יש לי הוכחה שג'סטין לא צימחוניי,, סתכלוו בתמונה יש ליידו שקית של מקדונלס,,
T tsofa New member 10/8/07 #1 יש לי הוכחה שג'סטין לא צימחוניי,, סתכלוו בתמונה יש ליידו שקית של מקדונלס,,
S survivor112 New member 10/8/07 #2 דרך אגב.. הוא פתח מסעדת ברביקיו בניו יורק..אז לא נראה לי שהוא צמחוני!
ע עדן מיזן New member 10/8/07 #3 כן זה מהפרסומת למקדונלדס וחוץ מהמסעדת ברביקיו שהוא פתח בניו יורק יש לו מסעדה בלוס אנג'לס ועכשיו גם בממפיס [מקום הולדתו]
כן זה מהפרסומת למקדונלדס וחוץ מהמסעדת ברביקיו שהוא פתח בניו יורק יש לו מסעדה בלוס אנג'לס ועכשיו גם בממפיס [מקום הולדתו]
פ פרה של שוקולד New member 11/8/07 #4 איך אתם יודעים כל כך הרבה עליו? זאת יודעת שהוא פתח מסעדה וזאת יודעת שיש לו אח....אני יודעת כולה איזה שירים יש לו ואת זה שהוא עשה פרסומת חחחח.....יפה לכם.....
איך אתם יודעים כל כך הרבה עליו? זאת יודעת שהוא פתח מסעדה וזאת יודעת שיש לו אח....אני יודעת כולה איזה שירים יש לו ואת זה שהוא עשה פרסומת חחחח.....יפה לכם.....
ע עדן מיזן New member 11/8/07 #5 אני אוהבת אותו מאז שהייתי בת 10 כמעט 5 שנים כבר.. לומדים להכיר בנאדם בחמש שנים חח [להכיר, כאילו אני מכירה אישית חח הלוואי] אני פשוט נכנסת להרבה אתרים עליו ומעודכנת בחדשות וכל זה.
אני אוהבת אותו מאז שהייתי בת 10 כמעט 5 שנים כבר.. לומדים להכיר בנאדם בחמש שנים חח [להכיר, כאילו אני מכירה אישית חח הלוואי] אני פשוט נכנסת להרבה אתרים עליו ומעודכנת בחדשות וכל זה.