יש לי הודעה שמחה

inbardaf

New member
יש לי הודעה שמחה ../images/Emo13.gif

ואני מקווה שגם מעודדת לשאר תושבי הפורום שמחפשים זוגיות.. שניתי בכרטיס שלי את סעיף המצב המשפחתי מ-גרושה ל-במערכת יחסים...
ואני מספרת את זה לכם, כי החלק המצחיק בכל הסיפור, זה שהוא גם אסקסואל כמוני
למרות שלא הכרנו דרך ההבנה הזו וזה התברר רק בהמשך. יש לו כמה סיפורים על החברות הקודמות שלו, שהיו מצחיקים אותכם (או לפחות גורמים להזדהות - במיוחד בקרב המין הגברי..) berethor - אתה יכול להפסיק לנסות לשדך לי אנשים,
וזה הזמן להגיד לך שראיתי בזה מחמאה..
מקמיקא - תודה על העידוד ברגעים הפחות טובים..
וסנופי - אני חייבת לך בגדול!
אפילו שבכלל לא התכוונת.. תאחלו לי בהצלחה - כי אני יוצאת לדרך חדשה!

snoopytush

New member
בהצלחה!

את עושה רושם של חלוצה כזאת בכל תחום... וגם בתחום שלנו מסתבר
אולי גם תורי יגיע בהמשך, למרות שכרגע אני קצת מסובכת עם עצמי... הוא נשמע ממש חמוד כזה מצחיק, חכם וציני כמוך!

Berethor

New member
תיאורית זה תמיד היה אפשרי

כמו שיש זוג מיניים ככה יכולים להיות גם זוג א-מיניים, כאלה שרוצים זוגיות כמובן. פשוט אין הרבה אז קשה לאנשים למצוא.

אווף, זה שלח לפני שהתכוונתי!

תוכן ההודעה: תיאורתית, הרעיון נהדר, אופטימלי, כמעט מושלם. אבל לא ידעתי שקיימים זוגות כאלה גם במציאות, מחוץ לתיאוריה. זה מעודד

inbardaf

New member
למה 'כימעט מושלם'?

מושלם...
כל פעם שהכרתי גבר חדש, תמיד היה הלחץ המעיק הזה של 'איך אני אתמודד כאשר..', כמה מהר זה יגיע (כימעט תמיד מהר מידי גם בקנה מידה שלא קשור לא-מיניות..), עד לאן, כמה ומתי ו.. ו... ומליון תחושות וחששות ורצון לרצות ולא להפיל את המערכת היחסים בגלל.. ועכשיו, פתאום הכל כ"כ קל.. אין מתח, אין דאגות, הכל מרגיש כ"כ נוח. לא צריכה לחשוב 20 פעם על כל דבר שאני אומרת/לובשת/עושה שלא יתפרש לא נכון, שיגרור סיטואציה לא רצויה.. אפשר לחבק גם בלי להתנשק, בלי לשכב.. אני חושבת שמה שהכי מעודד בזה עבורכם (ואני מסכימה לגמרי עם מה שאמרת לגבי התיאוריה והמציאות), זו העובדה שלא ידעתי שהוא כזה. כלומר: מאחר ואין מודעות לנושא והוא כ"כ לא מוכר, יש אנשים שם בחוץ, שהם כאלה ופשוט לא יודעים! בדיוק כמו רוב אנשי הפורום. עד שלא הגענו לכאן, לא ידענו. את זכית לדעת שאת כזו בגיל יחסית צעיר. תחשבי מה עברתי כל השנים האלה בנסיונות של קשרים עם גברים, בלי יכולת להבין ולהסביר מה אני מרגישה. וכמה פעמים שמעתי שאני משדרת 'מסר כפול', כי רציתי קרבה, אבל לא מיניות. אז כמו שהוא לא ידע שהוא כזה ונפגשנו בצורה הכי הזויה ומקרית שיש, בטח יש כאלה עוד הרבה. אולי אפילו רבים ממה שאנחנו חושבים. בגלל זה, חשוב כ"כ להעלות את הנושא למודעות. מאחלת לכל מי שמחפש זוגיות, שימצא את האחד/אחת שיתאימו לו וגם יהיו א-מיניים.

