מגיע. הוריך "ילדים גדולים", החיים את חייהם עם הסליחות והשגיאות שלהם. את ילדה גדולה החיה את חייך שלך תדאגי , כמה שאפשר, אני יודעת שזה קשה לא לתלות את אושרך בבית באם כן או אל ההורים באמת חזרו או בציפיה לבום הבא. בואי נאמר שיש לך חברה , שכל פעם נפרדת מהחבר וחוזרת חזרה... איך היית מתנהגת אליה אם היתה מספרת לך שהיא והחבר שוב חזרו.. האם היית מקבלת אותה? האם זה היה משפיע על הקשר שלך איתה? עכשיו נסי לחשוב שאותה חברה זו אמא שלך..... ו

toooti

New member
חיהלה היקרה:

תראי, אני לא מחכה לבום הבא, אבל זה קשה, אחרי שלוש פעמים שזה כמעט קרה, לא לצפות שזה יקרה שוב, זה מאוד קשה. בקשר להשוואה שלך: תראי, בקשר של חבר וחברה אין הרבה מעורבים, רק הוא והיא, ולכן הפרידות החוזרות ונישנות שלהם לא פוגעות באף אחד. פה, במקרה שלי, מעורבים שלושה ילדים, שההורים שלהם אמורים לשמש להם דוגמה, שלושה ילדים שרואים את ההורים שלהם, לומדים מהם, ואח"כ, ביום מין הימים עושים את אותן טעויות של ההורים. ככה זה בד"כ, לא ככה??? אני באה מבפנים, אני יודעת על מה אני מדברת, אני רואה את ההורים שלי ואנירואה גם את היחסים בינהם. קשה, קשה לראות ולהתעלם, אבל אין מה לעשות, לא אני מחליטה... נותר לי לאחל להם רק טוב ושבאמת לא יגיע הפיצוץ הבא....

חיהלה

New member
תותי

כל מילה שלך בול. גם אני הייתי בסיטואציה דומה, אומנם מהצד השני אני אמא לשתי בנות, ועברתי את כל המהלכים...עד שהתגרשנו. כדי שהבנות לא יחשבו באמת שמה שרואים בבית =נישואים אמרתי להן כל הזמן שמה שהם רואים זה לא נקרא זוגיות אמיתית, ככה לא צריך להיות!!! כל זמן שאת והאחים של מודעים לזה , ואני מבינה שאת מודעת לזה... כשתגדלי ותקימי זוגיות משלך, אני מקווה שלא תחזרי על המודל אותו ראית בבית כי את יודעת במודע ובתת מודע שזה לא זה. כך לפחות אני רוצה להאמין . ולגבי ההורים שלך, מאוד מקווה שלא יהיה פיצוץ נוסף. איך שזה יהיה .. לכם הילדים אין כל דרך לעזור שזה לא יקרה כי הפיצוץ כמו ההשלמה... ממש לא קשורים/תלויים בכם.

adam65

New member
זו בהחלט בשורה ואני שמח בשבילך

אני מאוד מבין את החשש שלך, אחרי שלושה נסיונות כאלה תוהים לכמה זמן זה יחזיק מעמד הפעם. אבל, מצד שני, צריך לתת גם להורים אשראי, ולהניח שהם הפיקו לקחים מכל הנסיונות הקודמים, ואולי הפעם, סוף סוף, הם יצליחו להקים את הקן החם שלו את מחכה...

avielss

New member
היייייייייייייייי

אני מאושר באמתתתתתת את יודעת תותי לפעמים יש משהו לא מובן לא ברור שקושר בין שני אנשים ואני מאמין שזאת האהבה תמיד יש משברים ריבים חוסר הסכמה וכנראה שאצל ההורים שלך הדבר הלא ברור הזה האהבה היא שהכריעה אני שמח שלא הצטפת למשפחה אבל דייייייר בלאק לעזוב

thay2

New member
תהיי שמחה

לתותי תשמחי ותזרמי ונקווה שיהיה הכי טוב, מחזיקה לך אצבעות שיהיה להם ולך רק אושר ממני ח.מ

למעלה