יש לי בת בת שנה וארבע שאין לה

• פותח הנושא ga13
  • פורסם בתאריך

ga13

New member
יש לי בת בת שנה וארבע שאין לה

טוסיק לשבת. היא כל הזמן רצה. לשבת יושבת אולי דקה וזהו. יש לי נקיפות מצפון על זה שאולי אני לא יושבת איתה מספיק למרות שאני עושה כל מאמץ אבל פשוט לא מצליחה. היא יושבת איתי כמה דקות ומיד מוצאת משהו אחר לעשות. יש דרך ללמד אותה יותר לשבת ? קלטת לדוגמא היא רואה בעמידה, מוחאת כפיים רוקדת, אבל לשבת לראות אין סיכוי. אותו דבר לגבי המגה בלוקס. היא שמה אחד על אחד בעמידה ותוך דקה ממצה את זה. לי ולבעלי יש הרבה רצון לשבת איתה וללמד אותה דברים אבל זה פשוט בלתי אפשרי. יאמר שהיא פקחית וחכמה בצורה בלתי רגילה. מספיק פעם אחת להראות לה משהו והיא כבר זוכרת. מה את מציעה ? תודה רבה

יעל כץ

New member
בת שנה ו- 4 חודשים

לפי התאור שלך, אין בעיה של למידה והתפתחות, נכון? אז אין צורך לדאוג לממד הזה שבהתפתחות שלה. אלא רק לפנטזיה שלכם, לשכב על השטיח ולשחק בכל מיני צעצועים התפתחותיים... אז את הרצון (המובן) הזה שלכם, תצטרכו כנראה לדחות עד שהיא תרצה בכך... יתכן וזה יגיע כשתגלה את עולם הדמיון, ואולי עוד קודם. היא מלאת אנרגיה, שנשמעת חיובית מאד. רואה קלטת בעמידה ומוחאת כפיים - נפלא! מציעה לכם לזרום איתה. תנו לה משחקים שמוציאים איתם אנרגיה. למשל, לזחול בתוך מנהרה, לשחק בכדור, יש צעצועים עם כדורים שקופצים ומתגלגלים, נסו לתת לה ללוש בצק, קחו אותה הרבה לגן השעשועים, שימו מוזיקה ותרקדו איתה. בהצלחה

למעלה