יש לי דבר אחד להגיד לכל מי שבפורום

יש לי דבר אחד להגיד לכל מי שבפורום

תיצאו מזה. פשוט תיצאו מזה. אז נכון שלהיות שמן זה לא בריא, אבל מדובר רק על מיקרים של השמנה חריגה. כמה ק"ג עודפים עוד לא הרגו אף אחד. חוץ מזה, מי אמר שלהיות שמן זה להיות מכוער ולהיות רזה זה להיות יפה? אני לדוגמא, כשאני רואה זוג ירכיים שמנות מחוברות לתחת ענק. זה עושה לי את זה... כן מה לעשות, אני חושב שהמראה השמן הוא סקסי לאללה. אז נכון שלא כולם צריכים להסכים איתי, אבל יש מעיין הסכמה כוללת בחברה המודרנית שבחורה שמנה היא בהכרח גם מכוערת וזה פשוט לא נכון, יש כל כך הרבה מרכיבים ליופי, מהזוג עיניים שיש לה, המשך בסוג השיער שלה, וכלה באיזה בגד היא לובשת ואיזה איפורהיא שמה היום... המישקל הוא רק אחד מהנתונים שמשפיעים על היופי. וגם בנושא הזה, זה קשור מאוד לטעם אישי. אז לכל המתוסכלות שלא מצליחות להוריד את הקילו האחרון שהן קבעו שהן צריכות להוריד בתחילת מסכת העינויים שלה הן קוראות דיאטה, פשוט תצאו מזה. יש שמנות יפות. ויש רזות מכוערות. המישקל לא יקבע את היופי. וד"א, לכל אלה שחושבים כרגע שאני סתם איזה "שמן" שהחליט להתאים את החיים למה שמתאים לעצמו. אז לא. אני סתם איזה אחד מהשחיפים האלה.... יש כאלה שאומרים שאני אפילו רזה מידי, אני לא ממש מיתרגש מזה והולך לעשות דיטאת השמנה רק ביגלל שהחברה הסובבת קבעה לי איזה רף מישקל רצוי... דיעות בנושא יתקבלו בברכה

כן, רק יש איזו בעיה קטנה

את מכירה את השיר של שלמה ארצי שהולך ככה? "כי אני חייל, ואל תיבכי לי ילדה או כן אני חייל ואל תיבכי לי ילדה" את מתארת לך איזה נישואים מהגהינום הם יהיו... הילדים ירגישו מוזנחים עד מוות עם אבא שבקושי מקבל חמשושים ...

אל תהיי עצובה

כשאת עצובה, את גוררת את כל מי שסביבך למטה. לעומת זאת, כשאת שמחה, כל העולם ניראה טוב יותר... ועכשיו לשאלה, אם אני אענה לך עליה סתם ככה זה לא יהיה ממש מעניין. אז בואי נגיד שעוד מעט אני מחליף קידומת בגיל. תצליבי את זה עם העובדה שאני משרת כרגע בצבא, וכרמז נלווה אני אוסיף שאני לא נגד או קצין...(לפחות עדיין לא...:) עכשיו תני לי להפנות אלייך את השאלה בחזרה, בן כמה אני?

mikloi

New member
מוזר שאתה קורא לעצמך מתוסכל...

