יש לי דילמה קשה

znavi

New member
יש לי דילמה קשה

צריכה את עזרתכן: לפני שמונה שבועות ילדתי את אור המקסימה.יצאתי לחופשת לידה עם מחשבה שאני לא רוצה לחזור לתפקיד שבו הייתי ומוכנה לחזור לארגון (הגדול) בתפקיד אחר. הבוסים שלי לא יודעים על הכוונות האלו. כמו כן הכי חשוב לא תיארתי לעצמי שאחזור לעבוד אחרי 3 חודשים... היום קיבלתי הצעה של תפקיד אחר בחברה - תפקיד מצוין שיכול להקפיץ אותי אל עבר מטרה מסוימת שאליה אני מנסה להגיע. הבעיה היא שאוכל להאריך את חופשת הלידה רק בחודש. אני גם מפחדת שהבוסים שלי ישימו לי רגליים וזה לא ימצא חן בעינהם משום שהם מאוד לא אוהבים את המחלקה אליה אעבור. מה אתן הייתן עושות? אני כל כך מבובלבלת...

lulyK

New member
בכמה תכננת להאריך את החופשה?

אם כל הדילמה היא בגלל חודש לכאן או לכאן, אז הייתי לוקחת (ומנסה בכל זאת להאריך את החופשה). אם הפנטזיה היתה להיות לפחות שנה בבית, באמת יש פה ויתור רציני על חלום

wieci

New member
בכמה רצית להאריך את חופשת הלידה?

אם רצית בעוד חודש/חדשיים, אז אני הייתי הולכת על התפקיד החדש. אם רצית חופשת לידה ארוכה, אז תחשבי פעמיים כי אור לא תהיה עוד לעולם בגיל הזה, והזדמנות כזו אולי כן תחזור על עצמה. אני יכולה לספר לך שאני התלבטתי אם להאריך את חופשת הלידה כי הבוס שלי שוביניסט אמיתי (נשים בהריון ובמטבח בלבד), ובסוף הארכתי ב- 3 חודשים, ואני שלמה עם ההחלטה.

פשושולה

New member
תקחי תקחי תקחי!!!

הבוסים לא ישימו לך רגליים, הם העבר שלך והתפקיד החדש הוא העתיד. חופשת לידה של 4 חודשים זה בהחלט סביר (לדעתי לפחות) ושווה להתקדם למשהו שהוא המטרה שלך! תעשי משהו בשביל עצמך. וזה משהו גדול. שיהיה המון בהצלחה.

למעלה