יש לי גם בדיחה!

ttowell

New member
יש לי גם בדיחה!

בן:אמא אמאאא אמאאאאאא אבא נשרף אמא: שתוק ותביא את המרשמלו עוד אחת: בן: אמא במה את עובדת אמא:שתוק יא בן זונה! אמא מה יש לאכול היום? יש קציצות יש אורז יש סבתא.... ואחרוננה איך אומרים ויברטור ברוסית? לשתפוט!

BenBmx

New member
למה אני מופיע בכל הבדיחות?

החיים שלי הם פרודיה אחת גדולה הא? ידעתי.

Haroman1

New member
בן תקרא!

אני רוצה לקנות אצל טל אופניים שאני ירכיב יש לי תקציב של 2400 שקל ואם זה לא מספיק אז תגיד לי כמה חלקים ואיזה חלקים אני יכול לקנות ב2400 שקל

BenBmx

New member
אני מציע לקנות קומפלט הרו.

ולשפר ברגע שתתחיל לשבור דברים. כל פעם שמשהו נשבר תחליף אותו.

Haroman1

New member
תראה תקרא !!!!!!!!!!1

אבל מה נגיד ישבר משהוא לאופניים אם אני יקנה הארו אז מה אני גם צריך לקנות חלקים ואני יקנה אצל טל רק זה אני כבר ישקיע על האופניים יותר ממה שהם שוות ותגיד איזה הארו לקנות ואיפה אפשר לקנות בארץ תענה לי פליז בבקשה

BenBmx

New member
חחחחח..

פשוט תקנה איזה הרו אף 5 או אף 4 וברגע שישבר משהו, תקנה מטל חלק טוב יותר. ב2500 אתה לא יכול לקנות אצל אופניים מלאות. אף על פי שהוא מוכר קומפלט קינק דיפנדר ב3000 שזה באמת שווה את זה.

BenBmx

New member
המירה פרו יחזיקו לך מספיק זמן.

הם לא מדהימות, אבל הם חזקות יחסית והכל שם כבר בא SEALED. הדבר היחיד שאולי יפריע לך זה הכידון המגעיל והלא נוח. זה כמובן, אם זה המירה פרו הישן שאני מכיר לא ראיתי את הדגם של 2003 ו2004.

BenBmx

New member
ויש אותם בארץ? מעניין.

נם ניסו לחקות את הוישבון של טריבל וואן. 2700 שקל נשמע קצת יותר מדי אבל זה מה יש וזה יחזיק, בנתיים.

Haroman1

New member
תקרא!!!!!!1

אני יראה לך את המירה פלייר 2005 הם עולות 1625 שקלקלים

Pearce1

New member
יש לי הארו F4

חדשותתתת פחות מחודשיים רוצה אותם ב900?

wl21

New member
תשמע

1.מצמן לא רוצים להביא את המירה פרו למה הנה התשובה : כי הם אומרים שתמיד דופקים אותם והם גם לא יביאו לך אם הם מביאם אתה תהיה צריך לשלם עוד רבע מהמחיר על ההזמה כי זה יחידה אחת אז הם שוחטים תאנין לי חבר שלי רצה להביא לך תביא מכניל כבר יותר שווה

Haroman1

New member
רגע..

אתה אומר שלא כדי לי לקנות אצל מצמן?? אם אני ארכיב מקניל זה ייעלה לי המון!! ואין לי מספיק כסף להשקיע באופניים כל כך הרבה.

למעלה