יש לי דלקת בשן

• פותח הנושא ל3
  • פורסם בתאריך

ל3

New member
יש לי דלקת בשן ../images/Emo10.gif

ואני מתה מכאבים אבל מתהההה. התחלתי אתמול לקחת אוגמנטין 875 מ"ג פעמיים ביום ובנתיים זה לא מתשפר אלה רק נהיה יותר גרוע. אני לא יודעת מה לעשות זה כל כך כואב. אם אני נוגעת בשן בטעות אני קופצת מכאבים איזה סיוט. בנתיים הייתי היום בקופת חולים והבאתי את המכתב של הראומטולוג לרופאת המשפחה וספרתי לה גם שירדתי בסטרואידים מ 30 מ"ג ל 15 בפתאמיות. היא אמרה לי שאני משוגעת ושאשמור על עצמי אבל לא איכפת לי אני כבר מתה להיפטר מהם. עשיתי גם חיסון לשפעת אחרי שרופאת המשפחה הפצירה בי לעשות אותו היום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זהו, חוץ מהכאבים בשן אני יחסית בסדר רק הכאבים האלה הורגים אותי אני חייה על אופטלגין בטיפות

אויש שירוש

כאבי שיניים זה כאבים שאפשר לטפס על הקירות אני יודעת מאבא שלי שסבל כשהייתי קטנה מכאבי שיניים טיפות של אופטלגין הן אכן משכחות יותר טוב את הכאב אבל זה עוזר קצת ואז שוב ממשיך איזה כיף לשמוע שאת יחסית בסדר חוץ מזה..... אני היום מזדהה איתך בעניין הכאבים נורא כואב לי צד ימין למטה בטן תחתונה תחתונה- אלו כאבים שהיו וחזרו מעין דקירות כאלו מאוד כואב, רופא המשפחה בדק היום ואמר שהוא לא מוצא ממצא מיוחד וזה לא תוספתן אבל לדעתו זה יכול להיות צ'יסטה באחת השחלות... ואז נזכרתי שסבלתי מצ'יסטה בשנה שעברה והצי'סטנה נעלמה כנרהא שהיא חזרה שוב אוף זה כואב אין לי כוח כבר ללכת לרופא נשים עוד פעם

ל3

New member
הי פיונת

אני גם לא אוהבת ללכת לרופא נשים ( רק אם הוא זקן והידיים שלו רועדות
) אבל אם צריך אז צריך, אל תזניחי את זה כי צסטות בשחלות זה לא בריא ומצריך מעקב . תבטיחי לי שאת הולכת!

למעלה