יש לי בת הכי יפה בעולם

mizkeren

New member
יש לי בת הכי יפה בעולם

שכבתי שם ובכיתי - קודם כל הכל בסדר טפו טפו טפו בחיים שלי לא ראיתי כזה דבר מושלם - משהו עולמי. ראיתי את הפנים שלה כ"כ ברור היא פשוט מושלמת. שהוא אמר לי בת פשוט התחלתי לבכות (אבל הייתי בוכה גם אם היה בן) היא פעלתנית במיוחד לא נחה לרגע - ממש אקרובטית אני פשוט מאוהבת זה בשבילי שיא השיאים של ההריון. בעלי ואני פשוט דבוקים לתמונות, התרגשתי יותר מאשר כשגיליתי שאני בהריון. בנות יש לי מלכה בבטן ולא סתם בבטן - אני יצרתי אותה והיא אצלי. קשה לתאר במילים את ההרגשה...

לא נכון !! שלנו יותר ...

סתםםםםםםםםםםם אין כמו פלאי הטכנולוגיה של ההדמיה העל קולית אמא שלי התפעלה לאורך כל ההריון שלנו שניתן לראות את העובר וזאץ בהשוואה לכך שהיא יכלה לראות את אחי ואותי רק אחרי הלידה וזאת לראשונה תהנו מכל רגע וכמובן המשך הריון מוצלח ליאור

mizkeren

New member
זה לא יאומן הפרופיל שלה כזה יפה

וכזה ברור - האמת שלא מעניין אותי בכלל אם היא תצא לבנה (כמוני) או שחורה (כמו בעלי) או יה או מכוערת - היא פשוט מושלמת בכל מצב. אומרים שכל אמא בטוחה שהילד שלה הכי יפה בעולם וזה נכון - אבל במקרה שלי רואים כבר מעכשיו איזה מלכה היא (מותר להתרברב קצת סוף סוף יש במה לא ?) היא גם מןצצת אצבע באופן מושלם וכל הסקירה היא סגרה רגליים - "בחורה הגונה" פלאי הטכנולוגיה - אני מוכנה לשלם שוב וללכת לראות עוד פעם. הוידאו לא ממשי כמו האולטראסאונד. בכיתי כמו שלא בכיתי בחיים.

yaelhul

New member
הדבקת אותי בהתרגשות ../images/Emo9.gif

נורא שמחה בשבילכם ומזדהה עם ההתרגשות העצומה. זה באמת כיף אדיר לראות אותם כיוון שהם הופכים כך לממשיים חדשים רבים לפני שאנחנו פוגשים אותם פנים אל פנים. תמשיכי להנות מההריון. יעל

limi m

New member
אויש, איזו התרגשות!../images/Emo99.gif

גם אני הולכת לראות את בוטן הקטן בסקירה ראשונה בעוד כשבועיים ואני מה-זה מתרגשת. אני מתה כבר לדעת אם זה בן או בת (הימור שלי: בת, של בעלי: בן), אבל זה לא משנה. גם זה וגם זו יתקבלו באהבה. ולחשוב שבהתחלה בכלל לא עניין אותי לדעת מה המין...אבל את יודעת איך זה: רוצים לתת זהות לג´וק הקטן. אז שיהיה לכם המשך הריון קליל ושליו.

love joy

New member
גם אנחנו ראינו אתמול בסקירה את ...

גם אנחנו אתמול היינו בסקירה ראשונה (שבוע 16). נורא התרגשנו אבל האמת חוץ מהפרופיל, ידים רגלים ומוח לא ממש ראיתי את מה שהרופא התעקש להסביר לנו. בסוף עשו לנו תמונה תלת מימדית והחלטתי שאכן שלי הכי יפה. מבינה את ההתרגשות ושמחה בשמחתך LOVE JOY

sigaliot

New member
איזה יופי לכם...../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אני כ"כ מבינה את ההתלהבות ואת ההתרגשות כי אני התלהבתי מהאולטרסאונד הראשון!!! אז בטח מה מצפה לי בסקירה... אני שמחה שהכל בסדר ומחכה לסקירה שלי בקוצר רוח שתיערך עוד חודשיים!!!!(דמייני אייקון של תפוז מורט שערותיו) המון בהצלחה...

mizkeren

New member
איפה עשית את הסקירה ? אצלנו דווקא

ראו ה כ ל מש את כל האיברים ראינו והבנו הכל. יש לה את כל האיברים (טפו טפו טפו) אני כל היום עם התמונות. מה הבדיקה הבאה שצריך לעשות ?

היי - לא לדחוף, אנחנו היינו קודם ../images/Emo68.gif

ביום ראשון האחרון היינו אצל הרופא בביקורת אחרי 6 שבועות... הבאתי את אלה כדי שה"יוצר" שלה יוכל לראות את ה"תוצרת"... הוא אמר שאלה יפה הרבה יותר מאשר ב-US... אכן, הצליח לו.

ט ל ט ל י

New member
תמונות יפות לאלבום הראשון...

המון אושר ובריאות.... מחכה לראות תמונות ברורות של הפיצפול/ית שלי (אני בשבוע 13+) דרך אגב אני גם התערבתי עם בעלי על בת, והוא חושב שזה בן... כל מין רוצה את מינו.... אושר ועושר! טל

למעלה