יש לי גם תלונה על יס+ תקראו ?

gilriv

New member
יש לי גם תלונה על יס+ תקראו ?

יס _מעלה עכשיו לפעמים ,הפרומו של הסופרנוס {שזה יעלה רק מתחילת אוגוסט -,למה לא להתחיל לשדר את זה ביולי או בימים אלה ..שהסידרה תא רדום -והמפצח סיימו ,למה אין המשכיות לתוכן חדש בYES היום יש שידורים חוזרים -ולאט לאט ?!עד אוגוסט יהיה יבש בערוץ גם הפרומו של הסופרנוס ביס+ עשו הזה כמו פירסומת ושובפם יס התחילה עם בדיחת הקרש שלה -זה קשור לפרומו הגועלי ששמו אנשי הפרומואים לסידרה הכי טובה קצת התחשבות -

gilriv

New member
אתם בטח זוכרים תפרומו של החיילם

האמריקנים -זותי דוגמה הכי טובה

ih10

New member
מחלקת הפרומואים לא אחראית לזה

הפרסומות של YES שמיועדות לשידור בערוצים אחרים (2, 10, 24) נעשים על ידי משרד הפרסום של YES, למחלקת הפרומו אין שום קשר לזה מבחינת הקונספט. הפרסומת הזאת וגם הפרסומת של המהפיכה שתיהן היו פרסומות חסרות רגישות לחלוטין, תחשבו איך הייתם מרגישים אם היו עושים בחו"ל פרסומת שצוחקת ממלחמת יום כיפור או מהשואה, כל ישראל היתה מתעצבנת. בהחלט טעות גדולה של אנשי השיווק בYES. בקשר לפרומואים, הדבר היחיד שמפריע לי זה שהם כל הזמן אומרים בקרוב, אם כבר יש תאריך שיפרסמו אותו, זה ערוץ בתשלום שכבר קניתי אני לא צריך שתמשכו אותי באף

gilriv

New member
אז שיתנו תאריך כבר

אוט טו כול הרכש של יס+ נגמרות וויל וגרייס פרקים אחרונים
של הבית הלבן -בהתחלה אמרו לי שהסופרנוס החל מ7.11

gilriv

New member
GUY

הם תראה תפרומו של הסופרנוס -של העונה החדשה תסביר לה אם זה לא מכאיס אותך -מבחינה שיווק התוכן

gilriv

New member
מתחילת אוגוסט עושה רושם

שבYES ירכסו ויתחילו סדרות הלהיט -הענקים יס+ רכסו לאחרונה -גם סידרת הלהיט מCBSמCriminal Minds עם מנדי פתקין { שקגו-הופ} וDEAD LIEK ME של SHOWTIME --------------------------------------------------------------------

למעלה