יש לי הופעה בסוזן דלל שבוע הבא

יש לי הופעה בסוזן דלל שבוע הבא

יש לנו מופע מחול באולם סוזן דלל, ת"א בשעה 20:30 בביצוע אנסמבל האקדמיה למוזיקה ומחול יועלו יצירות של אמני מחול וכראוגרפים מפורסמים כמו אוהד נהרין,רמי באר,אלווין איילי ,עידן כהן... יועלו גם קטעים מתוך בלט אגם הברבורים...עוד במופע יבוצעו קטעי סולו ופה-דה-דה מתוך בלטים מפורסמים... הריקודים שיועלו הם ריקודים יפה והם מבוצעים ממש טוב אז שווה לבוא מי שגר בסביבה ויש לו ערב פנויי... אה וגם אני רוקדת...ברור מי שמעוניין,למרות שרוב האנשים כאן כבר לא מכירים אותי...אז תפנו אליי לעוד פרטים =]

shmuelr

New member
באיזה יום זה יוצא? אולי אם יתפנה

לי זמן אקפוץ לת"א. כל הכבוד! ריקוד זה דבר מדהים. בהצלחה!

אגב מחול,אביב גפן...סוף העולם

כידוע לכם,מעבר לכל אני גם רקדנית ואני לומדת ריקוד כמקצוע, כעבודת גמר שעליה אני מקבלת למעשה ציון בגרות עליי ליצור ריקוד בכראוגרפיה שלי שיוצג מול קהל ובוחנים... אני כרגע בתהליכי סיום הריקוד,הוא יוצא מאוד יפה ויש אומרים שהוא גם נורא מרגש...יודעים למה? לקחתי את הבית הראשון של סוף העולם בביצוע של ועם הזמן ושמתי אותו בסוף הריקוד...חתכתי את כל שאר הבתים וחזרתי לבית האחרון כולל הצרחה...המוזיקה של ההתחלה היא מוזיקת פסנתר לירית וקטע אלקטרוני שמסתיים בירייה...ואז מתחילים האקורדים של סוף העולם...בית ראשון...ובית אחרון...ככה נגמר הריקוד בכל אופן זה ריקוד דיי דרמטי ויש אומרים מצמרמר...בעוד כחודש אני אופיע איתו בירושלים ואם אלוהים ירצה אז אולי הוא יבחר לערב עבודות נבחרות מכל הארץ שיועלה בסוזן דלל בת"א...וזוהי כבר ממש תחרות... אז שוב,כפי שהזמנתי אתכם מקודם,אני מזמינה את כל הירושלמים שרוצים לבוא ולהתרשם מאיך שתרגמתי את סוף העולם למחול לבוא ולראות את הריקוד שלי ,יהיה מופע בקרוב...וגם מי שלא ירושלמי ובא לו,למרות שלא נראה לי שאשכרה תיסעו עד לכאן חחחחח...אבל אם אני אכן אופיע בסוזן דלל עם הריקוד אז כבר תהיו חייבים לבוא כי אני אכריח אתכם אחד אחד לבוא ולמחוא לי כאפיים כי הולך להיות שם קהל תל אביבי עויין ואני אצטרך קהל=]

galush29

New member
אני כן ירושלמית:]

לא שאני צריכה להתגאות בזה או משהו=\ משעמם פה.XD אבל אולי אני אבוא=] בהצלחה

jenngirl

New member
זה לא כ"כ נכון../images/Emo82.gif

מה שאמרת בקשר לירושלים. גם אני ירושלמית ותאמיני לי שאני יוצאת הרבה ולא חסר לאן,בכלל לא משעמם פה. יש לי מה להגיד לך בקשר לזה אבל לא בשרשור הזה.אם תרצי אפשר במסרים...

jenngirl

New member
הממ../images/Emo82.gif

אני ממש רוצה לבוא לזה שבירושלים.לא יודעת כמה יצא לי לבוא לערב בת"א. אבל...אני אדבר איתך כבר ואקח את כל הפרטים וכו' שיהיה בהצלחה[:

Simple Sam

New member
וואי זה נשמע טוב.

אני מתה לראות את זה. תתאגי לצלם ולעלות לאיפשהו? בהצלחה לך בכל מקרה.

יודעים מה? הייתי מתה שאביב יראה את

זה.... באמת...אחרי כל השנים הללו שאני באה להופעות שלו שומעת אותו מהבוקר עד הלילה...באמת ,אני כל כך מעריכה את הבנאדם הזה,אני כל כך אוהבת אותו,נתתי בשבילו כל כך הרבה....עם כל האהבה הזאת אם הייתי יכולה לדבר איתו סתם כזה,לומר לו איזה משהוא...הייתי מבקשת ממנו פשוט שיבוא ושיראה את הריקוד הזה...

וואי נשמע טוב!

בהצלחה! בהצלחה! בהצלחה!

למעלה