ריגו יאנצ´י--- RIGO JANCSI
ריגו יאנצ´י--- RIGO JANCSI הבצק: 6 ביצים 6 כפות סוכר 4 כפות קמח תופח 2 כפות קקאו הקרם:500 ס"ס שמנת מתוקה 400 גר´ שוקולד מריר כפית נס קפה קצת ריבה מקציפים את הביצים עם הסוכר,כמובן שאם רוצים אפשר להקציף את החלמונים לחוד.מוסיפים את הקמח והקקאו שעבר סינון קודם דרך מסננת בכדי למנוע גושי קקאו.את הקמח עם הקקאו מכניסים בקיפול לקצף. בתבנית מרובעת או מלבנית עם נייר ממורגן או משומן מתחת אופים בחום בינוני. עשיית הקרם על אש קטנה מבשלים את השמנת המתוקה תוך כדי ערבובו מדי פעם....שהשמנת מגיעה לחום של כמעט רתיחה מכניסים את השוקולד שהתכנו בעוד מועד לתוך הסיר וגם את כפית הנס קפה ומבשלים על אש קטנה עוד כעשר דקות. לאחר קירורו המוחלט להכניס לקירור למשך כשעתיים,ולאחר מכן להקציפו במהירות גבוהה במיקסר. לאחר שמרחנו על העוגה קצת ריבה בכדי למנוע את חדירת הקרם לתחתיתו של העוגה, מוסיפים את הקרם מיישרים ולפי הגשה נהוג לפזר מעל קצת קקאו עם המסננת. בתאבון! ( העתקתי את זה מהמתכון ששלח כאן טומי לטובת קרן שבהונגריה שלא יכולה לקרוא מתסמכים בעברית בוורד...)