ויחד עם זאת מצרף את ההודעה שמתחת. קצת סותר, לא? מה שכן, אתה די צודק במה שאתה אומר, אבל לדעתי מה שהכי חשוב זה מה שבפנים, לא? אם אני, ולא אף אחד אחר, מרגישה לא בנוח עם עצמי, למה לסבול? לא חייבים להתענות בשביל לשמור על המשקל. פעם, לפני איזה עשר שנים ומעלה, הייתי כמוך. פעם אפילו עשיתי דיאטה במטרה להשמין, מרוב שהעירו לי שאני רזה. זו היתה הפעם היחידה ששיניתי את התפריט שלי בשביל להתאים לכללים שמישהו אחר קבע, ואחרי שעליתי מ30 ל35 (הייתי בכתה ו, לא להילחץ מדי)וגיליתי שבגיל הזה 5 קילו בשנה הם דבר טבעי (כל שאר הבנות עלו אותו דבר במשקל, בלי להתאמץ)- החלטתי שאני לא מתאמצת יותר. אחר כך הייתי מאוד שלמה עם עצמי ( רק עם המשקל שלי, האמת) מה שהיה קל כי הייתי מאוד רזה, וכשהתחלתי להתעגל, זה עדיין היה בסדר. היום כבר ממש חרגתי ממה שאפשר. אני יודעת שאנשים שיראו אותי במקרה ולא הכירו אותי קודם, יכנו אותי מלאה ולא שמנה, אבל ההרגשה שלי (והמשקל) אומרים משהו אחר. אני ז-ו-כ-ר-ת את ההרגשה של להיות רזה, ותאמין לי, היא הרבה יותר טובה. מה שכן, להרוג את עצמך בשביל לרזות- זה כבר משהו אחר לגמרי.

רק תגובה קטנה

את הכינוי החייל המתוסכל בחרתי בכלל ללא שום קשר לתוכן ההודעה שכתבתי. זה פשוט שכרגע אני חש תיסכול עמוק ממה שמכונה בפי רבים "שירות בצה"ל"

mikloi

New member
../images/Emo45.gif חזק ואמץ!

א. אתה צודק. שכחתי כמה נורא להיות בצבא, אז יישר כוח, ולא נורא! זה יעבור מהר (אני מקווה) ואם לא אז תתחבר לפורום ונדבר. ב. בסך הכל הסכמתי איתך, רק שאני מתנגדת לקו המחשבה שאומר שאנשים רוצים לרזות כי החברה מכתיבה להם את זה. נכון, יש ´קורבנות אפנה´ אבל מאידך, יש גם אנשים שרוצים את זה כי ה-ם רוצים את זה.

לחייל המתוסכל המדהים!!!!!!!!! ../images/Emo8.gif

וואי, קראתי את ההודעה שלך ו... דייייי!!!!!!!!!!! איזה חמוד אתה...
כן, אני יודעת שאתם שונאים כשאומרים את זה, אבל... I CAN´T HELP IT!
קראתי את ההודעה שלך, מרותקת למסך וחשבתי לעצמי: הלוואי שכל הבנים היו כמוך!!!!!!!! לא קשור לשמנה או לשמנה, קשור למראה חיצוני בכלל. לך זה נראה כאילו זה לא אומר שום דבר. טוב, נו - ברור, ברור שזה אומר לך משהו, כי אין בנאדם שלא שם על מראה לגמרי... ככה זה, זה טבע האדם. אבל מה שכן... אתה בקושי שם, ואפילו אם אתה כן שם- לא ממש אכפת לך. זה מאוד יפה ושתדע לך שאני מאוד מעריכה בחורים כמוך. רציתי לומר לך ברוך הבא עם הצטרפותך לפורום, אני בהחלט מקווה שתישאר כאן כ"דייר קבוע"... אתה עושה רושם של אחלה בחור, אנחנו זקוקים לבחורים כמוך, חייל!!!
אני מקווה שעם הזמן, נהפוך אותך לחייל, אך לא מתוסכל... :) זאת המשימה העיקרית שלי עכשיו!!!
(ארינה, בשבילך)... אז זהו, רק רציתי שתדע איך אני מרגישה!!!
אוהבת, כבר מהתחלה ומצטערת שאתה גדול עלי...
אולי יש לך אח? חחח...
עדי התל-אביבית

ELY

New member
גם אני...

הייתי ילדה רזה ובכלל הנטיה שלי זה להיות רזה עכשיו אני בסדר ושלמה עם מה שאני, אבל למה שאני אהיה ככה אם אני אמורה להיות יותר רזה? (יש לי 30% שומן בגוף שלבחורה צריך להיות 25% בממוצע) ELY

למעלה