Xylophone

New member
יש חיה כזאת

אילי אמרה שהיה זוג בAVEN שהתחתן וחוץ מהם יש עוד זוגות.

Berethor

New member
הוכחת שזה אפשרי

נשמע כאילו את נפרדת מאיתנו אבל תשארי איתנו. יש פה התאמה מינית/א-מינית חשובה ונקווה שאתם גם מתאימים בדברים אחרים, שלא תריבו אחרי שבוע ותרביצי לו. תוכיחו לכולנו שזה אפשרי, אגב למה שלא תזמיני אותו לפורום, הוא לא רק הבן זוג שלך הוא גם א-מיני הרי, ככה תפצו על המתלוננות שבאות לפה כל שני וחמישי. טוב בהצלחה, מקווה שזה לא חלום.

inbardaf

New member
מקווה גם... (שזה לא חלום..)

הכרנו ממקום אחר לגמרי וממש התחברנו והרגשנו התאמה. ואז, כשהוא 'גישש' לעבר קשר של מעבר לידידים, נסיתי להסביר בצורה עדינה שאני לא בקטע של סקס.. הנושא עלה ואז התברר לי שהוא גם א-מיני! הוא נגנב לגמרי שיש דבר כזה - וטען שהוא המציא את זה... שלחתי אותו לפורום - הוא נכנס, הסתכל, התרשם. כרגע הוא עסוק בדברים אחרים, אבל מי יודע, אולי בהמשך.. קיצר, ההתאמה ביננו הזויה לחלוטין, כי כל יום מתברר לנו שכל פינה הכי לא שיגרתית בחיינו - זהה. זה קטע מטורף. ואני לא מרביצה לאף אחד. הקיקבוקס, זה כדי שפעם הבאה שינסו לאנוס אותי, לא תגיד שאני אשמה כי לא התנגדתי

inbardaf

New member
תודה לכל המגיבים והמגיבות

כיף לחלוק דבר כזה איתכם. גם לי זה היה נראה כל הזמן בלתי אפשרי. (זוג א-מיני) והכי מצחיק שזה התגלה במקרה... כשנצליח לארגן מפגש (לא שכחתי...), אני מקווה שהוא גם יבוא. כבר דיברתי איתו על זה.

שיהיה לך במזל טוב!

ו.. אני מאד סקרנית אז את והוא לא מרגישים שום צורך לאהבה פיזית כמו חיבוקים? ושום סקס אפילו לא פעם ב.... המון זמן? אז הקשר מתבסס על שיחות נפש ובילויים משותפים ושום החזקות ידיים? וזה בסדר אם לא תרגישי בנוח לענות אני אכבד את זה.

inbardaf

New member
מגע זה לא בהכרח סקס..

לי אישית היה מאז ומעולם צורך במגע. למעשה, זה עיקר הבעיה. בזמן שאני רציתי רק חיבוק - הצד השני פירש את זה כפתח לדברים נוספים... אז צורך באהבה פיזית יש. צורך בסקס - כרגע לפחות אין. אם לא יהיה בעתיד? - אני מניחה שיהיה. (בכל זאת, אנחנו רוצים ילד משותף.. אבל גם בלי קשר) זה לא שאנחנו סולדים מסקס בצורה קיצונית, כך שאנחנו לא יכולים לעשות סקס בכלל. אין מצב שנעשה סקס לצורך הסקס. מתוך יצר מיני נטו. המוטיב המרכזי חייב להיות אהבה. ככה שזה יהיה 'לעשות אהבה' באמת. קשה לי קצת לענות על השאלה הזו עכשיו, כי עד היום בכל הקשרים הקודמים שלי, לא הגעתי לחוויה הזו והסקס נעשה רק בגלל הצד השני. (וזה ככה גם אצלו - כך שהדיבורים על סקס 'אחר' הם מבחינתינו כרגע תיאורטים לגמרי) בקשר הזה, עוד לא הגענו לנקודה הזו. כרגע הקשר מתבסס על שיחות נפש אין סופיות.

למעלה