יש לי הון עצמי של 300000 אלף שקל...

יש לי הון עצמי של 300000 אלף שקל...

אני משלמת 1500 שכר דירה מעוניינת להישאר בדירה , וחושבת לרכוש דירה להשקעה. היכן כדאי לקנות(ב"ש, אשדוד או אולי במרכז) אודה על עזרתכם.

banjo3

New member
אני הייתי הולך על ב"ש

שכונה ד' ליד האוניברסיטה, המחירים בריצפה והתשואה יחסית גבוהה. קחי בחשבון את ענייני הפינוי בינוי שיהיו בעתיד במקום, תוכנית אחת כבר אושרה. אך שוב אל תראי בעיצה זו כהמלצה תבדקי את כל הפרמטרים ותתייעצי עם אנשי מקצוע. בכל אופן עם הון עצמי כזה זה מה שאני הייתי עושה. בהצלחה.

אלוני.

New member
אגדת ב"ש

יש ובעיקר היו בבאר שבע עיסקאות מניבות מדהימות, עליית מחירים מסחררת, נכון להיום במרבית המקרים זה מאחורינו. אני מכיר אנשים שקנו שם דירות והיום הדירות שוות 25-40% פחות ומניבות 30-5-% פחות ממה שהניבו, ההיסטריה חלפה ומה שהיה לא בטוח שהוא מה שיהיה. באותה שכונה ד' מפורסמת יש דירות ב 200$-250 להשכרה, מדובר בדירות ישנות ורמת תחזוקה עלובה (לא נמוכה, עלובה) . הסטודנטים אינם עם "אהבל" , גם הם למדו שעדיף ללכת 1 ק"מ (טוסטוס ?) ולגור בדירות יפות וחדשות במחיר זול יותר מצפון ד' האגדתית. פינוי בינוי בבאר שבע ? נכון, יש מחשבה כזו, יש תוכנית כזו, אבל חשוב לזכור שאנחנו מדברים על אזור שקרקע לבנייה יש ככל אשר תחפוץ, למכרזי המנהל האחרונים קבלנים לא הגישו הצעות. מצד שני יש את אותם רוכשים של הסיבוב הראשון והשני, כאשר הדיות היו בתשואה מדהימה והם כבר החזירו את מרבית השקעתם, הם ימליצו לך לרכוש.... ככה זה . אם בכל זאת תחליטי לרכוש הרי שטווח המחירים באזור הוא 38-50,000 $ . בהצלחה.

banjo3

New member
שוב אלוני היקר אני חולק עלייך

רק בשנה האחרונה נעשו כמה וכמה עסקאות יפות ומניבות ותכנית פינוי בינוי היא רק שאלה של זמן הרווח האמיתי הוא לא מהשבחת הדירות העלובות שם, אלא מהפרויקט פינוי בינוי שיעקב טרנר ראש העיר שם קידם אותו מאוד מהר יחסית לערים אחרות ואפילו הייתי אומר שנעשה שם תקדים בנושא הזה. התוכנית אושרה לפני חצי שנה ע"י כל הוועדות. העיכוב של קבלת הקבלן המתאים לפי דעתי קשור לפרטים טכניים בלבד. לטווח הארוך אדם שקונה שם כיום דירות יוכל להחזיר את השקעתן לטווח הרחוק ובינתיים לטווח הקרוב יש לו תשואה יפה מהשכירות , ואגב השכירות היא לא רק לסטודנטים. ועוד משהו תתפלא לשמוע שיש בימינו עדיין סטודנטים המעדיפים לחיות שם.

אלוני.

New member
אין בעיה

אבל אם אתה מעוניין בדירות באר שבע אני יכול להפגיש אותך עם כמה עשרות בעלי נכסים שישמחו למכור לך דירות שם, כולל כאלה באזורי הפינוי בינוי שאתה מדבר עליהם. בעיר שהב קרקע לדירה עולה כמה אלפי דולרים, כמה אתה חושב יהיה מוכן לשלם קבלן על פינוי בינוי ? במקביל אם אתה רוצה השקעות מעניינות אני יכול גם להראות לך לפחות ארבע מקומות שונים שנרכשו בדיוק למטרה הזו, באחד מהם עומד שלט מזה ארבע שנים "למכירה בהזדמנות" , היזם מקבל היום הצעות שהן 30-40% פחות מההלוואה שיש לו בבנק על הפרוייקט. מי שרוכש דירה היום באזורים הללו מקבל תשואה יפה במונחי כסף, אם אתה מעוניין בדירה שעולה 40-45,000 ומושכרת באזור ה 250$-300 אתה רק צריך להגיע לבאר שבע ולרכוש, אגב- למעריצי רוברט קוואסקי זו עיסקה "שווה". מה שיפה במסחר ובעסקים שתמיד יש מוכר וקונה, אחד משניהם טועה ? לא בהכרח, לטעמי זו לא מציאה ולא אזור לרכוש בו היום ולטעמך כן, אין כאן חילוקי דעות.

banjo3

New member
אזור אחד בפינוי בינוי וכן תביא לי

רצוי שיהיה ברחוב אברהם אבינו. אז היה יזם טיפש אחד שהשתעבד לבנק, זה לא אומר שכולם כאלו אני מכיר אישית שניים שקנו האחד ב 41K $ ושוכר אותה בלא פחות מ 350 $ והשני קנה טיפה דרומה משכונה ד' ב 60K $ ושוכר ב 400 $. ותנחש למי - יפה ניחשת .... לסטודנטים. עזוב אותך , אל תראה לי כישלונות של אנשים שהסתכנו בכסף לא להם , תראה לי כאלו שהכסף הוא שלהם והשקיעו שם. ועוד משהו קבל קישור ותיוכח לדעת שיש אבא ואמא לפרוייקטים הללו : http://www.pinuy-binuy.org/Project.asp?ProjectId=63

אלוני.

New member
כפי שעניתי לך

מה שיפה בעסקים זה שהאחד מוכר והשני קונה, תאורטית אחד מהם טועה. בהצלחה

למעלה