יש לי דימיון מפותח?

Stillwater

New member
יש לי דימיון מפותח?

תגידו. הסידרה פעם עשתה לכם משהו מבפנים, גרמה לכם לחשוב על דברים ותחרישים רעים? ז"א... אתם חושבים שמה שקרה בסידרה, ענין של הנגיף והמות הגדול יכול להתרחש במציאות? שמעתי השבוע את המילה "סארס" בטלווזיה ונזכרתי שבזמן ששודרה העונה הראשונה של ג'רמיה בדיוק היה את המקרים והבהלה של הסארס ויצא לי לחשוב על זה כמה פעמים שבעולם שלנו דברים כאלה יכולים לקרות. כבר הייתה לנו פעם המגפה השחורה שחיסלה חצי מאוכלוסית אירופה (ולמרות שזה היה בימי הביניים והיום יש חיסונים והכל) והייתה לנו שואה לפני לא הרבה זמן. 60 שנה. ואז היה מעטפות עם אנתרקס וסארס. מה אתם חושבים על זה?

אני חושב../images/Emo168.gif

שמאוד הגיוני שתחזור או תבוא איזו מחלה בשנים הקרובות אבל אני מקווה שאני לא יהיה חי |סלו
| (אנוכי)

demoloc

New member
חח...אתה לא צריך לדאוג

אם תחזור המגפה השחורה או השואה אתה לא תהיה חי.... ואני גם חושב שזה אפשרי , פשוט תחשבו , אם לווירוס הזה יש דגירה ארוכה לפני שהאו פורץ , (5 ימים לא ניראה לי מספיק, ה"מוות הגדול" הוא 5 ימים...) נגיד נדבקתי , אני לא יודע את זה אני חיי רגיל חודש בערך (בחודש 99% מהאוכלוסיה תיגע לפחות באדם אחד.... והוא ידע במשך החודש , ואז תוך חודש אלפים יתחיל למות כי בשבילהם זה כבר מאוחר מידי.... למרות שתרחיש כל כך קיצוני כמו בג'רמיה , שהנגיף פגע כימעט ב100% מהאוכלוסיה ואף אחד לא מצא פיתרון ניראה יל קצת מוגזם...גם לכם?

demoloc

New member
חח...אתה לא צריך לדאוג

אם תחזור המגפה השחורה או השואה אתה לא תהיה חי.... ואני גם חושב שזה אפשרי , פשוט תחשבו , אם לווירוס הזה יש דגירה ארוכה לפני שהאו פורץ , (5 ימים לא ניראה לי מספיק, ה"מוות הגדול" הוא 5 ימים...) נגיד נדבקתי , אני לא יודע את זה אני חיי רגיל חודש בערך (בחודש 99% מהאוכלוסיה תיגע לפחות באדם אחד.... והוא ידע במשך החודש , ואז תוך חודש אלפים יתחיל למות כי בשבילהם זה כבר מאוחר מידי.... למרות שתרחיש כל כך קיצוני כמו בג'רמיה , שהנגיף פגע כימעט ב100% מהאוכלוסיה ואף אחד לא מצא פיתרון ניראה יל קצת מוגזם...גם לכם?

למעלה